KIZLAR, İÇİM TİTRİYOR, YORUMLARINIZI DUYMALIYIM, TEK İHTİYACIM YORUMLARINIZ

30 yıllık evlilikler bitiyor, insan bir ömrü yanlış kişiye adadığını ömrünün son deminde anlayabiliyor. 2 yıl nedir ki? Evlilik yok, çocuk yok. Hayıflanacağın tek şey 2 yıl olsun. Bence kaybettiğin değil, kazandığın zamana bakmalısın.

2 yıl .... 20 yıllar bitio onu düşün derim evlenmeden kendini gösterdiği için şanslı bile sayılırsın ...

Bu arada ben bibi değilim. :-)

İlişkilerde düşüncen ve bakışın farklı olabilir ama genel geçmez bir doğru var ki böyle zırt pırt olaylardan çıkan kavgalar seni de ilişkini de yıpratır. Bu bitmiş artık. Önümüzdeki maçlarda daha dikkatli olmanı umarm :-)
Ayyyyy çok özür dilerim dans :KK23: yazı stili aynı, o kafayla hiç mi hiç dikkat etmemişim ismine :KK22:
Birazcık zaman geçsinde..

adam sizi aldatmamış. alt tarafı eski sevgilisini aratmış. siz de aynı şeyi yapabilirdiniz. valla ben canım sıkıldıkça eski sevgilileri, teee ilkokul aşkına kadar, aratıyorum. bunun karşılığında kimsenin bana küfretmeye hakkı yok. adam size s.git deseydi herkes burda topa tutardı. siz hem kufur ediyosunuz hem de içimi nasıl doğutcam diyosunuz :// iki yüzlülük.
Adam 2 yıl benimle ilişki yaşayıp dakka başı eski sevgilisini TARAYICIDAN aratıyor. Bu ne kadar normal ?? Besbelli aklında kalmış.

Of bu mantıkla ben her eski sevgilime aşığım hala. Arada aklıma gelince bakarım bende nolmuş yani.

Senin adamın aptaallığı sonuna kadar inkar düsturundan sapmış olması.

Valla ben 2 3 ayda bir oturup bütün eski sevgililerime bakıyorum,arada unuttuklarım oluyor elbet ama napalim :KK53:
Ha ama şöyle bir gerçekte var ki hayatımda gerçekten aşık olduğum exim varken hiçbirine bakmıyordum merak dahi etmiyordum:spor:

Valla ben 2 3 ayda bir oturup bütün eski sevgililerime bakıyorum,arada unuttuklarım oluyor elbet ama napalim :KK53:
Ha ama şöyle bir gerçekte var ki hayatımda gerçekten aşık olduğum exim varken hiçbirine bakmıyordum merak dahi etmiyordum:spor:
Evet işte demek istediğim buydu.
2 yıllık bi ilişkisi varken benimle, beni şöyle sevdiğini böyle sevdiğini anlatırken, durmadan eski sevgiliye bakmak nedir ya ????
DURMADAN BAKMAK NEDİR ?
HEMDE TARAYICIDAN ARATACAK KADAR ?
Sen instagram bile kullanmıyorsun, hadi gel şuraya yazayımda bi aratayım diyecek olayın yok, tarayıcıya komple adresi yazıp aratmak nedir ya ?

Of bu mantıkla ben her eski sevgilime aşığım hala. Arada aklıma gelince bakarım bende nolmuş yani.

Senin adamın aptaallığı sonuna kadar inkar düsturundan sapmış olması.
Şuan uzun süreli giden bi ilişkin var mı ?
Olsa durmadan tarayıcıdan aratacak kadar bi takıntıyla aratır mısın ?
Adam instagram kullanmıyor, hani bi şuraya yazayımda aratayım diye bi olayı yok, tutup adres çubuğuna adresi yazıp o yöntemle aratıp aratıp bakıyomuş ruh hastası. Bunun böyle bi açıklaması olamaz bence ya. Ben bunu sindiremem içime.

Adam 2 yıl benimle ilişki yaşayıp dakka başı eski sevgilisini TARAYICIDAN aratıyor. Bu ne kadar normal ?? Besbelli aklında kalmış.

aklında kalmış olmayabileceğini sadece meraktan aratmış olabileceğini söylüyorum. ayrıca ayrılmışsınız artık. adamın ne yaptığı sizi ilgilendirmez. siz aratmış olsanız o da size küfretmiş olsa, hoş bişey mi*?

aklında kalmış olmayabileceğini sadece meraktan aratmış olabileceğini söylüyorum. ayrıca ayrılmışsınız artık. adamın ne yaptığı sizi ilgilendirmez. siz aratmış olsanız o da size küfretmiş olsa, hoş bişey mi*?
Ya ben konuşmak istemiyordum ki. Benimle konuşan oydu. Seni seviyorumları bitmeyen oydu.
O zaman defolsun gitsindi daha geçen hafta. Yok yere canım sıkıldı o zaman ekstradan. Sevmiyorum kaldıramam ben böyle şeyleri price.

ne farkeder ayrısınız artık. bu gözle bak hayata artık
İyide ben böyle şeyler yüzünden hayal kırıklıklarımı ayrılığın acısını adabıyla yaşayamıyorum ki. Tamamen duyguzum deyip kendimide mı kandırmaya çalışayım. Daha dün gece beni nasıl sevdiğini söylüyordu. Nasıl bu gözle bakıp yok sayayım olan şeyi ? Gelen yorumlar kafamı karıştırdı zaten, aptal derecede gereksiz bi merakla dahi bakıyosada bu beni çıldırtır fakat keşke gece yüzüne kapatmak yerine bekleseydim dinleseydim yani. Şuan cidden büyük bi karmaşa içine düştüm.

İyide ben böyle şeyler yüzünden hayal kırıklıklarımı ayrılığın acısını adabıyla yaşayamıyorum ki. Tamamen duyguzum deyip kendimide mı kandırmaya çalışayım. Daha dün gece beni nasıl sevdiğini söylüyordu. Nasıl bu gözle bakıp yok sayayım olan şeyi ? Gelen yorumlar kafamı karıştırdı zaten, aptal derecede gereksiz bi merakla dahi bakıyosada bu beni çıldırtır fakat keşke gece yüzüne kapatmak yerine bekleseydim dinleseydim yani. Şuan cidden büyük bi karmaşa içine düştüm.
bazısına göre bakmak normaldir bazısına göre değildir. bana göre de hoş değil. sana göre de değilmiş. bu saatten sonra affetme. bide sevgi sözcüklerine de çok takılmamanı tavsiye ederim

Çok kısa özet geçeceğim. Hemen sonuca gelmek istiyorum çünkü.
Sevgilimle bi süre önce tamamen ayrılmıştı yollarımız. Vazgeçmiştim ondan. Ama sonrasında bana yazdı, bende yazdıklarına cevap verirken yine konuştuk birazcık.
Ama barışmamıştık. Sadece konuşuyorduk, beni çok sevdiğini söylüyordu, açıkçası bende inanıyordum yine.
Biraz öncede skypetan konuşuyorduk yine, size neler olduğunu anlatacağım...
Benim içime bi şüphe düşmüştü. Eski sevgilisinin instagram hesabına tarayıcıdan aratarak baktığını düşünüyordum. '' Sevgilimin ismi X olsun. '' ( X instagram kullanmıyor. )
Sonra biraz önce konuşurken konuyu kızdan açtım. Sonra dedim ki '' Sana bi şey soracağım X. Çok merak ediyorum, neden tarayıcıdan durmadan eski sevgilini aratıyorsun, hani gerçekten merakımdan soruyorum '' dedim. Önce bi afalladı yooo falan oldu. Sonra ''anlaşılan bi açıklama dahi yapmayacaksın tamam iyi geceler. '' dedim. Yemi attım ama Papatya ne saçmalıyorsun öyle bi şey kesinlikle yok demesini nasıl istiyor içim. Kızlar bana ne dedi biliyor musunuz ? '' ya bilmiyorum işte aslında merak gibi bi şey '' diye gevelemeye başladı.
Telefonu s...tir git diyerek kapattım. Hem skypetan, hemde telefon numarasını anında engelledim.
Ama bu gece hayatımın en zor gecelerinden biri. Gerçekten hayatımın en zor gecelerinden biri bu gece. Ona olan sevgim yitip gitti iyice. Onu unuturum tamamiyle lakin bu olan şey çok ağır geliyor, bunun ağırlığını nasıl atarım bilmiyorum.
İçime sindiremiyorum. 2 yıllık ilişkimdi. 2 yıl ya. 2 yıl.
Ciddi anlamda içime sindiremiyorum, bu içime sindirememe durumunu nasıl yenerim, bana akıl verin..
Ateşim çıktı şuanda, titriyorum, üşüyorum..
Ya benimde başıma böyle bir olay geldi. Fakat biz ayrılmamıştık. Geçmişinde eski sevgilisinin profiline baktığını gördüm defalarca. Kaç kez kavga ettim, hakaretler yağdırdım. Ama alabildiğim tek cevap "merak" idi. Nedeni yoktu. Biz deli gibi seviyoruz ama onlar eski sevgililerine bakabiliyorlar sürekli. Ben anlamıyorum gerçekten bunu. Neyin merakı? Madem unutamadın neden benle birlikte oldun? Neden? Bu sorular can yakıcı. İçindeki sıkıntıyı ve acıyı anlayabiliyorum. Çok tarifsiz bir his. Ben yaşadım bunu ama affettim. Hep sevgimden oldu. Affetmek istemesem de dilim başka söylese de kalvim hep onu istiyordu. Sonrasında ne oldu? Kendime saygımı kaybettim ben. Hala birlikteyiz ama içimin bir kısmı ona hala güvenmiyor. Sen sanırım içindeki şeyleri öldürmekle en doğrusunu yapmışsın :(

Ya benimde başıma böyle bir olay geldi. Fakat biz ayrılmamıştık. Geçmişinde eski sevgilisinin profiline baktığını gördüm defalarca. Kaç kez kavga ettim, hakaretler yağdırdım. Ama alabildiğim tek cevap "merak" idi. Nedeni yoktu. Biz deli gibi seviyoruz ama onlar eski sevgililerine bakabiliyorlar sürekli. Ben anlamıyorum gerçekten bunu. Neyin merakı? Madem unutamadın neden benle birlikte oldun? Neden? Bu sorular can yakıcı. İçindeki sıkıntıyı ve acıyı anlayabiliyorum. Çok tarifsiz bir his. Ben yaşadım bunu ama affettim. Hep sevgimden oldu. Affetmek istemesem de dilim başka söylese de kalvim hep onu istiyordu. Sonrasında ne oldu? Kendime saygımı kaybettim ben. Hala birlikteyiz ama içimin bir kısmı ona hala güvenmiyor. Sen sanırım içindeki şeyleri öldürmekle en doğrusunu yapmışsın :KK43:
Sen öyle anlatınca içim daha çok sıkıldı şimdi.
Evet ben öldürdüm içimdekileri. Vazgeçtim. Vazgeçmemin nedeni çok daha başka bi şey aslında. Bu sadece tuzu biberi oldu..
Ufacık bi kopma anı yaşarsan kaç sende.

Şuan uzun süreli giden bi ilişkin var mı ?
Olsa durmadan tarayıcıdan aratacak kadar bi takıntıyla aratır mısın ?
Adam instagram kullanmıyor, hani bi şuraya yazayımda aratayım diye bi olayı yok, tutup adres çubuğuna adresi yazıp o yöntemle aratıp aratıp bakıyomuş ruh hastası. Bunun böyle bi açıklaması olamaz bence ya. Ben bunu sindiremem içime.

Uzun süreli ilişkim var evet. Durmadandan kastın ne bilmiyorum ama durmadan tabiki bakmıyorum.

Arada ne b.k yiyo bu acaba diye baktıklarım oluyo.

Benim 5 senelik iliskim bitti zamanla unuttum. eskiden ölmüş mu diye bakardım:KK70::KK70:. şimdi baskasiyla evliyim çocuğum var mutluyum. sana tavsiyem sabır sakin ol ki daha mantıklı düşünebilesin.

Back
X