- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Çivi çiviyi söker.
Başka bir aşk lazım.
Bence aşık değilsiniz bu kişiye şu an.Şu an zaten hayatımda biri var, dun geceki ruyamdan sonra ona ihanet ettigimi bile dusundum, maalesef yeni biriyle vs olmuyor.
Bence aşık değilsiniz bu kişiye şu an.
Sadece kabullenmelisin olmayacağının hepsi bu senin hala umudun var bu sebeple unutamıyorsun.
Unut boşver kabullen üzme daha fazla kendiniEvet o zamanlar o da beni cok sevdigi icin belki birseyler yasariz yine ilerde diyorum
Bence konuş söyle. Hiç çabalamamışsın ki? Böyle oturduğun yerden olmaz söyleyince hiçbir şey kaybetmeyeceksin emin ol. Açık açık her şeyi konuş.
Sadece kabullenmelisin olmayacağının hepsi bu senin hala umudun var bu sebeple unutamıyorsun.
Aşk falan değil. Yaşayamadığın için içinde kalmış.
Kusura bakma ama cok sacma.
Kendisi de istemis seni sonucta e sende istiyorsun..
Belki bir iliskiye baslayinca degisecek kendine hedefler koyacakti vs?
Ne insanlar okuyoruz burda.. esimin birseyi yoktu ama birlikte cabaladik calistik evimiz arabamiz oldu diyen.
Bence yeterince sevmemissin sevmiyorsun.
Icinde kalmis sadece...
hikayenizi okuyunca ilk askim olan simdiki esim geldi malesefkibizde ayni sizin gibiyduk yyani farkliydi hep konustuk ayrildik derkene onun haytinda benum haytimda hep birileri oldu hic bulusmadik bu evrede uzaktik yakina gelince cocuktuk gören eden olur hep merak ettiik biribirimize ayri olsakta o hep benim bi tarafimdaydi yani ilkya iste baska oluyor sonra gel zaman bulustuk hep derdim bulusunca ya birbirimizle karakter bakimindan uyumasmaz yakindan farkli olur ayrilirsak diye bigün bulustuk sonra 3-4 defa daha bulustuk sma önceki gibi olmadi farkliydi heyecanu kalmamistu sikilmisti sanki benden ben hep o eski onu ararim kedke hep öyle kalsayduk diye evlendik ve beni aldatti ben hayatimub sikunu yasadim beni aldatmaz dedigim insan hayat bana bunlari ögretti üzüldüm sevgu bumuymus fedim ve bi oglumuz var sükür simdu ama o hep sen benim ilk askimsun der ben seni hic unutamam diye bende ona derim ama hic birsey eskisi gibi kalmadi yani siz ssimdi sevgili olmamsisinuz merak ediyorsunuu herseyi kedke diyorsunuz belkide bende simdcok pismanim evlendigim icin ama evlemesem merakta ederdum keske evlendeydim nasil olurdu diye en iyisi bisverin hayatinuza bakin onu hep kötü anin unutmak demeyeyimde vazgecersuniz mesleginizi alin elinize karsiniza daha iyi insanlar cikar zaten onunda varmis hayatinda biri
Katılıyorum.Kusura bakma ama cok sacma.
Kendisi de istemis seni sonucta e sende istiyorsun..
Belki bir iliskiye baslayinca degisecek kendine hedefler koyacakti vs?
Ne insanlar okuyoruz burda.. esimin birseyi yoktu ama birlikte cabaladik calistik evimiz arabamiz oldu diyen.
Bence yeterince sevmemissin sevmiyorsun.
Icinde kalmis sadece...
Katılıyorum.
demmkki herseyde bi hyir vardir öyle düsünün olmamasi belki dsha iyidir her zaman hayirlisinu isteyin sizi sveecek sizinde onu seveceginiz deger verilen insan olun her daimSimdi soyle anlatayım size, ilk askım diyorum ama belki ask degildir, takıntıdır bunun da farkındayım. Fakat birlikte olsaydık ve kendisininde degisime acik oldugunu, cabasını gorseydım sonuna kadar giderdim, ama goremedim. Her defasında adam ol dedim, binlerce kez, olsun ki onumuze bakalım diye. Eee bir donut gelmeyince ugrasmadım bende, ben onun ailesi degilim ki duzeltmek icin ugrasayım, kimse icin bu fedakarlıgı yapamam, kendime haksızlık etmis olurum. Zaten gercekten seven ve isteyen degisir kafasındayım ben, hadi diyelim ki denedim ve degistirdim, beni aldatacak sefasını baskaları mı surecek? Hic konusmadıgımız zamanlarda yine hesaplarını kontrol ederken tonlarca sevgilisi vardı, baska kızlarla hep konusurdu, ben stresten kusardım ve yemeden icmeden kesilirdim, bazen iyi ki ugrasmadım diyorum. Yine de dayanamıyorum, aklımdan cıkmadıgı icin gelip buraya konu acıyorum. Ben artık cocuk buyutmek istemiyorum, bir yolda birlikte yurumek istiyorum.
Amanınnn... Bu durum benim de icimi cok acitti. Aslında hep realistte dusunurum, yani derim ki olmadıysa vardır bir hayır. Ya cok severek evlenseydim, ya da iliski yasaydım ve defalarca aldatılsaydım? Bu yuzden bazen olmaması iyi ama icimde kaldıgı icin de su an acı cekiyor olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?