Kizlar hocama olan hislerim... Ve sizden gelen tavsiyelere cok acil ihtiyacim var

Burada geçen 'Büyüğüm olarak yardımcı oldunuz' cümlesini sakın kullanma, rezil olursun. :1:

Onu hocasi yanlis anlamasin aralarinda büyük bir mesafe arkadasimizin öyle bir yakinlasma hissetmedigini dile getirmek icin söyle demisdim :27: :9:

Eğer hocanın sınav sorularını bilerek kasıtlı olarak size yardımcı olduysa hem siz hem de hocanız cok yanlış bir şey yapmıştınız bize kimse sınav sorularıyla ilgili tüyo vermedi öyle mezun olduk bence biraz da bu hataya dertlenin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya ama ben istemedim ki sorulari o bir baktim isaretledi en cok bunlara dikkat et calis dedi:((

Onu hocasi yanlis anlamasin aralarinda büyük bir mesafe arkadasimizin öyle bir yakinlasma hissetmedigini dile getirmek icin söyle demisdim :27: :9:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Aralarında 3 yaş varmış, pek de büyük sayılmaz. :27: O yüzden orası bana komik geldi :9:

Ya ama ben istemedim ki sorulari o bir baktim isaretledi en cok bunlara dikkat et calis dedi:((

Hocanıza teşekkür etmek yerine karsısına gecin yaptığının yanlış oldugunu söyleyin emin olun bu okulda bir duyulsa o işinden siz de okulunuzdan olursunuz sınav sorusu çaktırmak nedir ya bi hocaya yakışmıyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bu ihtimali hic dusunmedim cok kotu bisey benim icin boyle bisey varsa:(
Ben senin kırılmanı istemem. Üniversite ortamında herkesten her şey beklenir. Adamın bir ilişkisi olup kısa süreli eğlence arıyor olabilir. Bu işi hiç başlamadan bitir, daha yazma Facebook'ta. Samimi olma.

Son düzenleme:
Ben senin kırılmanı istemem. Üniversite ortamında herkesten her şey beklenir. Adamın bir ilişkisi olup kısa süreli eğlence arıyor olabilir. Bu işi hiç başlamadan bitir, daha yazma Facebook'ta. Samimi olma, illa teşekkür edeceksrn kuru kuru et.

Sagol canim. Yorumlarin cogu uzaklasmm yonunde. Birseyler hissederken nasil yapicam bilmiyorum ve yine dersime gelicek sene icinde buyuk ihtimal

Sagol canim. Yorumlarin cogu uzaklasmm yonunde. Birseyler hissederken nasil yapicam bilmiyorum ve yine dersime gelicek sene icinde buyuk ihtimal
Gelsin. Sen kafanda bitir. Böyle bir şey gerçekleşirse okulda düşeceğin pozisyonu düşün bir. :34:

Haklisin canim ya bide bisey hissediyo mu onu bile bilmiyorum

Bence hissetmiyor, kendi çapında eğleniyor işte. Arkadaşlarınla aranda bir tartışma çıkar, dan diye yüzüne vururlar 'Sen de hocayla çıkıyorsun' diye. Arkandan konuşurlar, okuldan soğursun ve değmez. Boşver sen daha fazla sosyalleş, biri çıkar. :34:

Son düzenleme:
:19:
Bence hissetmiyor, kendi çapında eğleniyor işte. Arkadaşlarınla aranda bir tartışma çıkar, dan diye yüzüne vururlar 'sen de hocayla çıkıyorsun' diye. Arkandan konuşurlar, okuldan soğursun ve değmez. Boşver sen daha fazla sosyalleş, biri çıkar. :34:

Oyle yapim o zaman. Cunku ben birseyler hissettigim icin cok net noldugunu goremiyorum yorumlariniz bu yuzden benim icin cok degerli

Merhaba kizlar oncelikle arkadasimin hesabindan yaziyorum. Tez icin yardim aldigim bir hocam bana cok yardimci olmustu. Hatta sanki diger ogrencilerden daha farkli davraniyodu ama benim hocaya karsi olan hislerimde bu yonde yorumlamami sagliyo olabilir. Dersimede geliyordu bu hoca. Bir gun okulda kahve icmeye cagirdi yanina bayagi konustuk falan. Bana bir dahaki sinavla ilgili ipuclari verdi hatta buralara dikkat et bu sorulara dedi. Bende bunlar mi cikacak yoksa dedim. Sen ezberle bunlari belki cikar dedi. Ve cikti bunlar sinavda. Ama bana bunu hic kimseye soylememem icin yemin ettirdi falan. Buda cok zorlandigim bir dersti belki iyi niyetinden yapti bilemiyorum yanlis yorumlak istemiyorum.
Hep bakislari falan daha farkliydi bana karsi sanki ama dedigim gibi belki benim hislerim oldugu icin bana oyle geliyordur. Hayal kurup uzulmek istemiyorum.
Okulu bir yil uzattim. Simdi baska sehirde bir okulda yaz okuluna gidiyorum. Okul bir kac belge istedigi icin mecbur kendi okuluma gidecegim. Ve hocamin yanina ugrayip tesekkur etmek istiyordum. Ben persembe gunu mesaj attim faceden(numarasi yok) durumumu anlattim ve onumuzdeki hafta bu sebepten okula gelicegimi ve eger sizde okuldaysaniz yaniniza ugramk istiyorum bi dedim. Okudu ama cevap vermedi kizlar:( simdi gercekten bir tesekkur etmek istiyorum ama mesaja cevap vermedigi icin gitmekte cok istemiyorum yanina. Sizce napmaliyim , nasil davranmaliyim?
Beni yanina cagirdigi donemde sinav oncesi tatil arasi oldugundan kimsecikler yoktu okulda cok rahat konustuk cok samimiydik. Arayi cok acma yine gel dedi hatta. Simdi okul kalabalik haliyle acaba ondan mi cekiniyor yoksa ben mi buyuttum kafamda. Simdi yanina gitsem ve beni hic sallamasa cok uzulucem biliyorum. Ve ondada bana karsi biseyler yoksa benim duygularimi bilsinde istemiyorum. Durumu anlamasin:( anliycaginiz cok karisigim
Gercekten tavsiyelerinize cok ihtiyacim var
Bu arada 3 yas var aramizda

Adam cevap vermemisse gorusmek istememis demekki ustune dusmeye gerek yok , yoksa kendilerini birsey saniyorlar burunlari kalkiyor .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Back
X