Kızlar içerikte resim var banada fikir verin lütfen bakın

Ttozpembeee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2017
13
1
1
35
Merhaba arkadaşlar
Bebeğim 4.5aylik ayak serçe parmağında 2tirnak var.Bebegi boyle Bir durumda olan var mı acaba.Cok üzülüyorum her baktığımda

Eklentiler

• _20170529_172959.webp
    _20170529_172959.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 147
Üzülme canım kötü bişey değil o... doktora götür bakalim ne diyecek ama üzülecek bişey yok emin ol

6 parmak sanirim üzülme canım bi şey olmaz ki doktora sor belki büyüyünce çaresi vardır

Dr götürdüm canım bunda bişey yok 1yasindan önce müdahale edemeyiz dedi.Goruntu olarak sadece sizi üzer dedi.kendiligindende düzelebilir dedi.Boyle bi durum yaşayan varsa kendiliğinden düzeldi acaba merak ediyorum

Ama çok tatlı . Kuzum benim farklılığı oda bebeğinin ....
Sağlığı için sorun yoksa bence dert etme annesi

Çok şükür sağlığı yerinde canım.Aileme bile demedim gerçi doğumuma bile gelmediler hep içime atıyorum işte gurbette yanlizim

arkadasımın ayağı böyleydi yıllarca bu şekilde kullandı
tek sıkıntı ayakkabı bulmak sorun olurdu , sonra ameliyat oldu ama 30 yaşına yakındı yani ,

kısmetli bebek der böyle durumlar için ,

bu arada o ayaktan öpün benim için

Ayy canım ya çok güzel moral verdin inan.Her sorunu kendim halletmeye çalışıyorum bir insanın ailesi hiç mı yanında olmaz sahip çıkmaz ya sonra evlat niye kötü

Oyyy kuzum yerim ben o pamuk ayaklari :) Rabbim caresiz dert vermesin canim benim cok şükür evladinin hayat kalitesini bozan veya dermanı olmayan bir durum degil. İnsan anne olunca evladının saçının teline kiyamiyor elbet seni anliyorum.

Dr götürdüm canım bunda bişey yok 1yasindan önce müdahale edemeyiz dedi.Goruntu olarak sadece sizi üzer dedi.kendiligindende düzelebilir dedi.Boyle bi durum yaşayan varsa kendiliğinden düzeldi acaba merak ediyorum
Neden öyle bişey söylediler. Arkadaşımn bebeği 6 parmaktı geçen hafta lokal anestezi ile ameliyat ettiler 7 aylık.. ( özel hastanede oldu ameliyatını)

Canım bende özel hastaneye gittim ortapediye kemik çıkıntısı röntgen çekilemez 1yasindan sonra dedi ama bayramdan sonra başka özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar
Bebeğim 4.5aylik ayak serçe parmağında 2tirnak var.Bebegi boyle Bir durumda olan var mı acaba.Cok üzülüyorum her baktığımda
Canım kayınbabamda da aynısı var hiçbir sorun hiçbirşey olmadı onda kafana takma lütfen.Doktora git gözüksün bir bebişin

Canım bende özel hastaneye gittim ortapediye kemik çıkıntısı röntgen çekilemez 1yasindan sonra dedi ama bayramdan sonra başka özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Anladım canım o zaman bekleyin madem bir zararı yoktur onun çocuğa..

Kuzenimin ayağı öyle; altı parmak ikisi yapışık hiçbir sorunu olduğunu duymadım ayakları dar uzun ayakkabı seçerken bile sorun olmuyor

Back
X