Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar içim içimi yiyo kaç gündür tarot bakabileniniz varsa bakabilir mi bana ?
hoşlandığım çocuk bana 1 hafta önce adım atmıştı ama benim çekingenliğim yüzünden herşey berbat oldu sanırım kafam o kadar karışık ki maksat kafa dağıtmak işte.. bakabileniniz varsa görürse ve yazarsa gerçekten çok sevinirim.
hoşlandığım çocuk bana 1 hafta önce adım atmıştı ama benim çekingenliğim yüzünden herşey berbat oldu sanırım kafam o kadar karışık ki maksat kafa dağıtmak işte.. bakabileniniz varsa görürse ve yazarsa gerçekten çok sevinirim.
Ben senin için kart çekip baktım canım..hoşlandığın çocuğun dikkatini çeker gibi olmuşsun ama aslında o seni birine benzetmiş canım o yüzden fazla üstelememiş..2 vakte kadar aranızda konuşma geçicek ama sen bu çocuktan soğuycaksın..hatta çok ilginç bişey söliyim sen bu çocuğun arkadaşıyla bir birliktelik yaşıycaksın gelecekte..hatta evliliğe bile gidebilir bu
Ben senin için kart çekip baktım canım..hoşlandığın çocuğun dikkatini çeker gibi olmuşsun ama aslında o seni birine benzetmiş canım o yüzden fazla üstelememiş..2 vakte kadar aranızda konuşma geçicek ama sen bu çocuktan soğuycaksın..hatta çok ilginç bişey söliyim sen bu çocuğun arkadaşıyla bir birliktelik yaşıycaksın gelecekte..hatta evliliğe bile gidebilir bu
canımm banada tarot bakarmsn kafam cok karısık genel ve ılıskı hakında olsn ama bı sorum var ona yogunlasırsanz sevınırım
Sorum:Kuzenım Onur'la aramda bırsey olacak mı?gercı ıkımızınde sevgılısı var da benmkı oylesıne bı ılıskıı :) bakarsan sevınırm