Kizlar ilk hamileliginizde bebeginizi kacinci haftada hissettiniz

Umuttttl

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2020
238
112
18
31
Selamlar herkeze, ben 16 haftalik hamileyim ama daha hicbir sekilde bisey hissetmiyorum deneyimli hanimlar sizler nezaman hissettiniz ve nail biseyler oluyor vicudumuzda paylasirmisinizz❤

16 haftalıkken hissettim böyle nasıl anlatayım içinizde balık var gibi hani küçükken akvaryuma merakla o el sokulur yanınızdan balık geçerse hissettiğiniz bir his vardır ya en belirgin öyle anlatabilirim

20 haftalıkken hissettim. Boyle pıt pıt su damlası gibi ve güçsüzdü haftam ilerleyince daha sert hissetmeye başladım.Dişardan bakanda görebiliyor oynadığını

İlk gebelikler genelde 20 haftalık hissedilmesi normal. Bende 16 haftalıkken hissetmiştim böyle içiniz tuhaf oluyor karnınız seğiriyor falan.
7 aylıkken bir gece yan tarafımda kızımın ayagını yakalamıştım hemen çekti tabi sıpa yaramaz hala geceleri uyumuypr

4. ayın bittiği gün hissettim. İlk olmasına rağmen bu kadar erken hissetmemde karın kaslarımın çok güçlü olmaması, zayıf olmam ve plasentamın arkada olması etkili oldu sanıyorum. İçimden bir parmak sürtündü geçti gibi hissettim. sonra 2 gün bir şey hissetmedim. Sonra da hani küçük vakumlu plastik bir parça vardır ya cama vs. bir şey tutturmak için kullanılır. Sanki karnımın içinden biri onu yapıştırıp çekmiş gibi oldu. Sonrasında da sık sık seğirmeye benzer şeyler hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…