Açık öğretimde var mı bilmiyorum ama okursanız sizin için iyi olur.. 27 yaş çok geç bir yaş değil. Benim tanıdığım 40 yaşındaki kadınlar bile sınav giriyor sizib bir eksiğiniz olduğunu düşünmüyorum. İstedikten sonra her şey mümkün bunu unutmayın.Kizlar slm simdiden zaman ayirip yazan herkese tesekurler.
27 yaş ve bir çoculla ünv okumak zormu.imkansizmi.
Ünv okuyamadim ve hep içimde ukde kaldi.
Hep sinava girmeyi istedim amma hep erteledim.
Bu sene kesin kafaya taktim ama basarabilirmiyim.
Aslnda kndime guveniyorum ama çalisabilirmiyim bilmem ev çoçuk ders yemek ..
Nasil bir yol izlemeliyim.
Evden nasil calisabilirim.
Alanim çoçuk gelisimi.
Bu yonde eğitim almak için hangi derslerden sorumluyum nasil bir çalisma izlemeliyim.. Lutfen bilgisi olanlar beni aydinlata bilir mi kizlar.....
Açık öğretimde var mı bilmiyorum ama okursanız sizin için iyi olur.. 27 yaş çok geç bir yaş değil. Benim tanıdığım 40 yaşındaki kadınlar bile sınav giriyor sizib bir eksiğiniz olduğunu düşünmüyorum. İstedikten sonra her şey mümkün bunu unutmayın.
Neden geç olsun sınıfımda emekli bir abla vardı.Ve derece ile bitirmisti bölümü..Ki siz daha çok gencsiniz.
Araştırmayı bitirmelisin ve ders çalışmaya başlamalısınızDaha tam olarak arastirmadim ama var diye biliyorum.
Canin ben de kamu yonetimi okuyorum 2.siniftayimDaha tam olarak arastirmadim ama var diye biliyorum.
Hep söylüyorum yeri gelmişken yine söyleyeyimKizlar slm simdiden zaman ayirip yazan herkese tesekurler.
27 yaş ve bir çoculla ünv okumak zormu.imkansizmi.
Ünv okuyamadim ve hep içimde ukde kaldi.
Hep sinava girmeyi istedim amma hep erteledim.
Bu sene kesin kafaya taktim ama basarabilirmiyim.
Aslnda kndime guveniyorum ama çalisabilirmiyim bilmem ev çoçuk ders yemek ..
Nasil bir yol izlemeliyim.
Evden nasil calisabilirim.
Alanim çoçuk gelisimi.
Bu yonde eğitim almak için hangi derslerden sorumluyum nasil bir çalisma izlemeliyim.. Lutfen bilgisi olanlar beni aydinlata bilir mi kizlar.....
Cok iyi ya... tebrik ederimHep söylüyorum yeri gelmişken yine söyleyeyim
Marmara da 4 yıllık ünv okurken hamileydim . Okula ara bile vermedim . Temmuzda doğurdum .Ekim de iş başı yapar gibi okula gittim . 4 yılda bitti
2. oğlum oldu 2. üniversiteye girdim 4 yıl daha okudum
Bitti
Yüksek lisans yaptım
O da bitti
Mali müşavirlik sınavlarına girdim
kazandım
Bilirkişilik denetmenlik kazandım
Yemin ederim hala bakınıyorum ne okusam diye
İstiyorsan yaparsın
Evde ben hariç dört erkek yaşıyor
Azmet başar bu kadar
Yolun açık olsun
Teşekkür ederim :)Cok iyi ya... tebrik ederim
Katiliyorum. Universite hayati, cevre, dersler, kampus, etkinlikler, kulupler...insana cok sey katiyor ve ufkunu aciyor. Hele gunumuz sartlarinda oyi bir uni bitiren, ustune master yapan bile issiz gezerken disardan okumak, AOF, uzaktan egitim vs tam uni hayati yasamak degil ve gelecek garantisi de yok gibi.istedikten sonra okunur ama okumak için okunur üniversite hayatını doya doya yaşamadıktan sonra neye yarar ki?
bekar olsan okulda istediğin kadar vakit geçirme imkanın olsa, arkadaşların ile gezmek tozmak gibi ortamın üniversite hayatı gerçekten harika ama sen sadece diploma için okuyacaksın bu nedenle açıköğretim üzerinden yoluna devam et derim. örgün eğitim seni zorlar , çocuğa bakacak varsa bir nebze rahat edersin ama o da yoksa hep bir koşturmaca , eşinde destak değil ise işin çok zor..
imkansız değil ama seni yoracak bir sürece gireceksin bu kesin..
ben olsam çocuğum kreş yaşıan geldi ise bir işe girip çalışmayı tercih ederdim ki bence herşey sıralı olmalı okumalı ,iş sahibi olup kendine yatırım yapmalı, sonra evlenip çocuk yapmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?