Kizlar icim icimi yiyo pislikler yuzunden

Butterfly1111111

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2020
84
27
8
.......................Kardeşimin nikâhı olduğu gün annem babam kardeşim bide babamın amcasının oğlu köyde durdukları için bizim evde kıyafetlerini değiştirdiler bende onların pantolonunu eşarbını utuluyorum diye sona kaldim annem.oglumu alıp kucağına cıktı babamla kardeşim de cıktı asansöre geçti ben ayakkabılarımı giydim kuzenimde daha diğer odadaymış ayakkabılarını aldı dışarda giydi kapı biz kuzenimle çıkarken kapıdan karşı komşu cıktı bunlarla biz küSüz dedikoducularin tekiler herkesin arkasından konuşurlar şimdi bunlar annemleri gormedi asansordelerdi kuzenimi tanimiyolar zatn .hakkımda dedikodu çıkarırlar diye takıyorum bok yoluna adım çıkar annemlere de anlattım siz asansördeysen karşıdaki cıktı diye oda takma ya bisey diyemez diyo ama ben tabi( herkes kuzenimi öz abim anlamış düzenleyim dedim )

Son düzenleme:
Nasil bir kafa yapısı sizin ki ya? Abimle lafim cikar ne demek? Benim aklima bile gelmezdi. Ha olursa da açıklayamayacağın bir durum yok zaten?
Siz onların huylarını bilseniz emin olun sizde takarsınız yukardaki komşuya kargocu sürekli geliuo diye resmen kargocuyla yakıştırma yapmaya calisiyodu

Kardeşimin nikâhı olduğu gün annem babam kardeşim bide babamın amcasının oğlu köyde durdukları için bizim evde kıyafetlerini değiştirdiler bende onların pantolonunu eşarbını utuluyorum diye sona kaldim annem.kizimi alıp kucağına cıktı babamla kardeşim de cıktı asansöre geçti ben ayakkabılarımı giydim abimde daha diğer odadaymış ayakkabılarını aldı dışarda giydi kapı biz abimle çıkarken kapıdan karşı komşu cıktı bunlarla biz küSüz dedikoducularin tekiler herkesin arkasından konuşurlar şimdi bunlar annemleri gormedi asansordelerdi abimide tanimiyolar zatn hakkımda dedikodu çıkarırlar diye takıyorum bok yoluna adım çıkar annemlere de anlattım siz asansördeysen karşıdaki cıktı diye oda takma ya bisey diyemez diyo ama ben tabi takiyorum
çok garip bir dert edinmissiniz. Abiniz degil de başkası olsaydı adınız mi çıkacaktı?
Bence kendinize daha çok değer vermelisiniz. Konunuz hiç normal değil ayrıca pislik dediğiniz adamlar henüz size her c ve r iftirada bulunmadı. Kafanızda senaryo yazdınız gibi.
Amannn ne bileyim çok garipsiniz...

çok garip bir dert edinmissiniz. Abiniz degil de başkası olsaydı adınız mi çıkacaktı?
Bence kendinize daha çok değer vermelisiniz. Konunuz hiç normal değil ayrıca pislik dediğiniz adamlar henüz size her c ve r iftirada bulunmadı. Kafanızda senaryo yazdınız gibi.
Amannn ne bileyim çok garipsiniz...
Ama başkaları hakkında çok konuştular bilip bilmeden bu yetmez mi başkaları evde kavga etse kadın kabahat işlemiştir diyolardi kötü anlamda

Kardeşimin nikâhı olduğu gün annem babam kardeşim bide babamın amcasının oğlu köyde durdukları için bizim evde kıyafetlerini değiştirdiler bende onların pantolonunu eşarbını utuluyorum diye sona kaldim annem.kizimi alıp kucağına cıktı babamla kardeşim de cıktı asansöre geçti ben ayakkabılarımı giydim abimde daha diğer odadaymış ayakkabılarını aldı dışarda giydi kapı biz abimle çıkarken kapıdan karşı komşu cıktı bunlarla biz küSüz dedikoducularin tekiler herkesin arkasından konuşurlar şimdi bunlar annemleri gormedi asansordelerdi abimide tanimiyolar zatn hakkımda dedikodu çıkarırlar diye takıyorum bok yoluna adım çıkar annemlere de anlattım siz asansördeysen karşıdaki cıktı diye oda takma ya bisey diyemez diyo ama ben tabi takiyorum
Cahiliye devrinden mi ışınlandınız hanfendi? Durduk yere neden kuzenınızle dedıkodunuzu cıkarsınlar. Nasıl sacma bi öngörü bu. Annenızın dedıgı de ayrı bi sacma "bişey diyemez" bu nedir yahu? Bir şey demez, demek yerıne "diyemez" cok tuhaf.

Siz onların huylarını bilseniz emin olun sizde takarsınız yukardaki komşuya kargocu sürekli geliuo diye resmen kargocuyla yakıştırma yapmaya calisiyodu
Daha önce depresyonda olduğunuz ve takıntılarınız olduğunu anlattığınız bir konu açmışsınız, şu an ki düşüncelerinizin bu sağlık probleminizle bağlantılı olduğunu düşünüyorum zira abinizle adınızı çıkartacak kadar kötü kalpli olsalar dahi o benim abim diyebilirsiniz.

Ben abi diyorum evet babamın kuzeni oluyo onlar abiden falan anlamazki
ya onu bunu bilmem de, benim hayattta aklima gelmezdi sizin aklınıza gelen. Ne kadar dedikoducu olursa olsunlar. Onlarin aklina gelir ama benim aklima gelmezdi, abimle, kuzenimle o sekilde düşünmediğim icin.
Sizi anlayamadim o yuzden.

Zaten hadi oldu diyelim, az oncede yazdigim gibi zan altinda kalacak bir durumunuz zaten yok
Ailenize de soylemissiniz, neden korktunuz bu kadar ?

başımıza ne geliyorsa başkaları ne der diye geliyor, hayatımızı kendimiz inşa edemiyoruz. sonra psikolojik sorunlar sıkıntılar yaşıyor ve yaşatıyoruz. insan kendini bildikten sonra gerisi boş durduk yere kafanızda dertler çıkarmayın neyden çok korkarsanız o sizi gelir bulur rahat olun

Apartmandan, özellikle de sizin dairenizden çıkan bir ev dolusu insanı görmüşlerdir. Apartmanda birilerine kalabalık misafir geldiğinde bile duyuluyor görülüyor. O hareketi, kalabalığı, inen çıkanı, asansördeki merdivendeki hareketliliği görmemiş olamazlar. Kuzeninizle sizi gören insanların o kalabalığı gözden kaçıracağını düşünmüyorsunuz herhalde.

ya onu bunu bilmem de, benim hayattta aklima gelmezdi sizin aklınıza gelen. Ne kadar dedikoducu olursa olsunlar. Onlarin aklina gelir ama benim aklima gelmezdi, abimle, kuzenimle o sekilde düşünmediğim icin.
Sizi anlayamadim o yuzden.

Zaten hadi oldu diyelim, az oncede yazdigim gibi zan altinda kalacak bir durumunuz zaten yok
Ailenize de soylemissiniz, neden

Apartmandan, özellikle de sizin dairenizden çıkan bir ev dolusu insanı görmüşlerdir. Apartmanda birilerine kalabalık misafir geldiğinde bile duyuluyor görülüyor. O hareketi, kalabalığı, inen çıkanı, asansördeki merdivendeki hareketliliği görmemiş olamazlar. Kuzeninizle sizi gören insanların o kalabalığı gözden kaçıracağını düşünmüyorsunuz herhalde.
Ya tabiki babam bağırarak girdi evde annemin adını söyliyerek açsaniza şu kapıyı diye ama ben yinede taktim çünkü benim biraz takıntı huyum var hep kötü tarafını düşünüyorum

Ama başkaları hakkında çok konuştular bilip bilmeden bu yetmez mi başkaları evde kavga etse kadın kabahat işlemiştir diyolardi kötü anlamda
Bence eğer abinizle adınızı cikartirlarsa bu onların aşağılıki oldugunu gösterir. Siz niye bunu kafaya takıyorsunuz? Hiç değilse düşünmeyin bile...
Ayrıca elalam için yaşamıyorsunuz siz kendinizden her daim emin olun ve değer verin. Şahsen başıma böyle birşey gelse asla umrumda olmaz. Beni eşim ve ailem biliyor bana ne karaktersizin birisi ne demiş! Siz de düşünmeyi bırakın.

Cikarsa ciksin yahu öüm mü var ucunda yaninizdaki abinizmiş zaten cok icinizde kaldiysa laf size gelirse soylersiniz veya anneniz soyler abisiydi diye.

Beni erkek arkadaslarim eve birakiyordu, ayrilmadan once de yanaktan opusuyorduk haliyle, bir gun koca mahalle cirilla sevgilisiyle arabada opusuyor diye dedikodu cikmisti. 😂 Aileme kadar getirmişlerdi, tabi ki bizimkiler umursamamisti.
Sonucta ne oldu hicbirsey. Bu kadar dusunmeyle de yasanmaz ki.

Back
X