KIZLAR, İÇİM TİTRİYOR, YORUMLARINIZI DUYMALIYIM, TEK İHTİYACIM YORUMLARINIZ

Yem atmissin oltaya gelmis, dogru mu anladim.

Bu erkekler bazen cok saf olabiliyor.

Merakmis dittirsin gitsin :KK70:
Evet yem attım oltaya geldi wolf.. Emin ol hiç saf değil ama ben ses tonumu güzel kolladım, kalbim öyle hızlı çarpmaya başladı ki elimle kapattım ağzımı anlamasın stres olduğumu diye, anında çakar yoksa. Çok boş anında yakaladım yoksa öyle kolay oltaya gelmez.
İçimi kemiriyordu, madem konuşmaya başladık tekrar ben bunu öğrenmeliyim dedim ve öğrendim.
Keşkede öğrenmeseydim, böyle bi şeyi bilmeden bitseydi ilişkim, ekstradan bunu hazmetmeye çalışmak zorunda kalmasaydım.
Resmen içime sindiremiyorum böyle bi şeyi. SİNDİREMİYORUM.

Yeniden güvenip aşık olmayı becerebilirsem tabi. Bide bunları doğru adam üstünde uygulamış olursam. O zaman yenisine sağlık diyebilirim :KK51:
Haklısın.
Ama buda bana ders olsun. Çok saf salaktım bu ilişkimde. Bundan sonrakilerde asla canımı yakmalarına izin vermem.
konusursanIz dekı ona
Bundan sonra benımle olan bagın sadece merak edıp benı aratmak olur
Laf son laf :)))

İnsan eski sevgilisine aşık olduğundan değil meraktan bakıyor bir çok insan da bakıyor zaten bunda bişey yok, içinin titriyeceği sinir krizi geçireceğin bir durum göremedim hem ayrılmışsınız istediğine bakar
İşte bu pislik 2 yıllık ilişki süresince bol bol bakmış.
Ben niye bakmıyorum bibi ?
Bakarsın bakarsında artık 2 yıllık bi ilişkin varken bakmazsın. HELE Kİ TUTUP TARAYICIDAN ARATACAK KADAR ZATEN BAKMAZSIN.
Neyse umarım sen bunu yaşamazsın, yaşamayınca anlaşılamıyor kolay kolay biliyo musun.

Evet yem attım oltaya geldi wolf.. Emin ol hiç saf değil ama ben ses tonumu güzel kolladım, kalbim öyle hızlı çarpmaya başladı ki elimle kapattım ağzımı anlamasın stres olduğumu diye, anında çakar yoksa. Çok boş anında yakaladım yoksa öyle kolay oltaya gelmez.
İçimi kemiriyordu, madem konuşmaya başladık tekrar ben bunu öğrenmeliyim dedim ve öğrendim.
Keşkede öğrenmeseydim, böyle bi şeyi bilmeden bitseydi ilişkim, ekstradan bunu hazmetmeye çalışmak zorunda kalmasaydım.
Resmen içime sindiremiyorum böyle bi şeyi. SİNDİREMİYORUM.

Burada evlendikten sonra kocalarini ilk asklarini stalklarken yakalayan onca kadin varken sansli say kendini...

Burada evlendikten sonra kocalarini ilk asklarini stalklarken yakalayan onca kadin varken sansli say kendini...
Wolf ya, bi kere yakaladım kavgasını ettik, yakın arkadaşlarımla konuştum, aştım bu meseleyi, olur bi kereden bi şey olmaz meraktır falan filan dedim ama tarayıcıdan aratmak nedir ?
Ki sana şöyle söyleyeyim, kızın profil gizli, fotosuda yok pp de, ona rağmen dakka başı bakar mı insan ? Düşün ki ben kızın profilini aylar önce sevgilimin baktığını yakaladığımda görmüştüm durum böyleydi aylardır böyle kalmış ve bu durmadan bakmış ona rağmen. Ne bekliyo ki ??????

İşte bu pislik 2 yıllık ilişki süresince bol bol bakmış.
Ben niye bakmıyorum bibi ?
Bakarsın bakarsında artık 2 yıllık bi ilişkin varken bakmazsın. HELE Kİ TUTUP TARAYICIDAN ARATACAK KADAR ZATEN BAKMAZSIN.
Neyse umarım sen bunu yaşamazsın, yaşamayınca anlaşılamıyor kolay kolay biliyo musun.
Eşime gel eski sevgiline bakalım diye teklif ediyorum bazen başıma gelsede üzülmem merak etme :kahve: çünkü bende eskilere bazen bakasım geliyor bişey hissediyormuyum hayır insan merak ediyor.
Ayrıca onunla olmak isteseydi 2 yıldır senle sevgili olmazdı ;)

Eşime gel eski sevgiline bakalım diye teklif ediyorum bazen başıma gelsede üzülmem merak etme :kahve: çünkü bende eskilere bazen bakasım geliyor bişey hissediyormuyum hayır insan merak ediyor.
Ayrıca onunla olmak isteseydi 2 yıldır senle sevgili olmazdı :KK66:
YA BİBİ ÖYLE DEĞİL İŞTE DEĞİL ÖYLE.
Uf değil. Valla acıyan içime sancılar soktun.

YA BİBİ ÖYLE DEĞİL İŞTE DEĞİL ÖYLE.
Uf değil. Valla acıyan içime sancılar soktun.

Ayrılmışsınız zaten bence ayrılma sebebiniz daha önemli bu konudan. Nasıl ayrıldınız bilmiyorum. Ama ilişkinizde yaşanan tek olay buysa bayağı komik. Eski sevgilimin tüm aile bireyleri kendisi hariç benim facebookumda ekli. Onlar da benim artık evlenip barklandığımı görüyor. Eşimle bakıyoruz. Bakıp bakıp gülüyoruz benimle dalga geçiyor. Bu malla nasıl vakit geçirdin diye :) eşimin eski sevgilisini ben birkaç kere arattım bulamadım. Ben de senin gibi yem attım. sordum o kız ne oldu evlendi mi acaba diye. Maşallah bizimki ortak arkadaşlardan haber alıyomuş :) ama bu muhabbet bizim için flörtöz bi kavgadan öteye gitmedi.. ilişkinizde başka sorun yoksa buna kızmaman lazımdı. Elbet daha büyük şeyler olmuştur ayrılmanızı gerektirecek. S.. Git dediğin adamla da bi daha konuşmamanı tavsiye ederim ki o kelime yalama olmasın. Git dediyaen bitmiştir. Sana tavsiyem iliikilerinde Her halta kavga çıkarma. İki güzel lafla geri ikna edilirim imajı da verme kimseye. Kavga ettiğin zaman adam korksun.

Ayrılmışsınız zaten bence ayrılma sebebiniz daha önemli bu konudan. Nasıl ayrıldınız bilmiyorum. Ama ilişkinizde yaşanan tek olay buysa bayağı komik. Eski sevgilimin tüm aile bireyleri kendisi hariç benim facebookumda ekli. Onlar da benim artık evlenip barklandığımı görüyor. Eşimle bakıyoruz. Bakıp bakıp gülüyoruz benimle dalga geçiyor. Bu malla nasıl vakit geçirdin diye :) eşimin eski sevgilisini ben birkaç kere arattım bulamadım. Ben de senin gibi yem attım. sordum o kız ne oldu evlendi mi acaba diye. Maşallah bizimki ortak arkadaşlardan haber alıyomuş :) ama bu muhabbet bizim için flörtöz bi kavgadan öteye gitmedi.. ilişkinizde başka sorun yoksa buna kızmaman lazımdı. Elbet daha büyük şeyler olmuştur ayrılmanızı gerektirecek. S.. Git dediğin adamla da bi daha konuşmamanı tavsiye ederim ki o kelime yalama olmasın. Git dediyaen bitmiştir. Sana tavsiyem iliikilerinde Her halta kavga çıkarma. İki güzel lafla geri ikna edilirim imajı da verme kimseye. Kavga ettiğin zaman adam korksun.
Tabiki ilişkimizdeki tek olay bu değildi.. Çok kötü şeyler yaşandı. O kısımları es geçiyorum ama ben sindiremiyorum bibi ya. Yaşananlardanmıdır tecrübesizliğimdenmidir yada benim bu konuya bakış açımdanmıdır bilmiyorum ama sindiremiyorum. Yani resmen içime sindiremiyorum. Ateşim bile yeni yeni düştü. Yeni yeni kendime gelmeye başladım.. Benim düşüncelerim ve bakış açım seninkinden çok çok çok farklı :KK61:

Çok kısa özet geçeceğim. Hemen sonuca gelmek istiyorum çünkü.
Sevgilimle bi süre önce tamamen ayrılmıştı yollarımız. Vazgeçmiştim ondan. Ama sonrasında bana yazdı, bende yazdıklarına cevap verirken yine konuştuk birazcık.
Ama barışmamıştık. Sadece konuşuyorduk, beni çok sevdiğini söylüyordu, açıkçası bende inanıyordum yine.
Biraz öncede skypetan konuşuyorduk yine, size neler olduğunu anlatacağım...
Benim içime bi şüphe düşmüştü. Eski sevgilisinin instagram hesabına tarayıcıdan aratarak baktığını düşünüyordum. '' Sevgilimin ismi X olsun. '' ( X instagram kullanmıyor. )
Sonra biraz önce konuşurken konuyu kızdan açtım. Sonra dedim ki '' Sana bi şey soracağım X. Çok merak ediyorum, neden tarayıcıdan durmadan eski sevgilini aratıyorsun, hani gerçekten merakımdan soruyorum '' dedim. Önce bi afalladı yooo falan oldu. Sonra ''anlaşılan bi açıklama dahi yapmayacaksın tamam iyi geceler. '' dedim. Yemi attım ama Papatya ne saçmalıyorsun öyle bi şey kesinlikle yok demesini nasıl istiyor içim. Kızlar bana ne dedi biliyor musunuz ? '' ya bilmiyorum işte aslında merak gibi bi şey '' diye gevelemeye başladı.
Telefonu s...tir git diyerek kapattım. Hem skypetan, hemde telefon numarasını anında engelledim.
Ama bu gece hayatımın en zor gecelerinden biri. Gerçekten hayatımın en zor gecelerinden biri bu gece. Ona olan sevgim yitip gitti iyice. Onu unuturum tamamiyle lakin bu olan şey çok ağır geliyor, bunun ağırlığını nasıl atarım bilmiyorum.
İçime sindiremiyorum. 2 yıllık ilişkimdi. 2 yıl ya. 2 yıl.
Ciddi anlamda içime sindiremiyorum, bu içime sindirememe durumunu nasıl yenerim, bana akıl verin..
Ateşim çıktı şuanda, titriyorum, üşüyorum..
Aynı şeyleri yaşadım bu tarz bi olay olaraka ama ben hemde daha kötü daha farklı şeylerdr yaşadım bak şuan rahatım mutluyum konuşmak zaman kaybı asla muhattap olma önüne bak

Neler bitti neler be canım , insan ilişkinin içindeyken dünyanın en büyük aşkını biz yaşıyoruz sanıyor ,lakin ki dışarıdan hiç öyle görünmüyor, ama herkes bize imreniyor saniyorsun,üzerinden zaman geçince sen de dışarıdan sizi görenler gibi görebiliyorsun, sonra ne aptal mışım ne gereksiz üzülmüşüm kısmı geliyor. Huzur veren adam gelene kadar bu böyle gidiyor.

Tabiki ilişkimizdeki tek olay bu değildi.. Çok kötü şeyler yaşandı. O kısımları es geçiyorum ama ben sindiremiyorum bibi ya. Yaşananlardanmıdır tecrübesizliğimdenmidir yada benim bu konuya bakış açımdanmıdır bilmiyorum ama sindiremiyorum. Yani resmen içime sindiremiyorum. Ateşim bile yeni yeni düştü. Yeni yeni kendime gelmeye başladım.. Benim düşüncelerim ve bakış açım seninkinden çok çok çok farklı :KK61:

Bu arada ben bibi değilim. :-)

İlişkilerde düşüncen ve bakışın farklı olabilir ama genel geçmez bir doğru var ki böyle zırt pırt olaylardan çıkan kavgalar seni de ilişkini de yıpratır. Bu bitmiş artık. Önümüzdeki maçlarda daha dikkatli olmanı umarm :-)

Uf lili. Keşke duş alınca geçecek bi şey olsa. Ama evet duşa girmeyi bende geçirdim aklımdan birazdan girsem iyi olacak. Ama bu çok başka bi şey. 2 aylık bi ilişki değil ki bu koskoca 2 yıl. Tamamen unutmuş olsa dakka başı eski sevgilisinin instagram hesabına bakar mı ???
Bunu nasıl hazmedicem bilmiyorum. Hazmedicem bi gün onun farkındayımda kaç gün sürecek, ne zaman bitecek onu hiç kestiremiyorum işte...
Ne ilişkiler bitiyo 5 yıllık 10 yıllık onu geçtim 20 yıllık evlilikler bitiyo. Senin içinde hayat boyu şüphe bırakacak bi insan için 2 yılın gitmiş çok mu? Bana sorarsan dönmemek üzere ayrıl çünkü sonu gelmeyecek 1 kere yapan insan ilk fırsatta 2 3 yapacak. Belki yapmaz diye ikna edicen kendini ama yaşayınca haa diceksin.

adam sizi aldatmamış. alt tarafı eski sevgilisini aratmış. siz de aynı şeyi yapabilirdiniz. valla ben canım sıkıldıkça eski sevgilileri, teee ilkokul aşkına kadar, aratıyorum. bunun karşılığında kimsenin bana küfretmeye hakkı yok. adam size s.git deseydi herkes burda topa tutardı. siz hem kufur ediyosunuz hem de içimi nasıl doğutcam diyosunuz :// iki yüzlülük.

Back
X