kızlar iki gündür kahverengi lekelenmem var

karakxixz82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2008
209
2
96
Aydın
arkadaşlar bayramın 1.gününden beri kahverengi lekelenmem var sadece tuvalette peçeteye bulaşıyor çamaşırımda yok.regl günümde 6 sı aslında bu ne demek oluyor?aranızda bu gibi durumlarla karşılaşan arkadaşlarımız varmı bana yardımcı olun lütfen çok moralim bozuk.bebek için uğraşıyoruz.

canım sureklımı gelıo lekelenmelerın?ara rar mı?anne hamiş kaldıında bebiş 3.haftasındaysa rahime yerlesırken annede lekelenme oluyormus,bazı bunyelerde tabi.mesale bende olmadı..belkide hamilesindir canım meraklanma.ama sureklı devam ederse bı dr a gıt ıstersen,belkı başka bişide olabilir.hamiş de olabilirsin bence.

geçmiş olsun. bence kanda hcg baktır. idrarda çıkmayabilir. hamiş olup olmadığın çıkar böylece kafanı meşgull etmez acabalar.

Canım bendede oldu 4 gün boyunca aynı şekilde lekelenmeler, Tüp bebek yaptırmıştım ve düşük yaptım galiba diye gittim doktora, meğerse hamileymişim:sm_cool:ama doktorum bana yatmamı tavsiye etti. Hareketlerine dikkat et canım yavaş yavaş hareketler yap ve en kısa sürede HCG değerlerine baktır.

teşekkür ederim arkadaşlar.kanımda anca pazartesi baktırabilirim.özel laboratuvar yok bulunduğum yerde hastanelerde kapalı.inşallah hamişimdir.hiç böyle bişey gelmemişti başıma sürekli gelmiyor ara ara geliyor akşam bi ara vardı şuan yok mesela .bayramın 1.günü başlamıştı akıntım.inşallah vadır bişeyler ümitlenmekte istemiyorum ama bebişte istiyorum Allahın izniyle.

cnm benimde regl günüm 2 ekimdi ama 2-3 gün öncesinden kahverengi lekeler geldi sadece peçeteye geliyodu yanlız.2 gün devam etti sonra regly oldum cnm.ama inşallah sen hamişsindir güzel haberlerini buradan alırız inşallah

bitanem senin yaşadıklarının aynını bende yaşadım ve evde test yaptım silikte olsa çizgiyi görüyordum ve dr gittim hamileymişim ve şuan kendime çok ama çok dikkat ediyorum Allahın izniyle kucağımada alcam inşllh Rabbim benim bebişimide sizinkinide korusun(amiiiiiin) ha bu arada hamilesin bence hadi hayırlısı mutlaka yat dinlen ne olur ne olmaz ani hareketlerden kaçın hayırlı haberlerini bekliyorum......

kızlar normalde regl günüm bugun ve benim lekelenmem devam ediyor.şehir dışındaydım 3 gündür yazamadım.hala test de yapmadım acaba yapsammı diye düşünüyorum.ben hamile olduğumu zannetmiyorum ama yine de yarın sabah bi deneyeceğim.

evet canım artık bı test yap bencede.yarın sabah ilk idraronla yap.dr a gıdıp bhcg ya de baktırabılırsın sonrasında,testten aldıın cvp a gore.hadı hayırlısı bıtanem.....inşallah hamiş haberlerını alırıs burdan.:sm_cool:

bende de lekelenmelerle adet olurum ama sen daha önce başına gelmedi ise ya hamilesin ki umarım öylesin ya da iltihap olabilir idrar yollarında hayırlı haberler bekliyoruz

cnm ben dün gece düşük yaptım ve kürtaj olmak zorunda kaldım.2 gün aynı şekilde bende peçetede leke gördüm.çizgide silikti.herhalde adet olacam dedim ve oldumda ama meğer benim 6 gündür regl oldum sandıgım şey bebeğimin düşme çabalarıymış..

canım çok geçmiş olsun bende düşük yaptım 5 haftalıktı ama düşügün sancısı çok kötü oluyo anlayamadımı biyerde okumuştum bazı kadınlar adet günleri geldiginde düşük yaparlar ve anlayamazlar diye ben adetim geçti 12 gün sonra düşük yaptım ama böyle bi sancı yok yani tarifide yok ALLAH kimseye yaşatmasın inşallah undansonra saglıklı bebişlerini alırsın kucagına kendine çok iyi bak

canım çok üzüldüm gerçektende bendeki leke daha önce olmamıştı bende hala ne olduğunu bilmiyorum.hala test yapmaya korkuyorum.ama sabah kesin yapacağım artık çok bekledim.bu arada artık lekelenme kesildi dün çok az geldi bugun hiç yok.bide hamile olsam belirtileri olurdu diye düşünüyorum yani göğüslerim hassaslaşırdı en azından.ben adet dönemime yakın çok gerilirim göğüslerime dokunamam aşırı sancım olur yani ama bu ay hiç bir belirti iz yok lekelenmem dışında.Allah hayırlısını versin hem çok merak ediyorum hemde takmayım kafama diyorum arada kaldım gerçekten de.:enbuyukkk:

kızlar test yaptım çıkmadı bişey.yine hüsran anlayacağınız.lekelenmeden ümitleniyordum ama malesef negatif.....

kızlar test yaptım çıkmadı bişey.yine hüsran anlayacağınız.lekelenmeden ümitleniyordum ama malesef negatif.....

selam

aynı şey bendede var dün akşam ilk defa çok az tuvalet kağıdına geldi adetim başlıyor sandım ama hala bişey yok tuvalet kağıdına çok az açık kahvemsi bir leke oluyor o kadar.adetim normalde 14.10 da gelecek 5 gün öncesinde bu ne bende anlamadım.hayırlısı bakalım.başka birinin şuan aynı şeyi yaşıyor olması heyecanlandırdı benii....:sm_cool: bana haber verirsen sevinirim sonucu:lepi:

kızlar benimde 8.10 da adet olmam gerekirdi 7.10 da kahverengi akıntım geldi dedim adet oluyom sonra kesildi.Dünde çok az geldi ama devam etmedi.Ben bugün idrar testi yaptım ikinci çizgim hemen çıktı.Bende de herhangi bi belirti yok şuan.Yarın sabahta kanda baktıracam.İnş.hamileyimdir.

Canım eğer idrarda çıktıysa kesin hamilesindir.Tebrik ediyorum şimdiden.hihoyyytYarın kesin sonucu alırsın inşallah.ben hamileyimdir diyemiyorum çünkü bu sabah ateşimde düştü bakalım yarın nasıl olacak.Bu saate kadar hala adetim gelmedi.Zaten erken daha 5 gün var normalde adetime.:sm_confused:

Canım eğer idrarda çıktıysa kesin hamilesindir.Tebrik ediyorum şimdiden.hihoyyytYarın kesin sonucu alırsın inşallah.ben hamileyimdir diyemiyorum çünkü bu sabah ateşimde düştü bakalım yarın nasıl olacak.Bu saate kadar hala adetim gelmedi.Zaten erken daha 5 gün var normalde adetime.:sm_confused:

bir daha bişey yazmamışsın.ne oldu durum merak ettim.benim akıntım hala aynı şekilde ara ara geliyor.normal adet günüm salı, o zaman kadar beklicem başka şansım yok ama hala adet sancısı gibi sancımda var ve heran adetim gelecek gibi.hayırlısı.Umarın sen pozitif sonuç almışsındır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…