Doğuma Hazırlık Kızlar isim konusunda yardım

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mares1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
377
196
103
39
merhabalar daha önce de bir iki defa yazmıştım burda ama tercihlerin bir kısmı değiştiği için yeniden yazmak durumunda kaldım 7 buçuk aylık hamileyim kızım için isim arıyoruz eşimle, seçeneklerden eleyerek birkaç isim kaldı geriye sadece, bunlar arasında kararsızız sizce hangisi hoş geliyor kulağa..
Zeynep,
Asya
Alin,
Zeynep AsyA
Zeynep Alin
Nevşin

Elini sallasan zeynep e carpiyor valla.
Insanlarin bu zeynep askini anlamiyorum.
Anlami da süslü demek yani cok anlamli birsey de degil.

Neyse bence Asya

Ay en sevdiğim başlık bu. İçimden geçeni yazıcam liste dışından ama:) Burcu

Alin ne demek kulaga cok hos geldi
Ben alya yi cok seviyorum ama cok konuluyor galiba bu ara

Alin ismi uydurma veya anlamsız bir isim değilse çok hoş geliyor kulağa ama yanına isim eklemeyin zeynep alin olmamış mesela

Alin ismi uydurma veya anlamsız bir isim değilse çok hoş geliyor kulağa ama yanına isim eklemeyin zeynep alin olmamış mesela
Alin Fransız’ca kibar zarif demekmiş Latincede de değerli bulunması güç mücevher demekmiş ben çok sevdim duyar duymaz ama eşime ısındıramadım bir türlü, etrafımdan da birkaç kişi yok Ali diye dalga geçerler fln deyince bir duraksadım yoksa favorimdi

Alin Fransız’ca kibar zarif demekmiş Latincede de değerli bulunması güç mücevher demekmiş ben çok sevdim duyar duymaz ama eşime ısındıramadım bir türlü, etrafımdan da birkaç kişi yok Ali diye dalga geçerler fln deyince bir duraksadım yoksa favorimdi
Çok pardon Latince yükselen ışık, ışığın kaynağı demek

O zman aylin de koyabilirsin canım onunda ayın çevresindeki ışık gibi bir anlamı vardı yanlış hatırlamıyorsam hem daha bilindik bir isim

Back
X