Çok kısa özet geçeceğim. Hemen sonuca gelmek istiyorum çünkü.
Sevgilimle bi süre önce tamamen ayrılmıştı yollarımız. Vazgeçmiştim ondan. Ama sonrasında bana yazdı, bende yazdıklarına cevap verirken yine konuştuk birazcık.
Ama barışmamıştık. Sadece konuşuyorduk, beni çok sevdiğini söylüyordu, açıkçası bende inanıyordum yine.
Biraz öncede skypetan konuşuyorduk yine, size neler olduğunu anlatacağım...
Benim içime bi şüphe düşmüştü. Eski sevgilisinin instagram hesabına tarayıcıdan aratarak baktığını düşünüyordum. '' Sevgilimin ismi X olsun. '' ( X instagram kullanmıyor. )
Sonra biraz önce konuşurken konuyu kızdan açtım. Sonra dedim ki '' Sana bi şey soracağım X. Çok merak ediyorum, neden tarayıcıdan durmadan eski sevgilini aratıyorsun, hani gerçekten merakımdan soruyorum '' dedim. Önce bi afalladı yooo falan oldu. Sonra ''anlaşılan bi açıklama dahi yapmayacaksın tamam iyi geceler. '' dedim. Yemi attım ama Papatya ne saçmalıyorsun öyle bi şey kesinlikle yok demesini nasıl istiyor içim. Kızlar bana ne dedi biliyor musunuz ? '' ya bilmiyorum işte aslında merak gibi bi şey '' diye gevelemeye başladı.
Telefonu s...tir git diyerek kapattım. Hem skypetan, hemde telefon numarasını anında engelledim.
Ama bu gece hayatımın en zor gecelerinden biri. Gerçekten hayatımın en zor gecelerinden biri bu gece. Ona olan sevgim yitip gitti iyice. Onu unuturum tamamiyle lakin bu olan şey çok ağır geliyor, bunun ağırlığını nasıl atarım bilmiyorum.
İçime sindiremiyorum. 2 yıllık ilişkimdi. 2 yıl ya. 2 yıl.
Ciddi anlamda içime sindiremiyorum, bu içime sindirememe durumunu nasıl yenerim, bana akıl verin..
Ateşim çıktı şuanda, titriyorum, üşüyorum..