• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar ipek şal nerden alıyorsunuz

betull

Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
4
0
16
Gaziantep
ben arminenin ipek şallarını çok beğeniyorum ama fiyat biraz yuksek gibi o kalitede daha uygun bildiğiniz marka varmı paylaşımlarınız için şimdiden sağolun

internetten 22 liraya buldum ipek şal, özelden link atayım bak.

arkadaşlar merhaba,

konu biraz eski kalmış ama forumda böyle bir başlık göremediğim için buraya yazayım dedim. www.ipeksal.net isimli siteden hiç alışveriş yapanınız oldu mu? 70 TL' ye çok güzel ipek şallar var ancak daha önce hiç alışveriş yapmadım internetten. o yüzden emin olamıyorum. yardımcı olur musunuz?

iyi günler..

gerçekten mi? nerden buldunuz öğrenebilirmiyim?

banada atabilirmisin?

arkadaşlar merhaba,

konu biraz eski kalmış ama forumda böyle bir başlık göremediğim için buraya yazayım dedim. www.ipeksal.net isimli siteden hiç alışveriş yapanınız oldu mu? 70 TL' ye çok güzel ipek şallar var ancak daha önce hiç alışveriş yapmadım internetten. o yüzden emin olamıyorum. yardımcı olur musunuz?

iyi günler..

yazalı 2 sene olmuş neredeyse, şimdi gördüm, linki hiç hatırlamıyorum haliyle,geçmiş gün özelden sizlere linki yazdım mı bilemiyorum,internetten de alışveriş yapmadım bilmiyorum...

Back
X