• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar icim icimi yiyo pislikler yuzunden

Kötü bir şey yapmadınız
Ama konudan rahatsız olup sildiniz
Rahatsız olup gizlemek isteyeceğiniz konuyu neden açıyorsunuz kğ?
Çünkü bana konuyu a
Allah başka dert vermesin. Evden ilk çıkışınız mıydı?
Normalde insanlar evden çıkarlar, sokakta yürürler, başka evlere girerler ve yanlarında illa ki birileri olur. Ama adım çıkar mı diye dertlenmek akıllarına gelmez.
Evden daha çok çıkmaya çalışın, alışırsınız.
Hanfendi ben bu konuda hassasım tokalaşmam bile karşı cinsle sokakta akrabamı goruyum karşı cinsten selam dahi vermem

Salise farkla kapıya cıktıkları an komsu da kendı kapısında belirmıs ve ne görsün abisinin elinde ayakabıları ve leş gibi bi koku, konu sahibi de ütünün etkisiyle kızaran yanaklar ve mahcup bir eda. Şimdi nasıl düşünmesinler nasıl ya imkansız

Tam "Kapıya çıktığımda ayakkabılarını sıvazlıyordu" diye anlatmalık sjsjkllş

Çünkü bana konuyu a
Hanfendi ben bu konuda hassasım tokalaşmam bile karşı cinsle sokakta akrabamı goruyum karşı cinsten selam dahi vermem

Selam verseniz karşı cinsin öcü olmadığını görürsünüz ve aklınızı "beni bununla yakıştırırlar mı, şununla seks yaptığımı düşünürler mi" sorularıyla değil daha mantıklı işlerle meşgul edebilirsiniz.

Çünkü bana konuyu a

Neden? Hepsini "potansiyel tehlike" olarak mı görüyorsunuz?
Bakın dışardan göründüğü kadarıyla durumunuz çok çok ciddi. Vakit kaybetmeden randevu alın ve tedavinize başlayın.
Psikolojik rahatsızlığa sahip olmak kusur değildir, delilik değildir ama bile bile tedaviyi reddetmek tam anlamıyla deliliktir.

Neden? Hepsini "potansiyel tehlike" olarak mı görüyorsunuz?
Bakın dışardan göründüğü kadarıyla durumunuz çok çok ciddi. Vakit kaybetmeden randevu alın ve tedavinize başlayın.
Psikolojik rahatsızlığa sahip olmak kusur değildir, delilik değildir ama bile bile tedaviyi reddetmek tam anlamıyla deliliktir.
Psikolojik problem değil yahu bu. Basbaya dünya görüşü, bakış açısı.

Hayır bu dünya görüşünde bir insan niye babasının kuzenini evine alır o kısım benim için muamma.

Psikolojik problem değil yahu bu. Basbaya dünya görüşü, bakış açısı.

Hayır bu dünya görüşünde bir insan niye babasının kuzenini evine alır o kısım benim için muamma.

Aslında evet, nasıl bir baskıyla büyütüldüyse karşı cinsle yapılabilen tek eylemin seks olduğuna inanmış, özünde komşuya atfettiği düşünce kendi gizli düşüncesi..

Metropollerde yaşasa ve toplu taşımada yanına erkek otursa ne yapar acaba? Şükür ki taşrada yaşıyor vatandaş.

Back
X