• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar inci tanelerimi gördüm

eminenisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
250
0
96
37
İstanbul
kızlar bugun kese gormeye gittik cok şukur bebklerim ikiz ikiside tutmş 2 hafta sonra kalp atımını duymaya gitcez ama dr bana ne kadarlık olduklarını solemdi nasıl hesaplanıyo acaba

Gözün aydın canım.ınş kalp atışlarınıda hayırlısıyla duyarsınız.Hesaplamada son adet tarihine göre oluyor.Bana saçma geliyor ama öyle oluyor.

hayırlı olsun cnm.iki kesede dolumuydu.....değerlerin kaçtı......şuan kaç haftalık en son adetin neyse ona göre hesaplayabilrisin. 6 haftada kalp atışı duyulur çünkü benim 6 .haftda duyuldu.tekrar tbr.

Canım 6. Hafta derken 6 hafta dolunca mı?
Benım bugÜn 5 hafta 4 gÜnlÜktÜ
kalp atıŞları gÖrÜlmedı
normal mı sızce?
Son adet tarıhım 16 ocak, transfer tarıhım 30 ocak

eminenisa hadi gözün aydın seni takip ediodum allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın :nazar:
nurtopu duyulmaması normal daha cok kucuk 6 hafta bıtmeden duyulmuyomus bazen panık yapma

emine nisa gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

nurtopu bende 5+6 iken gördüm keseyi ama kalp atışlarını duyamadık ...bence bunda sorun edecek bişey yok

kalp atışları için doktorum 2 hafta sonra çağırdı....biraz sabredelim pıt pıt atan kalplerinide duyacağız Allah ın izniyle

Back
X