• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar içinden çıkmadığım bir durum var lütfen yardım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mutsz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mutsz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
202
0
96
Muğla
birisi var bana bakıodu bende ona bakıodum ölesine ama olcak bişi deildi nese konuştuk felan görüştük arkadaşça ama ben biraz garip davrandım çok uykum vardı soğuk davrandım senin yüzünden uyuyamadım dün dedim şakayla oda görürsün ozman bugün dedi uyusaydın ozman dedi bugün ilk defa görüştük yüzyüze işte böle oldu ne aradı ne sordu oda ilgisiz davrandı ben msj atmalımıyım bugün için kusura bakma diye yoksa benimi sevmedi anlmadımki :s

birisi var bana bakıodu bende ona bakıodum ölesine ama olcak bişi deildi nese konuştuk felan görüştük arkadaşça ama ben biraz garip davrandım çok uykum vardı soğuk davrandım senin yüzünden uyuyamadım dün dedim şakayla oda görürsün ozman bugün dedi uyusaydın ozman dedi bugün ilk defa görüştük yüzyüze işte böle oldu ne aradı ne sordu oda ilgisiz davrandı ben msj atmalımıyım bugün için kusura bakma diye yoksa benimi sevmedi anlmadımki :s

O kimbilir kaçıncı uykusundayken siz neden bu kadar dert ediyorsunuz ki?

"Beni mi sevmedi, anlamadım" dediğiniz biri için bu kadar kafa yormaya hatta ortada onun umursayıp umursamadığı belli olmayan bir hal varken "mesajla telafi" etmeye ne gerek var?

Önceki konunuzda bir önceki ilişkinizden bahsetmiş ve "Beni kaybettiğini anlasın, acı çeksin istiyorum" demişsiniz...

Gelin görün ki siz, kafa karışıklığınız, bunalımınız bitmeden kendinizin bile "öylesine" diye tabir ettiğiniz hallere girişirseniz ondan önce sizin canınız yanar... Bu acele neden? "Sütten ağzınız yanmış madem yoğurdu üfleyerek yiyin". "Aklınızı temizlemeden" yeni adımlar atamaz, taze başlangıçlar yapamazsınız...

Yok bu durumun yaşadıklarınızla ilgisi yok da karakter olarak ayrıntılara takılan biriyseniz bu huyunuzdan kurtulmaya çalışın, bu çok yıpratıcıdır... Düşünsenize, muhatabınız için hiçbir şey ifade etmeyen bir konu için can sıkmakla ömür geçer mi? :68

kızlar ben salak gibi halen özlüyorum yaa :(( çok beğendiğim bi insan vardı sürekli karşılaşıyorduk onunla tanışma imkanım oldu vede konuşuyoruz mutlumuyum? evet mutluyum ama ben kimseyi istemiorum hep aklımda o var kimseyi sevemiyorum herşey onu hatırlatıo üzülüorum bi anda mutluyken bunu o çocukta anladı senin aklında biri var unutamadığın dedi yok dedim evet unuttum gözden ırak olan gönüldende ırak oluyomuş ama görünce tekrar depreşio duygularım facede pat die resmi çıkıo felan bütün arkadaşlarm sana noldu sen böle deildin toparlardın nolduda bu çocuğu bitiremiosun diolar olmuyo ya bilmiorum neden ama çok bağlanmışım çok sevmişim öle böle bi sevgi deil bu çocuklada konuşuyorum şimdi iyi biri 2 kişiyle çıkmış sadece çok farklı biri çevresi çok geniş çok konuşkan biri birazda havalı çoook bilmiş akrep burcu bişeye kızınca ani tekiler verio iyi niyetli asla kimseyle çıkmak istemedğimi ima ettim onunda çıkma gibi bi amacı yok ama garip duygular yaşıorum ve sanırım ben eski çıktığımı asla unutamıycam çok özlüyorum onu...

Önceki konunuzu, 2 gün önce bu mesajla kapatmışsınız... Huzur verin, zaman tanıyın kendinize... Bu şekilde hem kendinize hem karşınızdakine yazık edersiniz...

yok normal arkadaşça görüşüyoruz bu kişiyle ben düşüncelerimi ima ettim zaten kimseyi düşünmediğimi istemediğimi ve düşündüğüm kişininde evlenceim insan olabileceğini buzamandan sonra ince eleyip sık dokuycaımı vb ima ettim bende oda sadece arkadaşça görüştük ben zaten hayatta yapamam biriyle halen unutamadım evet benim karakterimle ilgili bu durum ayrıntılara çok takılırım ve de kendime yer dururum acaba dedim banamı kızdı ben şaka yapmıştım birde soğuk davrandım kötü davrandım açıkcası çocuğa 5 dk oturduk sadece senin yüzünden uyuyamadım dedim oda görürsün dedi ondan aramadı sormadı sanırım kafam karıştı sadece ayıp ettim soğuk davranmakla biliorum ama oldu bi kere :s

ya biz kadınlar herşeye anlam yüklüyoruz.onlar bu kadar karmaşık düşünemiyorki...imalar,misaller,ortak yaşam benzetmeleri vs...bunlar bizim fikirlerimiz.bence kafana çok takma.acele de etme.çok da üstüne düşme.onun düz mantıkla düşündüğünü varsayarak bi daha gözden geçir bence.tamam umudunu kaybetme ama çok da umutlanma derim ben...

onu unutmak için her yolu denedim olmuyo işte olmuyo saçma sapan davranmaya başladım nası bişi bu yaa biraz olsun unutamıyorum gözümde devamlı yaş görmeiyorumda artık kimseyle mutlu olamıyorumda arkadaşlarımla gezerken bile gözüm onu arıo ben bu saatten sonra kimseyide sevemem sevemiyorumda bunu anladım 8 martta tam bi sene olcaktı :'((

"Beni mi sevmedi, anlamadım" dediğiniz biri için bu kadar kafa yormaya hatta ortada onun umursayıp umursamadığı belli olmayan bir hal varken "mesajla telafi" etmeye ne gerek var?

Önceki konunuzda bir önceki ilişkinizden bahsetmiş ve "Beni kaybettiğini anlasın, acı çeksin istiyorum" demişsiniz...

Gelin görün ki siz, kafa karışıklığınız, bunalımınız bitmeden kendinizin bile "öylesine" diye tabir ettiğiniz hallere girişirseniz ondan önce sizin canınız yanar... Bu acele neden? "Sütten ağzınız yanmış madem yoğurdu üfleyerek yiyin". "Aklınızı temizlemeden" yeni adımlar atamaz, taze başlangıçlar yapamazsınız...

Yok bu durumun yaşadıklarınızla ilgisi yok da karakter olarak ayrıntılara takılan biriyseniz bu huyunuzdan kurtulmaya çalışın, bu çok yıpratıcıdır... Düşünsenize, muhatabınız için hiçbir şey ifade etmeyen bir konu için can sıkmakla ömür geçer mi? :68

UmutluOl arkadasim, yorumlarini takip ediyorum ve renklendirme sekline bayiliyorum :-)
yorumlarini da ayrica begeniyorum

yok normal arkadaşça görüşüyoruz bu kişiyle ben düşüncelerimi ima ettim zaten kimseyi düşünmediğimi istemediğimi ve düşündüğüm kişininde evlenceim insan olabileceğini buzamandan sonra ince eleyip sık dokuycaımı vb ima ettim bende oda sadece arkadaşça görüştük ben zaten hayatta yapamam biriyle halen unutamadım evet benim karakterimle ilgili bu durum ayrıntılara çok takılırım ve de kendime yer dururum acaba dedim banamı kızdı ben şaka yapmıştım birde soğuk davrandım kötü davrandım açıkcası çocuğa 5 dk oturduk sadece senin yüzünden uyuyamadım dedim oda görürsün dedi ondan aramadı sormadı sanırım kafam karıştı sadece ayıp ettim soğuk davranmakla biliorum ama oldu bi kere :s

bu konuda birsey demiyorum cunku UmutluOl'un yazdiklarina katiliyorum.
Bir iliskiden yeni cikmis halde iken boyle gereksiz seylerle ugrasmasan senin sagligin icin daha iyi olur. Yeni arkadaslar, yeni tanislara karsi degilim yanlis anlama ama kendini uzecek birsekilde olmasin..

ya biz kadınlar herşeye anlam yüklüyoruz.onlar bu kadar karmaşık düşünemiyorki...imalar,misaller,ortak yaşam benzetmeleri vs...bunlar bizim fikirlerimiz.bence kafana çok takma.acele de etme.çok da üstüne düşme.onun düz mantıkla düşündüğünü varsayarak bi daha gözden geçir bence.tamam umudunu kaybetme ama çok da umutlanma derim ben...

Gecenlerde bir yazi okumustum, eger bulabilirsem "Kisisel gelisim" basliginda yayinlarim..
uzman tarafindan onaylanmis bir durum vardir ki, biz kadinlar bir olayin, bi sorunun karsisinda, ufku genis olarak, "yikici" degil ama daha cok "yapici", "cozum" bulma amaciyla dusunurmusuz. Herseyi goz onunde bulundurarak, herseyi tahtaya koyarak dusunurmusuz, yani optimist bir bakisla olaylarla mucadele edermis (genel olarak, ki kendimde dogruluyorum). Bu sebepten dolayi duygularimizin ve dusuncelerimizin arasinda boguluyormusuz. Belki bu yuzden dertlesmek kadinlarda daha cok gorulur. Erkekler ise fazla dusunmezlermis. Tek bir soz ile kendilerini ifade etmek yetiyordur onlara, kaldiki erkekler bizden daha net cevaplar verir, biz ise daha cok manali, dusunduren sozler kullaniriz.

haklısınız onu unutmak için çok saçmalıyorum bu çocuklada hiç tanışmıycaktım öle havalıki konuşunca kendini bişi sandı sürekli saçma sapan davranıyorum dengem şaştı ya :s

kızlar ya delircem kafayı yiycem artık valla ya görüşmek istedi başımın etini yedi çocuk tamam görüşelim dedim hep face msnde görüşüoduk görüştük 5 dk oturduk kalktık sonra hiç bi ses çıkmadı karşılaşmayalım die nete girmemeler herzman sabahlara kadar giren kişi görüştükten sonra birden ses soluk kesildi dün msj attım yaşıyomusun bişimi oldu kusura bakma o gün için iyi değildim dedim buz gbi bi msj geldi dersim vardı giremedim nete bugünde işim vardı evde yoktum ders çalışmam gerekio giremem nete artık bişi olduğuda yok nasıl oldun dedi. sevmedinmi beni noldu bi anda bukadar soğuk davranmaya başladın dedim dediği cevaba bakın şimdi yok soğuk değilim ya sadece bazı şeylerin erken olduğunu düşündüm okadar yoksa tatlısın yani dedi. nasıl bazı şeylerin? dedim ne biliyim tanışmamız filan çok hızlı oldu gibi sence? yazdı bencede inan ilk defa böyle bişi oldu tanımadığım bi insanla konuştum bi an sen napıosun dedim kendime öle rahat biri deilimdir inan yaptıklarıma şaşırdım haklısın saçmalıyorum bu günlerde :s yazdım inanıyorum deli zaten ama bilmem tuhaf oldum ya sende öyle galiba yazdı. nasıl tuhaf? dedim ben söylemiştim face msnde takılmazdım çok girmeye başladım bilmem sınavım var biliyosun seninde var açıkcası bende kendime şaştım dedi. anladım evet aynen öle bende şaşıyorum kendime gerçi ben son 15 gündür boşlamıştım dersleri ama bukadar nette kalmazdım 5dk bakıp çıkardım ikimizde aynı düşünüyomuşuz dedim. yani netlerini gördüm pek iç açıcı değil benim denemelerde öyle bence netlerimizi biraz yükseltmeliyiz dedi. bu deneme iyi deildi kendimi veremedim sonradan yaptım bi çok soruyu diyorum ya son zamanlarda çok bunaldım boşladım benim önceliğim okul bitsinde çok yoruyolar okulda bunaldım nese anladım ben seni evet sen kaç bu okuldan kazanda :) yazdım kendisi okuduğunu bölümü beenmio derece yapmak istiyomuş çok azimli biri ders felan alıo sevmio bu üniyide. önceliği kendine vermene sevindim sınavların düzelir inş hem kendini vermemezlik yapma artık deli umarım bende kazanırım dedi. inş kazanırsın sende o azmi görüyorum nese ben seni tutmuyum daha iyigeceler yazdım teşekkürler bence azim sendede olmalı iyi geceler candy yazdı bukadar... size konuşmayı aynen yazdım ilk görüşmemizde benim okula geldi 5 dk oturduk denememi gördü sen kazanamazsın dedi bayaa aşağıladı faceye daha az gir dedi sıkıldı konuşmadı bende kalkalım sıkıldın heralde dedim tamm beni böle yerler sıkıo dedi istersen başka yere gidelim dedi isteksizce bende eve gitsem ii olcak uykusuzum dedim otobüse bindik sonrada ben indim dahada msj atmamıştı ben msj atana kadar bölümümü küçümsedi kazanmazsın dedi bi o yönden çöktüm birde msj atmayıp soğuk davranınca noluyoruz oldum normalde okadar çok konuşuodukki sabahlara kadar bebekim başımın tatlı belası şeker kız candy diodu böle gayet samimiydi görüştükten sonra ciddileşti konuşmak istemio havalarında yani ders çalışmak bahane bence msj bile atamıycak kadar olamaz bu zamana kadar 2 kişiyle çıkmış ben zaten başında kimseyi istemediğimi ima ettim niye böle döndü görüştükten sonra anlamadım :s görüştükten sonra nolduysa 360 derece döndü beni çok beğeniyomuş eskiden sürekli bakıodu bana giydiğim kıyafetlere kadar hatırlıodu okadar incelemişki ben kimseye bakmam bu şehirde tek baktığım dikkatimi çeken bayansın diyodu hatta otobüsten bile benim indiğim yerde iniodu nereye gittiğimi görmek için işte görüşünce tuhaflaştı nolduysa sizce ben bu çocuğu faceden msnden siliyim msj atıyımı ben kendimi kötü hissettim sana asılıomuşum gibi hissettirdin yaptıklarınla felan yazsammı yoksa silmeyip umusamıyımmı?

bayaa yazmışım çok doluyum kızlar dokunsanız ağlıycam ne yapcaımı bilmiorum fikirlerinizi bekliorum bugünlerde düşünemiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

Yardım istiyorsunuz da söyleneni dikkate almıyorsunuz ki... Herhalde "Seni seviyor, ağırdan satıyor kendini" vs. dememizi bekliyorsunuz ki ilgisi yok... Daha açık yazalım bari, belki işe yarar...

İlk mesajınızda...

dediniz... Cevaben;

yazdım... Hatta önceki mesajınızı alıntıladım:

kızlar ben salak gibi halen özlüyorum yaa :(( çok beğendiğim bi insan vardı sürekli karşılaşıyorduk onunla tanışma imkanım oldu vede konuşuyoruz mutlumuyum? evet mutluyum ama ben kimseyi istemiorum hep aklımda o var kimseyi sevemiyorum herşey onu hatırlatıo üzülüorum bi anda mutluyken bunu o çocukta anladı senin aklında biri var unutamadığın dedi yok dedim evet unuttum gözden ırak olan gönüldende ırak oluyomuş ama görünce tekrar depreşio duygularım facede pat die resmi çıkıo felan bütün arkadaşlarm sana noldu sen böle deildin toparlardın nolduda bu çocuğu bitiremiosun diolar olmuyo ya bilmiorum neden ama çok bağlanmışım çok sevmişim öle böle bi sevgi deil bu çocuklada konuşuyorum şimdi iyi biri 2 kişiyle çıkmış sadece çok farklı biri çevresi çok geniş çok konuşkan biri birazda havalı çoook bilmiş akrep burcu bişeye kızınca ani tekiler verio iyi niyetli asla kimseyle çıkmak istemedğimi ima ettim onunda çıkma gibi bi amacı yok ama garip duygular yaşıorum ve sanırım ben eski çıktığımı asla unutamıycam çok özlüyorum onu...

Bundan iki gün önce başkasını sevdiğinizi söylerken şu an böyle bir durumun içinde olmanızın doğru olmayacağını ifade ettim.

Önceki konunuzu, 2 gün önce bu mesajla kapatmışsınız... Huzur verin, zaman tanıyın kendinize... Bu şekilde hem kendinize hem karşınızdakine yazık edersiniz...

Siz ise;

diyerek yeni bir ilişki düşünmediğinizi, arkadaşça görüştüğünü vs. "mırıldandınız"... Neyi kimden saklıyorsunuz... Kendinize itiraf edemediğiniz, ilgi, sevgi beklentinizi karşılamak için bu yeni adayla görüştüğünüzü söylediğimizde "arkadaşça görüştük" dediniz... Dediğim gibi o sizinle "arkadaşça" görüşmüş evet ama siz aynı durumda değilsiniz, önceki ilişkinizde aldığınız yaraları üflemek için bu adayın ilgisine ihtiyacınız var... Oysa bu şekilde davranarak siz zararlı çıkarsınız, birinde yaşadığınız sorunları telafi etmeden diğeriyle sorunlar yaşamaya başlamışsınız bile üstelik ortada ilişki bile yok... Bu ne acele? Nereye yetişiyorsunuz, biraz "dinlenseniz" kendi kendinize kalsanız, kendinizi geliştirip eğitiminize odaklansanız nereye geç kalacaksınız?

Şimdi de;

kızlar ya delircem kafayı yiycem artık valla ya görüşmek istedi başımın etini yedi çocuk tamam görüşelim dedim hep face msnde görüşüoduk görüştük 5 dk oturduk kalktık sonra hiç bi ses çıkmadı karşılaşmayalım die nete girmemeler herzman sabahlara kadar giren kişi görüştükten sonra birden ses soluk kesildi dün msj attım yaşıyomusun bişimi oldu kusura bakma o gün için iyi değildim dedim buz gbi bi msj geldi dersim vardı giremedim nete bugünde işim vardı evde yoktum ders çalışmam gerekio giremem nete artık bişi olduğuda yok nasıl oldun dedi. sevmedinmi beni noldu bi anda bukadar soğuk davranmaya başladın dedim dediği cevaba bakın şimdi yok soğuk değilim ya sadece bazı şeylerin erken olduğunu düşündüm okadar yoksa tatlısın yani dedi. nasıl bazı şeylerin? dedim ne biliyim tanışmamız filan çok hızlı oldu gibi sence? yazdı bencede inan ilk defa böyle bişi oldu tanımadığım bi insanla konuştum bi an sen napıosun dedim kendime öle rahat biri deilimdir inan yaptıklarıma şaşırdım haklısın saçmalıyorum bu günlerde :s yazdım inanıyorum deli zaten ama bilmem tuhaf oldum ya sende öyle galiba yazdı. nasıl tuhaf? dedim ben söylemiştim face msnde takılmazdım çok girmeye başladım bilmem sınavım var biliyosun seninde var açıkcası bende kendime şaştım dedi. anladım evet aynen öle bende şaşıyorum kendime gerçi ben son 15 gündür boşlamıştım dersleri ama bukadar nette kalmazdım 5dk bakıp çıkardım ikimizde aynı düşünüyomuşuz dedim. yani netlerini gördüm pek iç açıcı değil benim denemelerde öyle bence netlerimizi biraz yükseltmeliyiz dedi. bu deneme iyi deildi kendimi veremedim sonradan yaptım bi çok soruyu diyorum ya son zamanlarda çok bunaldım boşladım benim önceliğim okul bitsinde çok yoruyolar okulda bunaldım nese anladım ben seni evet sen kaç bu okuldan kazanda :) yazdım kendisi okuduğunu bölümü beenmio derece yapmak istiyomuş çok azimli biri ders felan alıo sevmio bu üniyide. önceliği kendine vermene sevindim sınavların düzelir inş hem kendini vermemezlik yapma artık deli umarım bende kazanırım dedi. inş kazanırsın sende o azmi görüyorum nese ben seni tutmuyum daha iyigeceler yazdım teşekkürler bence azim sendede olmalı iyi geceler candy yazdı bukadar... size konuşmayı aynen yazdım ilk görüşmemizde benim okula geldi 5 dk oturduk denememi gördü sen kazanamazsın dedi bayaa aşağıladı faceye daha az gir dedi sıkıldı konuşmadı bende kalkalım sıkıldın heralde dedim tamm beni böle yerler sıkıo dedi istersen başka yere gidelim dedi isteksizce bende eve gitsem ii olcak uykusuzum dedim otobüse bindik sonrada ben indim dahada msj atmamıştı ben msj atana kadar bölümümü küçümsedi kazanmazsın dedi bi o yönden çöktüm birde msj atmayıp soğuk davranınca noluyoruz oldum normalde okadar çok konuşuodukki sabahlara kadar bebekim başımın tatlı belası şeker kız candy diodu böle gayet samimiydi görüştükten sonra ciddileşti konuşmak istemio havalarında yani ders çalışmak bahane bence msj bile atamıycak kadar olamaz bu zamana kadar 2 kişiyle çıkmış ben zaten başında kimseyi istemediğimi ima ettim niye böle döndü görüştükten sonra anlamadım :s görüştükten sonra nolduysa 360 derece döndü beni çok beğeniyomuş eskiden sürekli bakıodu bana giydiğim kıyafetlere kadar hatırlıodu okadar incelemişki ben kimseye bakmam bu şehirde tek baktığım dikkatimi çeken bayansın diyodu hatta otobüsten bile benim indiğim yerde iniodu nereye gittiğimi görmek için işte görüşünce tuhaflaştı nolduysa sizce ben bu çocuğu faceden msnden siliyim msj atıyımı ben kendimi kötü hissettim sana asılıomuşum gibi hissettirdin yaptıklarınla felan yazsammı yoksa silmeyip umusamıyımmı?

Bir de "asılıyormuş gibi hissettirdin" deyin de çocuk hakikaten "yahu peşime düştü, bana asılıyor bu" desin tam olsun... Çocuk size güzel güzel çalışmanızı, hayatta daha önemli şeyler olduğunu, bunlar için erken olduğunu söylüyor; siz ısrarla çocuğu bir ilişki içine çekmeye çalışıyorsunuz... Şimdi cevaben "O bana çok ısrar etti, o yalvardı" diyeceksiniz; gerçekten içinden geliyor olsa şu an böyle davranmazdı, sizden bir ışık görmüştür muhakkak. Üstelik bunun için onu suçlayamayız, siz de aklınızda bir başkası varken onun ilgisini, sevgisini kullanmaya çalıştınız... Bunu bir erkek yapsa, aklında başkası varken ilişki için karşı tarafla yakınlık kursa topa tutarsınız oysa kızlar yapınca daha çirkin... En azından erkekler bunu hissizce yaparlar sizse yaradılış gereği daha duygusal, daha makul olmalısınız... Fakat görüyorum ki durumun adını koyduğumuz halde bize "yoo biz sadece arkadaşız" derken onunla hülyalara dalmışsınız... Gerçekten sevseniz "aşk" der hak veririm fakat sizinki sadece hırs... Başta ilgi göstermiş ve şu anda oralı olmuyor diye kötü hissediyorsunuz kendinizi... Yaralarınıza onun ilgisini saracakken onun ilgisizliğiyle daha beter yaralandınız... Değdi mi bu kadar kafa yormaya?

Siz çocuğu siler misiniz ekler misiniz bilmem ama iletişimi keserseniz ona büyük iyilik edersiniz... Çocuk dersine, işine, gücüne baksın... "Eskiden sabaha kadar konuşuyormuşsunuz"... Başkasını unutamayacağını söyleyen bir kızla sabaha kadar nette konuşup ne geçecek eline?... Ne güzel, "bazı şeyler için erken" diyecek öngörüye sahip...İkinizi de koruyor işte daha ne istiyorsunuz? Neredeyse bunun için onu suçlayacaksınız, pes... Bizden de "Bir öyle bir böyle, dengesiz" dememizi bekliyorsunuz herhalde. Ben bilakis gayet aklı başında buldum çocuğu, takdir ettim... Okusun "büyük adam olsun"... Rahat bırakın...

UmutluOl'un yazdiklari ile cok hakli.. biraz sert ama kusura bakma mutsz arkadas ama bence bu yazilanlari iyice oku oku ve tekrar oku ve bin dusun..

yazdıklarınızda çok haklısınız çok ama çooo..k özlüyorum unutamıyorum ve hayatımda saçmalıyorum artık psikolojik bi destek almam gerekicek kendi çabalarımla aşamıyorum ruh halim çok bozuk sürekli mutsuzum aklımdan bian bile çıkmıo belki bu kişiyle konuşmak rahatlatır dedim ama okadar aptalca bişi yapmışımki yaptıklarıma inanamıyorum daha çok yıpranıyorum ve bu çocuğun yaptıklarına gelince ders mers bahane kazanmak felan ilgi gösteren kendisiydi hergün arayan soran oydu şimdide köşe bucak kaçıo nedendir bunu anlamıyorum benim ona bişi hisettiğim yok öle bi niyetimde olmadı ama öle havalardaki benden kaçıo buna bi anlam veremiorum

kızlaaar :( bugün çıkmaya başlamıştık geçen sene ben onu çoook özlüyorum çoook yazmak istiorum bişiler nasılsın felan die ama ya biriyle çıkıosa die düşünüorum msj attığımla kalırım ama ben onu unutamıyorumdaa :((

siz hayatınızda biri olmadan duramıyormusunuz yahu?
hadi unutamadığınız sevgiliniz hakkında olsaydı tüm konularınız hakverir belki ne yapmadınız gerektiğini elimden geldiğince söylerdim..hatta aşkının peşinden koş!bile diyebilirdim.

ama siz unutamadığınız sevgilinizin acısını bir yere saklayıp bir başka ilişkiye yelken bile açmadan o ilişki için acı yaşadınız.
üstelik diğer taraf sırf ders çalışmak istiyor diye bahane dediniz.
denemelerinize bakıp sen kazanamazsın demiş.sonradan soğuk davranmış.
neden acaba beni başarısız bulduğu için mi benden soğudu diye sormuyorsunuzda beni beyenmedimi ki diyorsunuz?
bazı erkekler için kariyer herzaman öndedir.
uçkur peşinde koşan erkekler baştan sona güzelliğe önem verir.oda geçer biter.

eski sevgilinize gelince.
onun hayatında olup bitenden haberiniz bile yok.
ya hayatından biri varsa demişsiniz..
evet ya hayatında biri varsa?
bırakın bunları..

Back
X