• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ikeadan bu koltugu kullananlar var mı ?

İkeadan aldıgınız koltuklardan memnun musunuz?

• Memnunum al

OY: 2 40,0%
  • Memnun değilim

OY: 3 60,0%

• Ankete Katılan
    5
Benim bir arkadaşımda var çok rahat ve sürekli üzerindeler çoluk çocuk
Ama dayanıklı mı bilemem

Bende yemek masası almayı düşünüyordum
Şimdi tereddüt ettim
Cidden uzun vadeli değil mi ya :KK64:

Mobilya ciddi manada kullanıma bağlı bir araç . Şans işi birde ...
İçinde kullanılan sünger , sunta kişinin aile yapısına göre bile değişiyor .
Mesela bizim aile etine dolgun hop oturan hop kalkan kişilerle dolu , o yüzden ikeanın malı bizim eve gitmez
Sizinki de eğer öyleyse ; küçük yastıklar harici modelin aynısını aile yapınıza göre yaptırabilirsiniz .
Bu kıvrık ile ebatları aynı +puf + 3 tane kolluk olan takımı çok ucuz bir fiyata tay tüyü kullanarak yaptırdık biz .

Ikeadaki koltuklara ben de bayılıyorum. Hem tarzını hem konforunu begeniyorum. Çok rahatlar. Kalite konusu benim de kafamı karıştırıyor. Takipteyim.

Yeni evleneceğim.cok fazla değiştirme lüksüm yok ama rahatlık ve goruntü benim icin onemli bu yüzden hosuma gitti
Istanbul da oturuyorsan haramidere eskidji ye git derim. Pahalı modellerde var ama çok uyguna çok kaliteli ürünler de var. Ordan 1700 e aldığım takımı başka yerde sordum 30000 tl dediler. Köşe vs de çok var. Ama iyice gezmen gerek. Ben begendiklerimin fotosunu çektim. Firmanin Kartını alıp arkas ınada fiyat yazdım. İster çık eve gel bir kaç gün düşün ister üst katta restoran bölümünde birşeyler içerken sakince düşün karar ver. Ama iyi gezmekte fayda var.

Aynısından bende var. 2,5 senedir kullanıyorum. Ben 1-2 ayda bir açar yatak yaparım. Herhalde 2 seneye kadar komple çöpe atmam gerekir. Dayanıklı değil. Yıllarca kullanmalıyım dersen alma, 3-5 sene yeter dersen al. Çünkü çok şık ve rahat

Ben de kıvık koltuk alacaktım salonuma (salonda oturuyoruz ayrı oda yapmadım) ama kalitesine güvenemediğimden vazgeçtim inegöl mobilyası aldım çok memnunum. Oturumu, kumaşı harika uygun fiyata da aldım.

Eğer sürekli oturmayıp oturma odası-gelen misafiri yatıracağın bi alan yapacaksan ikea koltuk alabilirsin ama onun dışında tavsiye etmem.

Hemnes serisinin de aksesuarları güzel komodinleri falan, onlar da aklında bulunsun canım.

Tebrik ederim bu arada mutluluklar
Bende salon oturma odası bir kullanıcam ayrı yapmicam tesekkürler canım:)))

İkeadan aldığım her şeyden memnun kaldım şimdiye kadar. Evlenirken dayanıksız diyenlere inanıp da tüm mobilyamı ikeadan almadığım için kafamı duvarlara vuruyorum şu an. Çok sağlam, 20 yıl kullanılabilecek kalitede ama nefret ettiğim mobilyalarım var. İlk fırsatta elden çıkarıp ikeaya koşacağım.

Bu koltuk en çok satan modellerden biri sanırım. Birkaç arkadaşımın evinde var. Rahat ve kullanışlı bence.
Evet en cok satan L modellerden biriymiş bu model kıvık modelinide cok fazla kullanan var memnun olanlar fazla olunca bende nedenolmasın diyorum

Evet en cok satan L modellerden biriymiş bu model kıvık modelinide cok fazla kullanan var memnun olanlar fazla olunca bende nedenolmasın diyorum

İkea candır. Bence de neden olmasın.
Hangi mobilyacıya gidersen git bence ikea modelleri gibisini bulmak çok zor. Genelde daha hantal şeyler yapıyor bizimkiler.

Benim gözüm de söderhamn köşelerde. Şu hantal koltuklardan kurtulabilirsem ondan alırım muhtemelen.

Ben de oturma odamı ikeadan kurucam.rahatlık gibisi var mı :)
Dimi amaaaaa:)
Mobilya ciddi manada kullanıma bağlı bir araç . Şans işi birde ...
İçinde kullanılan sünger , sunta kişinin aile yapısına göre bile değişiyor .
Mesela bizim aile etine dolgun hop oturan hop kalkan kişilerle dolu , o yüzden ikeanın malı bizim eve gitmez
Sizinki de eğer öyleyse ; küçük yastıklar harici modelin aynısını aile yapınıza göre yaptırabilirsiniz .
Bu kıvrık ile ebatları aynı +puf + 3 tane kolluk olan takımı çok ucuz bir fiyata tay tüyü kullanarak yaptırdık biz .
Evet gercekten kullanıcıya gore değişiyor cünkü yarı yarıya begeni ve begenmeme.

İkea candır. Bence de neden olmasın.
Hangi mobilyacıya gidersen git bence ikea modelleri gibisini bulmak çok zor. Genelde daha hantal şeyler yapıyor bizimkiler.

Benim gözüm de söderhamn köşelerde. Şu hantal koltuklardan kurtulabilirsem ondan alırım muhtemelen.
Bu kadar gozume güzel gorunen model bulamadım diğer mobilyacılarda.avangard tarzından zaten nefret ederim.ömür boyu yayılıp tv seyretme koltugu bole bise bence :)

Aynısından bende var. 2,5 senedir kullanıyorum. Ben 1-2 ayda bir açar yatak yaparım. Herhalde 2 seneye kadar komple çöpe atmam gerekir. Dayanıklı değil. Yıllarca kullanmalıyım dersen alma, 3-5 sene yeter dersen al. Çünkü çok şık ve rahat
3 5 seneye bizim sag cıkacagımız bile belli değil ki :) yani bi bakıma düşünürsek mantıken böyle.ztn fiyatı uygun 3 5 sene rahat ve sık olsun bidaha mı gelicez dünyaya :)))

Back
X