Kızlar ilk defa ovulasyon kullandım

Merve1919

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
27
10
3
28
Sizce bu yumurtlama mı? Adetim bitince basladım 20. GUndeyım

Eklentiler

• 54AA2D9B-71D9-4FAC-BC57-AED53C454EA0.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 73
  • 7C6FCD57-74F5-4576-9E81-121AD5A94E26.webp
    33 KB · Görüntüleme: 63
Sizce bu yumurtlama mı? Adetim bitince basladım 20. GUndeyım
Resmi kaçıncı dakika çektiniz yarında yapın eğer daha koyuysa yarındır silikleşirse bugün çok net değil gibi ama silikleşince 3 gün değerlendirmek daha önemli zaten olay çatlayınca oluyor bol şanslar

Resmi biraz gec cektim ama koyuluk ılk dakılardan netti unuttum ılk basta cekmeyı yarın belli olucak demekki tesekkur ederım

Benimki yaklasti Ama iki tane alsam yetmezmi bide canim Ben adet tarihlerim bi hafta gec oldugundan yumurtlamami takip edemedim by ay da karar verince cocuga kanama gununden baslattim adet takvimi bakalim belirtileri ne oluyor sende yaklastikca

DEdiğiniz gibi bugun daha net hatta
dediğiniz gibi oldu bugun T cizgisi dıgerınden saha da koyu ama biz yinede dünü değerlendirdik

DEdiğiniz gibi bugun daha net hatta

dediğiniz gibi oldu bugun T cizgisi dıgerınden saha da koyu ama biz yinede dünü değerlendirdik
Bugünde değerlendirebilirseniz değerlendirin silikleştği gün ve 3 günüde ama yine internetten araştırın sperm kalitesidir düşmesin hergün yapmakla

Benimki yaklasti Ama iki tane alsam yetmezmi bide canim Ben adet tarihlerim bi hafta gec oldugundan yumurtlamami takip edemedim by ay da karar verince cocuga kanama gununden baslattim adet takvimi bakalim belirtileri ne oluyor sende yaklastikca
Takvime güvenmeyin derim 2 tane test asla olmaz adet döngüsü kaç günse o kadar almanz lazım çünkü hergün aynı saate testi yapmanız lazım yumurta sadece 24 saat yaşadığı için zaten ovülasyonla şansımızı yükseltiyoruz ama yine siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…