Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sunu anlamiyorum bir fikir istiyorum ama suclamaktan baska yapildigi birsey yok sizin hic hayatta sacmaladiginiz konular olmuyor mu annesiyle gorusmesinde bi sakinca asla gormedim gorememde . Sadece benden uzak olmasi beni uzdu goremeyecek olmam yoksa anne sonucta bu kiz arkadas degil ayni evde kalacak 10 gun. Ben sadece o sure zarfinda beni unutur sogur diye belki sacma ama bi supheye girdim sizde melisa sorun etcrk bir sey yok cunku bu bu deseniz anlarim ezerek birseye varilmaz bunu bana oyle ters ters yazanlara soyluyorum.
Erkek arkadasinin yerine kendini koy canim yani empati yap annenle 1 senedir gorusmedigi dusun ne hissederdin,annen yasadigin sehire gelse sadece 10 gun mu ayni evin icinde kalirdin onun yerine koy kendini sadece internetten gorusmek yetmez o kisik erkek arkadasinin annesi gerekirse evleninceye kadar ayni evin icinde yasar.Annenin aklini karistirmasina izin verme.Sen nasil anne kuzusu isen oda annesinin kuzusudur.
Bazı insanlar da böyle işte, sadece kayın valide gelini kendisine rakip görmüyor, bazı gelin adayları ve aileleri de böyle kayın valideleri kendisine rakipmiş gibi düşünüyor. Seni mi seçiçek onu mu? Seni unutacak mı bakalım?
Zaten hep iç içe, dip dibe mıç mıç insanın kendisine de vakit ayırmalı, arkadaşlarına da, ailesine de..!
Bence biraz nefes alıp birbirinizi özlersiniz, kararınızı tekrar gözden geçirin zira böyle bir şeyde sizi kaybederse hatalı ve üzülen taraf yine siz olursunuz.
8 aydır berabersiniz ve sadece 5 gün mü ayrı kaldınız vehey o.0
belki bu kadar beraber olduğunuz için 10 günlük ayrılık gözünüzde büyümüştür (= ama birşey olmaz merak etmeyin..yani hem özlersiniz de..bence daha iyi olur gibi..
Tek derdin bu olsun canım ben de aldatıyor felan, yakaladın sandım.. Zaten her gün görüşmeniz 8 ayda çok sıkıcı ve alışkanlık haline gelmiştir.. Yani arada bir uzak kalmak, özlemek ilişkiye heyecan katar daha faydası olabilir, sen şimdi alışmışsın buna ama mutlaka ara vericekiniz hergün yada sık görüşmelerinize, bunu farklı algılama derim çünkü bu sana öyle gelicek halbuki öyle değil, sorun etme canım boşuna..
canım fevri kararlar verme bence.. sen annenden 1 sene ayrı kal bak bakalım nasıl davranıyorsun.. Erkek arkadaşını da düşünmen gerek bu durumda eğer rahat nefes aldırmazsan senden uzaklaşmasına sebep olursun. Ayrıca düşündüğün kişi annesi başka bir kız arkadaşı değil yani.. Bence sakin davran emin ol onun annesine olan hasreti geçince seni özliyecektir. Anneler kızları söz konusu olunca üzülmesin diye herşeyi düşünüyorlar senin iyiliğini düşünüp konuşmak istemiştir. Herşeye aileleri katmayıp bazı sorunları kendi içinde çözmen daha iyi sonuçlar verir..
Herkes kendice suclamaya girmis ama ben benimke her gun gorusecek demedim tabki ben tabikide annesiyle de olsun diyorum ona her zaman benim sabaha kadar aklimda boyle bir sey yoktu ama annem aklima girdi . Benim o kaybeder dedigim konu annesiyle vakit gecirirkennbeni ihmal eder ve kendini kaptirirsa umursamazsa annesi yokken tek ben vardim odak noktasi abartip hic arayip sormazsa seyrek mesaj atarsa diye suphelendim
Girer, haksızsın çünkü, tıpkı emziğini kaybetmiş çocuklar gibi mız mız ve kaprislisin kusura bakma, ayrıca senden önce annesi vardı, yaşlarınızı da göz önünde bulundurursak eğer, topu topu 8 ay berabermişsiniz bir de, annesinin senden daha kıdemli olduğu kesin değil mi?
İkinizin de çocuk gibi davrandığını belirtmek isterim öncelikle, çok mu güzel bir şey ayrı kalınca, dışarı çıkmayınca tirpleşmek? Çalışlmıyorsunuz herhalde? Siz evlenince de bütün gün gözlerinizin içine bakıp evden dışarı çıkmayın, kapayın kendinizi tüm dünyaya, güzel bir şeymiş gibi sevgilimin hayatının merkezi benim diyorsun, halbuki çok yanlış kimse kimsenin merkezi olmamalı! Kimseye odaklı yaşamamalıyız, benim sevgilimden önce de bir hayatım vardı, ailem hep olacak ama arkadaşlarım vs. Şimdi ben onunla çıkmaya başladıktan sonra hepsini sileyim, tek dışarı çıktığım, görüştüğüm insan o olsun? Ben yapamam valla, kimseyi hayatımın merkezi yapıp diğer sevdiklerimi hiçe sayamam ki, anne! Kalkıcak bana annen geldi beni ihmal ettin diyecek, trip yapmaya hazır bekleyecek, yok ilgilenmedin vs. Direkt biletini keserdim, direkt. Hiç çekemem öyle de gıcığımdır.
Aynı şey başıma gelse ben sevgilime derim daha seyrek konuşalım sen rahat ilgilen annenle, ama insan bencil olmasın, hep bana olmasın, sen sürekli annenin yanındasın ama, bir kere sen ayrılda sevgilin bunları düşünsün bakalım ne diyeceksin?
Sacmaladin cevaplarimi okusaydin bunlari yazmazdin.