Aminnnnİnşallah ben bayramdan bir gün önce öğrenmiş olacağım sonucu umarım ikimizde çifte bayram yaparız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnnnİnşallah ben bayramdan bir gün önce öğrenmiş olacağım sonucu umarım ikimizde çifte bayram yaparız![]()
Kızlar hamile misinizİnşallah ben bayramdan bir gün önce öğrenmiş olacağım sonucu umarım ikimizde çifte bayram yaparız![]()
Hayır tüp bebeğe başlıyorum dr arastırıyorumKızlar hamile misiniz
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz masallahBen kanda pozitif gördükten sonra test yaptım hatıra saklayalım diye ama malesef orda hemen çıkmadı çok silik çıkıyor. Belli belirsiz. Eğer hemen pozitif çıkmazsa üzülmeyin olur mu Allah en doğrusunu en güzel zamanda nasip edecektir
Öncelikle merhaba. Çok teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun bebeğiniz masallahbenimde ilk aşılamam 3 gündeyim ilk iki gün çok kasık ağrım vardı 3. Gün ara ara çok ayakta durunca oluyor tutmadı mı diye endişe ediyorum sizin önerileriniz var mıdır bizlere bu süreçte
![]()
Günaydın teşekkür ederim iyi dilekleriniz için siz de mi aşıla ile gebe kaldınız acaba?Öncelikle merhaba. Çok teşekkür ederim
Kasık ağrısı rahme yapılan ufak müdahale sonucunda oluyor. Herhangi bir belirti için çok erken. Benim tavsiyem kendinizii yormayın. Canınızı sıkmayın negatif düşünmeyin. Süt, kuruyemiş tüketin bol bol dinlenin. Hafif yürüyüş yapıp genelde ayaklarınızı uzatıp yatın. İnşallah olumlu sonuçlar alırsınız..![]()
Kusura bakmayın bayadır giremedim buraya göremedim. Evet aşılama ile hamile kaldımGünaydın teşekkür ederim iyi dilekleriniz için siz de mi aşıla ile gebe kaldınız acaba?![]()
Siz kusura bakmayın bebeğiniz de sağlıkla gelsinKusura bakmayın bayadır giremedim buraya göremedim. Evet aşılama ile hamile kaldım
Bende geçen hafta aşılama oldum 2. Aşılamam bugün 10. Günüm kahverengi leke geldi çok küçük bel ağrım çok fazla adet olacak gibi hissediyorum. Fakat hala olamadım. Adetime 3 gün var. Bakalım beklemedeyiz. Takdiri ilahi