Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kaanı ve diğer isimleri bende oğullarıma isim koyarken düşünmüştüm ama büyüdüğünde okulda işte sürekli ğ ilemi değilmi karışır ve sorulur diye vazgeçmiştim kağan mı kaan mı
insan isim koyarken herşeyi düşünüyor değilmi
üçüde güzel bence yağızın biraz telaffuzu zor ama o da güzel
ben eger oglum olsaydı bunların arasından yagız koyardım...ama barlas ısmınıde cok begenıyorum anlamı kahraman asker demek ..saglıklı uzun omurler dılıyorum
biz daha ortada bbek yok ama isim düşünüyoruz. Eşime ısrarla Rüzgar demiştim kabul etmiyordu ama sonra yine konu açılınca öylesine birden kabul etti. ama belli olmaz bu erkeklerin işi bebek olduğu zaman değişebilir fikri ama ben çok seviyorum bu ismi söylenişi de çok hoş gerçi eşim kabul etseydi önceliğim Eymen'di..
vallahii rüzgar hariç diğer isimlerden çok var çok duyulmuş..ama rüzgar ismi çok modern hemde kulağa çok hoş geliyor..benim kızım var ama ilerde oğlum olursa..rüzgar veya doruk koyarım
vallahii rüzgar hariç diğer isimlerden çok var çok duyulmuş..ama rüzgar ismi çok modern hemde kulağa çok hoş geliyor..benim kızım var ama ilerde oğlum olursa..rüzgar veya doruk koyardım.
yağız ismi çok güzel bebeğiniz esmer olursa mutlaka yağız koyun ama sarışın bir aileyseniz bebek de sarışın olursa yağız ismi abes durur. kaan 2. favorim ben de isim konusunda çok kararsızım her detayı düşünmek çok yoruyor :))))