kızlar hoşlandığım kişiye anaç davranmaktan nasıl vazgeçerim?

sweetflower77

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
74
17
8
genelde şakalaşırız çok yakınız ama dertlerini sorunlarını sırlarını sabırla oturup dinlerim. günlük sorunlarıyla ilgilenirim hallettin mi diye sorarım mesaj atarım veya dersi varsa başarılar şeklinde. sıkıntılarına dair sorular sorarım konusu açılırsa sorunu anlamaya çalışırım. beni annesi gibi görecek diye çok korkuyorum

Canim bundan vazgecemzsin herkes sevdigi hoslandigi insana boyle davranyr zaten

bu dediğin aslında anaçlık değil kontrolcülük. biraz bende de var. konulara dahil olma ve bilgi sahibi olmak ile alakalı.
öyle olmasaydı emin ol sen kendinden rahatsız olmazdın.
bunun bi ne yapabilirim düzeyinde yapacak bir şeyi yok.
en fazla gerekli gereksiz her şeyi sormazsın soracak gibi olduğunda kendini frenlemeye çalışırsın.
seni seven de böyle kabul eder zaten. çok da şaapmamak lazım....

Annesi gibi görür mü bilmem ama sizi cep'te göreceği kesin.
normalde kimseyle ilgilenmem ama kendisinin insanlara asiri guven sorunu var ilk 2-3 ay onyargili yaklastim sonradan bi kimmis bu diye onyargimi yikayim deyince bana anlattigi seyler dehset verdi son 1 aydir cok yakiniz ben guvenini kazanmak istiyorum cunku kimseye guvenmiyor

bana anlatmadigi hicbi olaya dahil olmuyorum kendi ne var ne yok her seyi anlatiyo cok tesekkurler

He yani köprüyü geçene kadar diyosun.
Ee sonra dönüp sana sen böyle degildin cok değiştin demesin kötü olur.
sonra da tabi ki aynı şekilde devam ederim güvenini kazandıktan sonra kırar mıyım onu hiç ama şu aşamada biraz çaba harcamam lazım yani

He yani köprüyü geçene kadar diyosun.
Ee sonra dönüp sana sen böyle degildin cok değiştin demesin kötü olur.
mesela dün karşılıklı sohbette bugünkü kritik işlerinden bahsetmişti akşama hallettin mi diye yazmak geçmiyo değil aklımda hahahaha of napcam ben ya başkası olsa beni harcamıştı çoktan

sonra da tabi ki aynı şekilde devam ederim güvenini kazandıktan sonra kırar mıyım onu hiç ama şu aşamada biraz çaba harcamam lazım yani
Hıı ben zaten böyleyim diyosun, ben yanlış anlamışım.
Ne güzel ne mutlu sana ben de birazcık öyle olmayı isterdim ama hiç yok bende
Mutluluklar.

O kadar anaç ve düşünceli olmak karşıdakini zalimlestirir. İnce düşünmez,sizi memnun etmeye çalışmaz. Çünkü zaten hep fedakâr ve vericisinizdir. Biraz da kendi dertlerinizden bahsedin yani gündem biraz da siz olun. Aynı değeri görüyorsanız sıkıntı yok.

Erkekler genelde anaç kadınlara aşık olmazlar, herkeste böyle aslında tutku azalır sürekli ilgi gördükçe ama abartmadığınız sürece bu tavır onu size bağlayan bir şey de olabilir. Sadece akıl vermeyin, ne yapacağını söylemeyin. Ama nasıl geçti, iyi misin, şunu yapacaktın halledebildin mi gibi gibi şeylerde sorun yok. Hem zaten siz böyle davranmayı seviyorsanız zaten içinizden geleni yapın. Bu tavırlar hoşuna gitmezse size göre biri değil demektir, çünkü absürt bir şey yok söylediklerinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…