- 17 Şubat 2021
- 977
- 346
- 18
- Konu Sahibi boniiboncuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik hormonu 5cıkmıs bu dikkatimi cektı sınırda bir rakam gebe olma ihtimaliniz olabılır yada kimyasal
5 ten küçük işareti var başındaGebelik hormonu 5cıkmıs bu dikkatimi cektı sınırda bir rakam gebe olma ihtimaliniz olabılır yada kimyasal
Hakkımda hayırlısı olsun cnm benim başımdan bir kimyasal gebelik geçti adetim 17gun sürdü test vermiştim 25cikmisti meğer düşük yapıyormuş um bazen bilmeden düşük oluyormuş ondan dikkatimi çekti degerinKızlar anlayanlar bi bakabilir mi
Bunlwr adetın 2. Gunu yapıldık
Değer aralıgında hepsı fakat sınıra yakın olanlar var
Yardımcı olur musunuz
Fsh lh tsh degerlerım onceki değerlere göre arada bir iki oynuyor
5 ten küçük işareti var başında
O yüzden tam olarak 5 değil
5 ten küçük bir değer dmekmiş
Doktorumla görüştümde
Zaten hastayım canım 2. Günüm![]()
Aa çok geçmiş olsun kuzum benimHakkımda hayırlısı olsun cnm benim başımdan bir kimyasal gebelik geçti adetim 17gun sürdü test vermiştim 25cikmisti meğer düşük yapıyormuş um bazen bilmeden düşük oluyormuş ondan dikkatimi çekti degerin
Hayır hiç olmadı adetim uzun sürünce gittim muayene temiz çıktı doktorum hoormn testi yapalım dedi HCG de istemiş orda çıktı daha sonra sıfırlandıAa çok geçmiş olsun kuzum benim
Agrın sızın olmadı mı hiç
Ayy nasıl sevındım anlatamamHayır hiç olmadı adetim uzun sürünce gittim muayene temiz çıktı doktorum hoormn testi yapalım dedi HCG de istemiş orda çıktı daha sonra sıfırlandı
Bende pıhtılaşma problemi var daha önceden bir bebegiminde kalbi durdu kimyasal gebelikten sonra doktor coraspirin başlattı bir adetten sonra gebe kaldım şuan hala kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğuma az kaldı inşallah rabbim sana da nasip eder en kısa zamanda
AminAyy nasıl sevındım anlatamam
Sıkıntı çekmişsin ama sonu güzel olmuş
Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah
Çok sağol canım benım güzel dileklerin için![]()
Amin kuzum inşallahAminAllah razı olsun inşallah canım rabbim ugrastirmadan isteyen herkese nasip etsin
![]()
Evet onu bende farkettım danışacagım mutlakab12 takviiyesi sorabilirsiniz doktorunuza