Kizlar ikili test yorumu lutfen

Euqenie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2015
135
60
28
Arkadasar anlayan varsa. Riskim yuksek mi ? Moralim cok bozuldu.

Eklentiler

• 20160108_222250-1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 357
  • 20160108_222255-1.webp
    19 KB · Görüntüleme: 389
Risk yüksek falan değil canım niye böyle bir kanıya vardın. Doktorun açıklama yapmadı ni? Ilk resimde zaten degerlerin alt ve üst değerin arasında. Düşük ya da yüksek değil. Ikinci fotoda ise mesela 1:846 diyelim ki. 846 kadından birinin bebeğin sorun görülmüş anlamına geliyor. Diğer degerlere de aynı şekilde bakıyorsun

ben burda bir risk göremedim ayrıca bende risk çıkmıştı ama bu bir tarama testi çok güvenilir bile deil bence ...

Doktor viraz kafami karistirdi da arkadaslar. Sagolun . Sanirim hassaslastim ben de iyice. Tesekkurler :)

Doktor viraz kafami karistirdi da arkadaslar. Sagolun . Sanirim hassaslastim ben de iyice. Tesekkurler :)

Bence de bir sorun görünmüyor canım..
Zaten adı üstünde test yani sadece riski hesaplıyor..
Kesin hastadır ya da değildir demiyor..
Lütfen strese girme..
Keyfini çıkar bugünlerin..
Hayırlı doğum olsun inşallah..

Canım keşke tc kimlik numaranı silseydin :) sendeki 846/1 risk eğer 250/1 risk olursa o Zaman ihtimaller değerlendirilip amniyosentez önerilebilir. Senin risk aralıkların gayet normal canını sıkma. 3lü test yaptırma derim. Ben de 2li test yaptırdım. 3lü yaptırmayı düşünmüyorum çünkü hemen hemen herkesin risk çıkıyor ve insanı üzmekten başka bişey değil valla.

Tc si yazmıyor ki canım baktım baktım göremedim : )

Hee pardon 200lü filan numraları görünce okumadan kimlik numarası sandım

:) ben de bi an unuttum mu acaba tc mi orda dedim :) yok tcm yazmiyor. Tesekkurler yorumlariniz icin. Test yaptirmicam artik . 3lu 4lu gerek yok. Sadece renkli ultroson dusunuyirum o da minigimi gorebilmek icin. Hamilelik insni iyice hassaslastiryor sanirim. Bu ara aglak oldum:)

21. Haftada detaylı ultrason önemli canım onu yaptırmak gerek. 3lüye 4lüye gerek yok.

Evet bebegi cok net gosteriyormus ve tum organlarini inceleme olanagi oluyormus. Bakalim artik bir de cinsiyet kinusunda cok heyecanliyim. Bekliyorum 2 3 haftam var sanirim 13. Haftadayim.

Ben 5 boyutlu ultrasonla 12. Haftada öğrendim :) rabbim gönlüne göre versin. Sağlıklı olsunlar da kız erkek hiç farketmez

gayet iyi gözüküyor zaten değer aralıklarını da vermiş test serbest beta ve papp için , doktor ne dedi ki,çok şaşırdım

Normalin uzerinde bi riskmis biraz da olsa risk varmis. Amniyosenteze grek yok dedi ama yine de risk cok da dusuk degilmis. Kafam o yuzden bulandi

ben almadım daha sonucumu ama internet üzerinden serbest beta mı 66 , papp sa 2.34 dü, ama değer tablosu çımmaış daha interney labarotuar sonuçlarında, ben nasıl olsa normal diye gitmedim haftaya kontrolüm var o zaman alırım demiştim. şimdi ben de panik oldum

Ya insanin morali bozuluyor en iyisi hic yaptirmamak test . Yok soyleydi boyleydi diye canini sıkıyorlar.

evet sanırım rahat olmam gerekiyor artık. bebegı de uzdum bos yere ama baya panikledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…