Doğuma Hazırlık kızlar isim koymama yardım edın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
74
0
36
İstanbul
kızlar oğluşuma ısım vermede bir turlu karara varamıyoruz sızce hangısı daha guzel

kaan-rüzgar-yağız yardım yardımm:52:

ayhh şimdi bende kararsız kaldım iyimi :1:
kaan güzel söylenişi de güzeel çağırırken mesela kaaaan oğlummm. güzel :66:

Kaanı ve diğer isimleri bende oğullarıma isim koyarken düşünmüştüm ama büyüdüğünde okulda işte sürekli ğ ilemi değilmi karışır ve sorulur diye vazgeçmiştim kağan mı kaan mı :1::1:
insan isim koyarken herşeyi düşünüyor değilmi :emir_bebek:
üçüde güzel bence yağızın biraz telaffuzu zor ama o da güzel

kaan ı severim rüzgar ı da ikisi de güzel bence. yağız söylenmesi çor gibi geldi mesela kaan a göre

yağız olmasınn bence soğuk geliyor bana o isimm
ilk önceliğim Rüzgarr
sonrası kaan olabilir :64:

ben eger oglum olsaydı bunların arasından yagız koyardım...ama barlas ısmınıde cok begenıyorum anlamı kahraman asker demek ..saglıklı uzun omurler dılıyorum

kızlar aslına bakaranız benım öncelıgım rüzgar ama kocacımı bır turlu ıkna edemıyorummm:20:

bu erkeklerin hepsi aynı sanırım bende rüzgar ismini çok beğeniyorum
ama eşim batu istiyor ona da alıştım o ayrı tabi :)))

biz daha ortada bbek yok ama isim düşünüyoruz. Eşime ısrarla Rüzgar demiştim kabul etmiyordu ama sonra yine konu açılınca öylesine birden kabul etti. ama belli olmaz bu erkeklerin işi bebek olduğu zaman değişebilir fikri ama ben çok seviyorum bu ismi söylenişi de çok hoş gerçi eşim kabul etseydi önceliğim Eymen'di..

vallahii rüzgar hariç diğer isimlerden çok var çok duyulmuş..ama rüzgar ismi çok modern hemde kulağa çok hoş geliyor..benim kızım var ama ilerde oğlum olursa..rüzgar veya doruk koyarım

vallahii rüzgar hariç diğer isimlerden çok var çok duyulmuş..ama rüzgar ismi çok modern hemde kulağa çok hoş geliyor..benim kızım var ama ilerde oğlum olursa..rüzgar veya doruk koyardım.

yağız ismi çok güzel bebeğiniz esmer olursa mutlaka yağız koyun ama sarışın bir aileyseniz bebek de sarışın olursa yağız ismi abes durur. kaan 2. favorim ben de isim konusunda çok kararsızım her detayı düşünmek çok yoruyor :))))

Back
X