Merhaba herkese. Ben 9 haftalık hamileyim daha önceki yıllarda bir kürtaj yasadım. Kürtaj sonrası iğne yapılmadı uyumsuzluk icin. Simdi indirekt Coombs testi yapıldı ve pozitif çıktı. Doktorum sağolsun doğru düzgün bir açıklama yapmıyor. Endişe etmem gerekiyor mu? Ne yapmam lazım? Bebeğim tehlikede mi? Yoksa tedavisi var mı? Çok teşekkürler
Doktorunu degistir sana bilgi verip icini rahatlatacak bir doktor bul. Bu sekilde hamileligini cok zor geçirirsin.
Konuya gelince cevabını bilmiyorum ama biri yardimci olur icini rahatlatır umarim.
Canım benim bildiğim yapmadiysan riskli bir durum var bende 4 yıl önce kürtaj oldum şimdi iatiyorum cocuk ama kürtajdan sonra vurulmadım diye hatirliyorum eşim vurdular diyo..yani bendede aynı sorun ama ilk doğumumda vuruldum iğneyi cok net hatirliyorum onu
bişey merak ettim ne iğnesi bu bende yaklaşık 5 yıl önce bi kürtaj oldum ama bahsettiğiniz iğnenin ne olduğunu bilmiyorum şuan 14 haftalık hamileyim kan uyuşmazlığınız mı vardı?
bişey merak ettim ne iğnesi bu bende yaklaşık 5 yıl önce bi kürtaj oldum ama bahsettiğiniz iğnenin ne olduğunu bilmiyorum şuan 14 haftalık hamileyim kan uyuşmazlığınız mı vardı?