- 2 Nisan 2019
- 74
- 17
- 8
- Konu Sahibi sweetflower77
-
Canim bundan vazgecemzsin herkes sevdigi hoslandigi insana boyle davranyr zatengenelde şakalaşırız çok yakınız ama dertlerini sorunlarını sırlarını sabırla oturup dinlerim. günlük sorunlarıyla ilgilenirim hallettin mi diye sorarım mesaj atarım veya dersi varsa başarılar şeklinde. sıkıntılarına dair sorular sorarım konusu açılırsa sorunu anlamaya çalışırım. beni annesi gibi görecek diye çok korkuyorum
genelde şakalaşırız çok yakınız ama dertlerini sorunlarını sırlarını sabırla oturup dinlerim. günlük sorunlarıyla ilgilenirim hallettin mi diye sorarım mesaj atarım veya dersi varsa başarılar şeklinde. sıkıntılarına dair sorular sorarım konusu açılırsa sorunu anlamaya çalışırım. beni annesi gibi görecek diye çok korkuyorum
normalde kimseyle ilgilenmem ama kendisinin insanlara asiri guven sorunu var ilk 2-3 ay onyargili yaklastim sonradan bi kimmis bu diye onyargimi yikayim deyince bana anlattigi seyler dehset verdi son 1 aydir cok yakiniz ben guvenini kazanmak istiyorum cunku kimseye guvenmiyorAnnesi gibi görür mü bilmem ama sizi cep'te göreceği kesin.
bana anlatmadigi hicbi olaya dahil olmuyorum kendi ne var ne yok her seyi anlatiyo cok tesekkurlerbu dediğin aslında anaçlık değil kontrolcülük. biraz bende de var. konulara dahil olma ve bilgi sahibi olmak ile alakalı.
öyle olmasaydı emin ol sen kendinden rahatsız olmazdın.
bunun bi ne yapabilirim düzeyinde yapacak bir şeyi yok.
en fazla gerekli gereksiz her şeyi sormazsın soracak gibi olduğunda kendini frenlemeye çalışırsın.
seni seven de böyle kabul eder zaten. çok da şaapmamak lazım....
simdilik boyle olark guven asilamak istiyorum cunku asiri guven sorunu olan biriİlgili sevgili modelisin. Aslında anormal bişey yok ama karşındaki kişinin totosunu arşa kaldırabilir. Abartmamak lazım
estagfurullah tesekkur ederim tek istegim kirilmis guvenini kazanabilmek cok sey atlatmisErkekler sever anaç kadınları sorun yok bence. Hiç olamadığım bir modelsin imrendim sana
He yani köprüyü geçene kadar diyosun.simdilik boyle olark guven asilamak istiyorum cunku asiri guven sorunu olan biri
sonra da tabi ki aynı şekilde devam ederim güvenini kazandıktan sonra kırar mıyım onu hiç ama şu aşamada biraz çaba harcamam lazım yaniHe yani köprüyü geçene kadar diyosun.
Ee sonra dönüp sana sen böyle degildin cok değiştin demesin kötü olur.
mesela dün karşılıklı sohbette bugünkü kritik işlerinden bahsetmişti akşama hallettin mi diye yazmak geçmiyo değil aklımda hahahaha of napcam ben ya başkası olsa beni harcamıştı çoktanHe yani köprüyü geçene kadar diyosun.
Ee sonra dönüp sana sen böyle degildin cok değiştin demesin kötü olur.
Hıı ben zaten böyleyim diyosun, ben yanlış anlamışım.sonra da tabi ki aynı şekilde devam ederim güvenini kazandıktan sonra kırar mıyım onu hiç ama şu aşamada biraz çaba harcamam lazım yani
teşekkür ederim mutluluk hepimizi bulsunHıı ben zaten böyleyim diyosun, ben yanlış anlamışım.
Ne güzel ne mutlu sana ben de birazcık öyle olmayı isterdim ama hiç yok bende
Mutluluklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?