Aşılama Kizlar hsg sonrası sol tup tikali cikti yardimci olurmusunz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Buurcuumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2019
396
445
53
32
Hanımlar sol tupum tikanikmis bir de pcos vs bende 1 buçuk yıldır hamile kalamadim çok mu vahim durumum çok üzülüyorum

Tüp tıkanıksa hsg de onu açıyorlar zaten. Çekmelerindeki amaç o zaten. Vahim durum yok yani üzülmeyin

Ama doktor sol tüpün açılmadığını söyledi yani raporda da tikali olduğu yazıyor.tedirgin oluyorum herkes akışına birak diyor ama elimde değil ki

Tek tüplede çok fazla hamile kalan var ama sıkmayın canınızı. Ayrıntılı öğrenemediniz mi tam olarak durum nedir. Başka işlem yapılacak mı diye.

Tek tüplede çok fazla hamile kalan var ama sıkmayın canınızı. Ayrıntılı öğrenemediniz mi tam olarak durum nedir. Başka işlem yapılacak mı diye.
Doktorum işlem yapmayacağını sağlıklı gebelik olusabilecegini kendimi ne zmn hazır hissedersen aşılamaya gecmemi söyledi.ben de korkuyorum ya aşılama da olmazsa modum düşer mi diye

Doktorum işlem yapmayacağını sağlıklı gebelik olusabilecegini kendimi ne zmn hazır hissedersen aşılamaya gecmemi söyledi.ben de korkuyorum ya aşılama da olmazsa modum düşer mi diye

Vallaa korkup ertelemenin hiç bir faydası yok. Bir yerlerden başlamak gerekiyor. Bence kendinizi toplayıp başlayın derim

Merhaba, anestezisiz mi çektirdiniz?
ben de şubat ayında anestezi olmadan çekildim hsg, sol tüpüm tıkalı çıktı. Tüp bebek merkezine geçtim, doktorum anestezisiz çekildiğinde sonuç yanlış çıkabiliyor dedi, bu ay çatlatma iğnesi vuruldum tutmazsa eğer önümüzdeki ay anestezi altında çektireceğim tekrar.

Merhaba, anestezisiz mi çektirdiniz?
ben de şubat ayında anestezi olmadan çekildim hsg, sol tüpüm tıkalı çıktı. Tüp bebek merkezine geçtim, doktorum anestezisiz çekildiğinde sonuç yanlış çıkabiliyor dedi, bu ay çatlatma iğnesi vuruldum tutmazsa eğer önümüzdeki ay anestezi altında çektireceğim tekrar.
Evet anestesiz çekildi çok zorlandım inşallah yanlış cikmistir ikimizinkide anestezili çekilince bana da sonucu soylermisinz

Ama doktor sol tüpün açılmadığını söyledi yani raporda da tikali olduğu yazıyor.tedirgin oluyorum herkes akışına birak diyor ama elimde değil ki
Sizin yine soylemisler benim 2 senedir demediler özel doktor dedi çeken doktor inanmadı 3.doktor da deyince şimdi en son diyen doktorda operasyon geçircem devlet mı şehir hastanesi mı bidaha asla

Bazen kasılmadan dolayı anestezisiz çekilen hsgde olabiliyor. Benim de sol tüpüm tıkalıydı hsgde. Düşükler olunca histeroskopi oldum açık çıktı mesela kapalı değilmiş

G
Bazen kasılmadan dolayı anestezisiz çekilen hsgde olabiliyor. Benim de sol tüpüm tıkalıydı hsgde. Düşükler olunca histeroskopi oldum açık çıktı mesela kapalı değilmiş
Gorucez nedir ne değildir hepsi ayrı bişey diyo ya kime inanılır bilinmez bildiğim tek şey şehir hastanesi sadece oyaliyo

Back
X