Kızlar icim çok huzursuz lütfen yardım

coffee84

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
576
243
303
Merhaba herkese. Ben 9 haftalık hamileyim daha önceki yıllarda bir kürtaj yasadım. Kürtaj sonrası iğne yapılmadı uyumsuzluk icin. Simdi indirekt Coombs testi yapıldı ve pozitif çıktı. Doktorum sağolsun doğru düzgün bir açıklama yapmıyor. Endişe etmem gerekiyor mu? Ne yapmam lazım? Bebeğim tehlikede mi? Yoksa tedavisi var mı? Çok teşekkürler

Canim hiç bilgim yok ama üste çıksın diye yazayım dedim belki gören bi arkadaş olur bilgisi olan. Allah yardimcin olsun inşallah

Igne ileriki haftalarda yapiliyodu sanirim dr sor o sana zamanini söyler o zaman yaptırirsın

Doktorunu degistir sana bilgi verip icini rahatlatacak bir doktor bul. Bu sekilde hamileligini cok zor geçirirsin.
Konuya gelince cevabını bilmiyorum ama biri yardimci olur icini rahatlatır umarim.

Kokun yukarı cıksın diye yorum yapıyorum . Allah yrdımcın olsun endişe etme ..

Canım benim bildiğim yapmadiysan riskli bir durum var bende 4 yıl önce kürtaj oldum şimdi iatiyorum cocuk ama kürtajdan sonra vurulmadım diye hatirliyorum eşim vurdular diyo..yani bendede aynı sorun ama ilk doğumumda vuruldum iğneyi cok net hatirliyorum onu

Doktorum var ama telefonda test sonucunu söyleyince duraklayarak konuştu. Hiç rahatlatmadı.

bence başka bir doktora git şimdi kalk git mesela bekleme içini kemiren şeyler varken

bişey merak ettim ne iğnesi bu bende yaklaşık 5 yıl önce bi kürtaj oldum ama bahsettiğiniz iğnenin ne olduğunu bilmiyorum şuan 14 haftalık hamileyim kan uyuşmazlığınız mı vardı?

bişey merak ettim ne iğnesi bu bende yaklaşık 5 yıl önce bi kürtaj oldum ama bahsettiğiniz iğnenin ne olduğunu bilmiyorum şuan 14 haftalık hamileyim kan uyuşmazlığınız mı vardı?
Evet kan uyuşmazlığı var. Sizin eşinizle kan gruplarınız nedir?

benim 0 pozitif eşimin b pozitif ama takibimizi yapan sağlık ocağındaki ebe bi sıkıntı yok dedi

Doktorunu değiştir, ilkinde genelde iğne yapılmıyor ikinci de başlarda ve 7. Ayda diye biliyorum. Bu konu da daha aydınlatıcı bir doktora görün.

ben kürtajı kan uyuşmazlığı için yaptırmadım başka nedenlerim vardı

Back
X