- 29 Mayıs 2017
- 13
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi Ttozpembeee
-
Neden öyle bişey söylediler. Arkadaşımn bebeği 6 parmaktı geçen hafta lokal anestezi ile ameliyat ettiler 7 aylık.. ( özel hastanede oldu ameliyatını)Dr götürdüm canım bunda bişey yok 1yasindan önce müdahale edemeyiz dedi.Goruntu olarak sadece sizi üzer dedi.kendiligindende düzelebilir dedi.Boyle bi durum yaşayan varsa kendiliğinden düzeldi acaba merak ediyorum
Neden öyle bişey söylediler. Arkadaşımn bebeği 6 parmaktı geçen hafta lokal anestezi ile ameliyat ettiler 7 aylık.. ( özel hastanede oldu ameliyatını)
Canım kayınbabamda da aynısı var hiçbir sorun hiçbirşey olmadı onda kafana takma lütfen.Doktora git gözüksün bir bebişinMerhaba arkadaşlar
Bebeğim 4.5aylik ayak serçe parmağında 2tirnak var.Bebegi boyle Bir durumda olan var mı acaba.Cok üzülüyorum her baktığımda
Anladım canım o zaman bekleyin madem bir zararı yoktur onun çocuğa..Canım bende özel hastaneye gittim ortapediye kemik çıkıntısı röntgen çekilemez 1yasindan sonra dedi ama bayramdan sonra başka özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?