kızlar içimi rahatlatın nolurrr

Ahsennur12

MUHAMMED EMİR'İN ANNESİ
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
536
253
18
28
kızlar bazen bebeğim daha az hareket ediyor daha bi uslu oluyor bazen uyandığüımda karnım ufalmış gibi oluyor sanki korkutuyor beni normal mi sizdede oluyormu

Canım merak etme bunlar çok normal bebeğin büyüdükçe hareketleri yavaşlıyor bu normal bir süreç günde en az 10 kere aralıklarla hareket etmesi lazım sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun

Olur canim normal hareketlerini say uzan dinlen tatli biseyler ye sakin biyerde takip et

Bende senin gibiyim canım az hareket edince hemen tedirgin oluyorum :))
Ama bunlar normal şeylermiş canını sıkma. Bu dönem de uyuma süreleri daha fazla oluyormuş. Hareket etmediği zamanlar büyük ihtimalle uyuyodur. Allah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

kızlar bazen bebeğim daha az hareket ediyor daha bi uslu oluyor bazen uyandığüımda karnım ufalmış gibi oluyor sanki korkutuyor beni normal mi sizdede oluyormu
Oruç tutuyordunuz sanırım susuzluktan olmasın ? Çünkü oruçken çocukların hareketlerinde azalma tespit edilmiş

Ama bebeği de telaş sokuyorsun bence hiç takma çünkü o hareketini ediyor sana çaktırmadan. :) Doktorun bir problem gormuyorsa sende bir sorun arama. Yorulmuş olabilir. Benim kızım 18 haftalıkken daha hareketliydi sanki yavaşladı ama attı mı da titretiyor.d

ahaha benimkide attımı tam atıyor valla ama ne bilim insan duyduklarındn falan etkileniyor ister istemez

Canım ne telaslisin azıcık sakin ol:)çok sukur bebegin iyi konularına bakıyorum baya bi telas yapiyorsun:)
valla ya içimde hep bi telaş elham oluyor hem yaşımın ufak olması hemde ilk çocuğumun olmasından kaynaklanıyor sanırım

Canım merak etme bunlar çok normal bebeğin büyüdükçe hareketleri yavaşlıyor bu normal bir süreç günde en az 10 kere aralıklarla hareket etmesi lazım sağlıkla bebeğini kucağına almak nasip olsun
amin canım aminnn

amin canım benimm amin inşallaaah

Aynen oyle apar topar doktora kosmustuk neden hareket etmiyor diye ilk cocugumda gulmustu doktor :)

O zaman normal böyle telaş yapman ilk de hep öyle oluyor bende öyleydim en ufak birşeyde ağlamaya başlardım kafana takma yani onlar normal şimdi ikinciye hamileyim hiç kafama takmıyorum bile :)
hayırlııs olsun canım senn içinde valla tecrübesizlik çok kötü bişeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…