- 5 Aralık 2024
- 49
- 24
- 3
- 24
- Konu Sahibi beyaz kalp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrar testi hatalı canım çünkü 2.30 değeri tespit edemez. Değerin önünde küçüktür işareti var mı bu şekilde>Idrar testimde 2 saniyede t cizgisi boyle cikti kan verdim acilde 2.30 cikti biri bana yardm edebilirmi 5 gun gecikti reglim
Ben ilk gebeligimi bu testle öğrenmiştim ama sanırım bu tarz testler 20-50 ml algılıyor diye biliyorum bukadar bariz pembe cikarmasi şasirticiIdrar testimde 2 saniyede t cizgisi boyle cikti kan verdim acilde 2.30 cikti biri bana yardm edebilirmi 5 gun gecikti reglim
Evet <2.30 yaziyor testi yapar yapmaz cikti markesi duratest saniyesinde oldu o kadar cok heycanlanmistim ki 5 yildir bekliyorum doktor 2 gun sonra tekrar ver yukselise gecebilir dedi tekrar idrar testi yaptm negatif
Saniyesinde boyle cikti normalde 5 dk beklenmesi gerekiyor ya 2. Saniyesinde falan cikti bende ona dayanarak kesin hamileyim dedim ama kan verdim 2.30 ciktiBen ilk gebeligimi bu testle öğrenmiştim ama sanırım bu tarz testler 20-50 ml algılıyor diye biliyorum bukadar bariz pembe cikarmasi şasirtici
Hayir farkli yaptim comfort ismiAynı marka testle mi yaptınız 2.yi de?
Yoksa farklı mı
Siz yinede takipte olun belki yükselir bu testi yaptıktan hemen sonra mı kan verdinizSaniyesinde boyle cikti normalde 5 dk beklenmesi gerekiyor ya 2. Saniyesinde falan cikti bende ona dayanarak kesin hamileyim dedim ama kan verdim 2.30 cikti
O zaman ilk yaptığınız test hatalıymış demek ki. Kanda çıkması lazımdı yoksa.
Early predictor en iyi hamilelik testlerinden.
Bir dahaki sefere onu kullanmanızı ö
Gec dollenme olabilirms bilmiyorum ya yinede dikkat ediyorumSiz yinede takipte olun belki yükselir bu testi yaptıktan hemen sonra mı kan verdiniz
Hayir yokPcos var mı sizde B beyaz kalp
Onuda yapmistim oda yalanci silik pozitif veriyo