- 29 Temmuz 2016
- 382
- 363
- 53
- 31
- Konu Sahibi Hayalperest5
Eşim matematikte süper edebiyat berbat bu öneriniz i eşime söyleyeyim çok teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var.Anadolu üniversitesi gecen sene açtı.Gecen yılki taban puanı 353.Erzurum Atatürk üniversitesinde de var oda 300 üzeri ama Erzurum Atatürk üniversitesi harcı yüksek.1.dönem 950 2.dönem 950.Sosyal hizmetlerin aciktan 4 yilligi vardi bi ara bu sene yokmu
Anadolu üniversitesi 1.dönem 205 2.dönem 205Harçları ne kadar ki
Himmm anladimm aslinda puan yetiyors birinci siniifi aciktan okuyup not ortalamasiyla örgün bir universteye gecis yaapmak mantikli olur okumak isteyenler icin fikir olabilirVar.Anadolu üniversitesi gecen sene açtı.Gecen yılki taban puanı 353.Erzurum Atatürk üniversitesinde de var oda 300 üzeri ama Erzurum Atatürk üniversitesi harcı yüksek.1.dönem 950 2.dönem 950.
Bende burdan birinin yorumunda gördüm . Arkadaş öğrermenlık okuduğuma pişman yazmıştı uluslararası ilşkılerı beğenmemiştim ama arkadaşım iki katım maaş alıyor demişti . Bence okusun matematık kps de öenmli sözeli ezber yapar zaten bol soru çözerse hallederEşim matematikte süper edebiyat berbat bu öneriniz i eşime söyleyeyim çok teşekkür ederim
Ya harçlar kalkmıştı sanki ? Gene mi geri geldıHimmm anladimm aslinda puan yetiyors birinci siniifi aciktan okuyup not ortalamasiyla örgün bir universteye gecis yaapmak mantikli olur okumak isteyenler icin fikir olabilir
Yok axikogretim harclari kalkmadi da normal örgün egitim harclari kalkti mesela. Örgünde Sosyal hizmet lisans okuyorum bende sorun olursa cevaplarim :)Ya harçlar kalkmıştı sanki ? Gene mi geri geldı
Bu çok zor bir şey. Adalette iken aldıkları derslerin çoğunu saymıyorlar hukuka baştan başlamış gibi oluyor. Ve dgsde ciddi matematik yapması gerekiyor. (Sınıfta normalde matematik öğretmeni olan 2 yıl adalet okuyup dgs ile gelen bir arkadaş vardı. Matematiği fule yakın yapıp gelmişti. Konu sahibinin böyle bir avantajı yoksa başka bir bölüm düşünsün derim.)Adalet derim, sonrasında hukuk okuyabilirsin dgs ile.
Özel kamu şirketler heryer de çalışabilirsinSosyal hizmetler okursam ne yapabılrıım özel de ve kamuda nerede calışabılırım
Bu çok zor bir şey. Adalette iken aldıkları derslerin çoğunu saymıyorlar hukuka baştan başlamış gibi oluyor. Ve dgsde ciddi matematik yapması gerekiyor. (Sınıfta normalde matematik öğretmeni olan 2 yıl adalet okuyup dgs ile gelen bir arkadaş vardı. Matematiği fule yakın yapıp gelmişti. Konu sahibinin böyle bir avantajı yoksa başka bir bölüm düşünsün derim.)
Uluslararası ilişkiler iki yabancı dil bilen birisi için en uygun bölüm diye düşünüyorum.
Siz konu sahibesi kaç sefer konu dışı uyarısı almış banı açılınca bir öğrenin isterseniz.Ben gerçekten anlayamıyorum ya. Ben de açık öğretim bölümleri hakkında fikir sordum, işletme mi iktisat mı kamu yönetimi mi diye ? Yeri burası değil dendi, 2 gün cezamı aldım paşa paşa oturdum. Sanırım bir tek bana veriliyor bu tür cezalar ?Mune
Konu sahibi rica ediyorum yanlış anlamayın, derdim sizin bu konuyu açmanız değil. Derdim soruma cevap alamadan yeri burası değil denip ceza almam.