kızlar hissettiğim bebeğim mi heyecanıma ortak olun lütfen :))

grafikdelisi

benim minik boksörüm ❤❤❤
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2017
314
168
33
31
tebrübeli hamiş arkadaşlarım göbek deliğimin hizalarında ve minik minik kıpraşmalar titreşimler hissediyorum bebeğim mi bu bir süre oluyo sonra duruyo :) gaz az daha aşağıda oluyo ve sert oluyo diye biliyorum :)

tebrübeli hamiş arkadaşlarım göbek deliğimin hizalarında ve minik minik kıpraşmalar titreşimler hissediyorum bebeğim mi bu bir süre oluyo sonra duruyo :) gaz az daha aşağıda oluyo ve sert oluyo diye biliyorum :)
Aynen o :)) iki uc haftaya daha net hissedersin :)

Evet bebeğin :)
İki üç hafta geçsin çok daha net hissedeceksin hareketlerini :)

Evet cnm bnm :) mutlulugunu severim yaa bunu yazarken bile yuzumde kocaman bi tebessum var:) korkma farketmeyecegin zaman da olablr
teşekkür ederim canım :) hep hissetmek istiyorum hep hasretle bekliyorum, doktora gideli henüz bir hafta oldu sanki 1 ay olmuş gibi :))

Tadını çıkar bu duygunun, dokunup konuş onunla bol bol, son ayına kadar konuş, ninni söyle, mırıldan ona özel. Doğduktan sonra sen konuşunca, ninni söyleyince, daha kolay sakinleşecek.
Ben bile tuhaf oldum kız:cry:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Tadını çıkar bu duygunun, dokunup konuş onunla bol bol, son ayına kadar konuş, ninni söyle, mırıldan ona özel. Doğduktan sonra sen konuşunca, ninni söyleyince, daha kolay sakinleşecek.
Ben bile tuhaf oldum kız:cry:
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
amin canım ya teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :) daha küçük ya tam anlayamıyorum aslında

Back
X