• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ilişkiye giremiyorum

Chloee1e

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2025
25
5
1
Birlikte olduk çok affedersiniz kusura bakmayın sadece penisin ucu girebildi ve kanadı. Kendimi kasıyorum terliyorum bacaklarım kapanıyor lütfen çözüm bulmama yardımcı olur musunuz artık çekiniyorum.

Canım vajinismus olabilirsin , bunun için de yine doktor tavsiyeleri olabiliyor hekime de danışabilirsin. Ayrıca ön sevisme dediğimiz kısmi daha uzun tutarsanız biraz daha rahat olabilirsin 🌷

Canım vajinismus olabilirsin , bunun için de yine doktor tavsiyeleri olabiliyor hekime de danışabilirsin. Ayrıca ön sevisme dediğimiz kısmi daha uzun tutarsanız biraz daha rahat olabilirsin 🌷
Uzun tutuyoruz vajinal ıslanma da oluyor ama girmesine müsaade edemiyorum çok korkuyorum. Teşekkür ederim 🌷

Birlikte olduk çok affedersiniz kusura bakmayın sadece penisin ucu girebildi ve kanadı. Kendimi kasıyorum terliyorum bacaklarım kapanıyor lütfen çözüm bulmama yardımcı olur musunuz artık çekiniyorum.
Kızlarr lütfen ya çok bozuk moralim utandım

O çok istekliydi iki yıldır da sabrediyor sadece bu kadar yapabiliyorum anlayış gösteriyor hala. Onunla vajinal ilişki yaşamak istiyorum ama sıkıyorum kendimi neden bilmiyorum. Bir yerden sonra canımız sıkılıyor yapmayınca nasıl yeneceğim bu durumu

Back
X