Tesekkur ederımEvet canım değerlendirin iyi sanslar
İnşallah o günleride görürümRica ederim canım inşallah hamile olursun ben de bu sefer tebrik için yazarım
Resmi kaçıncı dakika çektiniz yarında yapın eğer daha koyuysa yarındır silikleşirse bugün çok net değil gibi ama silikleşince 3 gün değerlendirmek daha önemli zaten olay çatlayınca oluyor bol şanslarSizce bu yumurtlama mı? Adetim bitince basladım 20. GUndeyım
Göreceksin inşallahİnşallah o günleride görürümiyi akşamlar
Resmi biraz gec cektim ama koyuluk ılk dakılardan netti unuttum ılk basta cekmeyıResmi kaçıncı dakika çektiniz yarında yapın eğer daha koyuysa yarındır silikleşirse bugün çok net değil gibi ama silikleşince 3 gün değerlendirmek daha önemli zaten olay çatlayınca oluyor bol şanslar ❤
Koyu oluncada değerlendiriyorsunuz ama asıl silşkleşince önemli 3 gün birlkte oluyorsunuz silikleşince çünkü o zaman çatlamış artık döllenmeye hazır olmuş oluyorKoyu oluncami ogun birlikte olunuyo siliklesincemi
Yapınca fotosunu ekleyin merak ettim inşallah güzel haber alırsınız bu ayResmi biraz gec cektim ama koyuluk ılk dakılardan netti unuttum ılk basta cekmeyıyarın belli olucak demekki tesekkur ederım
Fiyat değişiyor ben laboquick alıyorum internetten daha uygun başka markalarda var ama Instagramdsn satışı yapılıyorNe kadar a aldiniz testi bende almaya dusunuyrm
Internetten mi aldin eczanede ne kadardir acabaFiyat değişiyor ben laboquick alıyorum internetten daha uygun başka markalarda var ama Instagramdsn satışı yapılıyor
İnternette aldım eczanede alırsanz batarsınuz tanesi 5 TL internettr daha uygun ben bu ay 30 lu 43 TL'ye siparş verdim Gittigidiyor'daInternetten mi aldin eczanede ne kadardir acaba
DEdiğiniz gibi bugun daha net hattaResmi kaçıncı dakika çektiniz yarında yapın eğer daha koyuysa yarındır silikleşirse bugün çok net değil gibi ama silikleşince 3 gün değerlendirmek daha önemli zaten olay çatlayınca oluyor bol şanslar ❤
dediğiniz gibi oldu bugun T cizgisi dıgerınden saha da koyu ama biz yinede dünü değerlendirdikResmi kaçıncı dakika çektiniz yarında yapın eğer daha koyuysa yarındır silikleşirse bugün çok net değil gibi ama silikleşince 3 gün değerlendirmek daha önemli zaten olay çatlayınca oluyor bol şanslar ❤
Bugünde değerlendirebilirseniz değerlendirin silikleştği gün ve 3 günüde ama yine internetten araştırın sperm kalitesidir düşmesin hergün yapmaklaDEdiğiniz gibi bugun daha net hatta
dediğiniz gibi oldu bugun T cizgisi dıgerınden saha da koyu ama biz yinede dünü değerlendirdik
Takvime güvenmeyin derim 2 tane test asla olmaz adet döngüsü kaç günse o kadar almanz lazım çünkü hergün aynı saate testi yapmanız lazım yumurta sadece 24 saat yaşadığı için zaten ovülasyonla şansımızı yükseltiyoruz ama yine siz bilirsinizBenimki yaklasti Ama iki tane alsam yetmezmi bide canim Ben adet tarihlerim bi hafta gec oldugundan yumurtlamami takip edemedim by ay da karar verince cocuga kanama gununden baslattim adet takvimi bakalim belirtileri ne oluyor sende yaklastikca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?