- Konu Sahibi deryadeniz8380
benim ismim derya eşimin deniz ilk oğluma ege ismini verdik (yine kk desteğiyle) ama şimdi 2.oğlum olacak isim bulamıyoruz birinin beğendiğini biri beğenmiyor çok zor gerçekten hem bize uysun anlamı deniz su ırmak falan olan hem çocuk ileride ismini sevsin hemde anlamı güzel olsun istiyoruz ama ben kafayı yiycem artık kararsızlıktan alternatifler şimdilik şunlar
TALAY:1. Deniz, büyük nehir, taloy. 2. Çok fazla.
TALUY:Okyanus (bunuda şimdi buldum)
ARDA:1. Hükümdar veya kumandan asası. 2. İşaret olarak yere dikilen çubuk. 3. Meriç ırmağının Edirne yöresindeki önemli bir kolu. 4. Uygur yazılarında geçen çok eski bir Türk adı. 5. Sonra gelen
ENGİN:1. Açık deniz. 2. Ucu bucağı görünmeyecek kadar çok geniş. 3. İyi, güzel, temiz, sağlam.
hangisi daha iyi sizce yada bunlar hariç varmı aklınıza gelen fikirler yardımcı olursanız sevinirim gerçekten
TALAY:1. Deniz, büyük nehir, taloy. 2. Çok fazla.
TALUY:Okyanus (bunuda şimdi buldum)
ARDA:1. Hükümdar veya kumandan asası. 2. İşaret olarak yere dikilen çubuk. 3. Meriç ırmağının Edirne yöresindeki önemli bir kolu. 4. Uygur yazılarında geçen çok eski bir Türk adı. 5. Sonra gelen
ENGİN:1. Açık deniz. 2. Ucu bucağı görünmeyecek kadar çok geniş. 3. İyi, güzel, temiz, sağlam.
hangisi daha iyi sizce yada bunlar hariç varmı aklınıza gelen fikirler yardımcı olursanız sevinirim gerçekten