Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Değerleriniz yaşınıza göre çok iyi aslında ama beklemek istemiyorsanız tüp Bebek yaptırabilirsiniz. Ama aşılama veya çatlama iğnesi deneyebilirsiniz. Rahim filmi cektirdiniz miTsh :3.0
Prolaktin :20
Progesteron 0.4
Estradiol :39
Lh: 4.21
Fsh:7.71
Amh: 2.95
Adetin 2. Günü verdiğim test sonuçları.yaşım 40 diye hemen tüp yapalım diyor doktor.6 ay da olsa başka şeyler denenemez miydi.
2 yıldır gebe kalamadım. Sperm testleri normal dedi Morfoloji de 4.
Hsg yok bi tekDeğerleriniz yaşınıza göre çok iyi aslında ama beklemek istemiyorsanız tüp Bebek yaptırabilirsiniz. Ama aşılama veya çatlama iğnesi deneyebilirsiniz. Rahim filmi cektirdiniz mi
Çok teşekkür ederim zahmet edip uzun uzun yazmışsınız çok mutlu oldumoha bunlar nasil 40 yas degerleri? ben 34üm şundan cok cok daha kötü sonuclarim:)
bence coook acil bir embriyolog diyetisyen - ureme sagliginda uzmanlasmis bir diyetisyen bulun 3 ay boyunca onun dediklerine harfiyen uyun. doktorlarinizdan siz ve esiniz icin uygun takviye isteyin. 4. ayin sonunda bebek yoksa oyle baslayin tedaviye.
çünkü bugun yediğin 3 ay sonraki yumurtana etki ediyor. bugun yumurta kaliteni atttirmak icin herhangi birsey yapmazsan, direkt tup bebege baslarsan negatif olma ihtimali artar. su son aylarda fazlaca konu okudum, cogu kadin doktora gidip apar topar bu surecin icine girdigine pisman çünkü okudukca arastirdikca öncesinde beslenmeyle, takviyelerle yumurtayi beslemenin önemini farkediyorlar.
bence yapacaginiz en kötü sey beslenme vs iyice dikkat etmeden hemen tup bebege geçmeniz olur. tupbebek yapacaksaniz da önce yumurtalarinizin kalitenizi arttirin, sonra yapin^^
bol sans diliyorum
Çok teşekkür ederim içim umut doldu yapay zekada iyi dedi burda size yaşayanlara danışmak istedim femara tavsiye etti onu da aura migrenden zor kurtulmuş biri olarak yeniden tetikler mi diye içmeye korktum ama iş başa düştüyse elbette içerimmaşşallah değerlerin şahane, aşılama yaptırsana canım yada ne bilim yumurtlama takibi belki yaştan dolayı yumurtaların kalitesi zamanla bozuluyor diye hemen tüp yapalım diyor
canım hormonal ilaçlar migreni tetikliyor evet ama hamile kalınca da migren oluyor hormonlardan gene korkma Allahın izniyle Allah sabrını da verecektir. Allah nazardan saklasın çok güzel cidden yumurtlama testleri var internette onlardan yapıp takip edebilirsin yumurtlamanıÇok teşekkür ederim içim umut doldu yapay zekada iyi dedi burda size yaşayanlara danışmak istedim femara tavsiye etti onu da aura migrenden zor kurtulmuş biri olarak yeniden tetikler mi diye içmeye korktum ama iş başa düştüyse elbette içerim
Belki de rahimde tüpler kapalıdir. Rahim filmi sonrası hamile kalanlar çokHsg yok bi tek
Evet mesela ben resmen doktorların ittirmesiyle araştırmadan etmeden lak diye kapıdan girdiğim ilk merkeze kendimi attım. 9 yumurtam toplandı ama tabi ki hepsi kalitesizdi. Elde var sıfır. Şimdi 8 ay kadar ara verdim. Bu süreçte vitamin değerlerimi düzelttim bakalım adet olursam tekrar başlıcam tüp bebeğeoha bunlar nasil 40 yas degerleri? ben 34üm şundan cok cok daha kötü sonuclarim:)
bence coook acil bir embriyolog diyetisyen - ureme sagliginda uzmanlasmis bir diyetisyen bulun 3 ay boyunca onun dediklerine harfiyen uyun. doktorlarinizdan siz ve esiniz icin uygun takviye isteyin. 4. ayin sonunda bebek yoksa oyle baslayin tedaviye.
çünkü bugun yediğin 3 ay sonraki yumurtana etki ediyor. bugun yumurta kaliteni atttirmak icin herhangi birsey yapmazsan, direkt tup bebege baslarsan negatif olma ihtimali artar. su son aylarda fazlaca konu okudum, cogu kadin doktora gidip apar topar bu surecin icine girdigine pisman çünkü okudukca arastirdikca öncesinde beslenmeyle, takviyelerle yumurtayi beslemenin önemini farkediyorlar.
bence yapacaginiz en kötü sey beslenme vs iyice dikkat etmeden hemen tup bebege geçmeniz olur. tupbebek yapacaksaniz da önce yumurtalarinizin kalitenizi arttirin, sonra yapin^^
bol sans diliyorum
İnşallah güzel güzel yumurtalar olur bol bolEvet mesela ben resmen doktorların ittirmesiyle araştırmadan etmeden lak diye kapıdan girdiğim ilk merkeze kendimi attım. 9 yumurtam toplandı ama tabi ki hepsi kalitesizdi. Elde var sıfır. Şimdi 8 ay kadar ara verdim. Bu süreçte vitamin değerlerimi düzelttim bakalım adet olursam tekrar başlıcam tüp bebeğe