Kızlar İstanbul hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz?

encxixla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2008
29
0
86
45
İstanbul
Ben 4 yıllık evliyim. Çok çocuk istememize rağmen şu ana kadar hamile kalamadım. :Saruboceq:Artık tam kapsamlı bir üreme merkezine başvurmayı düşünüyorum. Kendimce araştırmalar yapıyorum. Ama bizzat yaşayanlardan da öğrenmek istiyorum. Benim için iki kriter önemli başarı şansı ve doktorların ilgi ve alakası sonuçta en özelimize tanık olacaklar. Bizi güvende ve emin hissettirmeleri çok önemli.
Lütfen tecrübe ve önerilerinizi benimle ve benim durumda olanlarla paylaşır mısınız?
Gerçekten önerilerinize çok ihtiyacım var.
Hangi hastane, hangi doktor???:emir_bebek:

canım öncelıkle yenı tedavıye başlıyacagın ıcn sımdıden hayrlısı olsın dıyorum allah emeklrnızı karsılıksız bırakmasın benım onerecegım merkez bahcelıevlerde medıcalpark var dr.latif küpelıoglu tavsıye edrım co guzel ılgı ve basarı oranlarıda yuksek bıde amerıcan hastnesı var orda guzel ama bıraz pahalı dıger merkze gore ama orada basarı oranı yuksek ve ılgı cokguzel hayrlısı olsun canım bol şans

canım bende sana international hospitalı tavsiye edicem.Ben orada tedavi oluyorum,doktorum Engin Oral.Hem hastane hem ekip çok iyi.Araştırmalarıma göre başarı oranlarıda oldukça yüksek.Benim yumurtalar cumartesi toplanacak,üç gün sonrada transfer.Hepimiz için hayırlısı inşallah!!!!

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, ben alman hastanesine gittim mikroenjeksiyon yaptırdım ve 2 gün önce sonucumu aldım pozitif, doktorum Halit Fırat Erden konusunda çok tecrübeli ve ekip halinde çalışıyorlar Bahçeci kliniğinin ekibi zaten, açıkçası bana istanbulda önerilen en başarılı iki yer vardı biri alman hastanesi diğeri amerikan hastanesi, benimki kısmet alman hastanesine gittim, memnuniyete gelince bütün hastanelerin bu bölümleri çok kalabalık oluyo ben ilk gittiğimde çok şaşırmıştım ve açıkçası o beklediğim dakikalarca konuşmalar ilgi alaka olmuyor, tamamen teknik çalışılıyorlar şunu yap bunu yap şu tahlili yap şu ilacı kullan vs...zaten doktor muayene ediyo diğer ayrıntıları hep hemşireler hallediyo ilaç yazma analtma vs.. gibi, hemşireler ilgili özellikle tüp bebek hemşireleri benim doktorum halit beydi ama 2 kere oan muayene oldum diğer muayenelerime başka doktorlar girdi doktorum yurt dışında olduğundan o yüzden tam bir doktor-hasta ilişkisi yaşayamadık, umarım hayırlı sonuçlar alabileceğin yere yönelirisin, başarı konusunda listedeki resmi sıralamada bu iki hastane var, diğerlerinide iyi araştırmak lazım, bu işte en önemli şey labaratuvar ve embriyologlar , o yüzden bunlara dikkat etmek lazım, alman hastanesininde labaratuvarı iyidir. Fiyatı 2.300-euro + ilaçlar sana ait

merhaba.tedavinde başarılar diliyorum arkadaşım.

bende ferticenter tüp bebek merkezine gidiyorum.doktrum nuri delikara.şuan tedaviye ara vermiş durumdayım.bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve doktrumda da merkezden de çok memnunum.

canım ilk önce tedavin hayırlı olsun ihşallah bebegini kucagına alırsın ilk seferde bence yer önemli degil her yerde gebe kalan var 2 kinci tüp bebegimi bahçeçi kılinliginde alman hastanesinde yaptırdım sonuç negatif her yerde hamile kalanda var kalmayanda en dandik doktora gidersin hamile kalırsın en süperine gidersin kallamazsın yeterki allah istesin şansın bol olsun

Canimm o kadar çok tüp bebek merkezi var ki... Ve bu işler birazda kismet işi... Kim nerede pozitif elde etmişse orayi öneriyooo ama sonuç negatifde olsa aslinda önemliolan doktorunn ilgisi ve personelinn ilgisi hastane.....herkes olumlu sonuçç ile ayrilsaa zaten problemm kalmazdi....bazenn çok iyi bi yer veya doktorr size hitap etmeyebiliyooo o sicakliği alamayabiliyosunuzz herkes için bazi şeylerr farkli olabiliyoo rabbim herkes içinn hangi merkez hayirli ise herkese orayi nasip etsinn ve hayirli sonuçlarr tatli bebişlerr nasip etsinnn içinnnnnnn

kesinlikle ALMAN HASTANESİ canım gebe kalıp kalamamaktan ziyade önemli olan diğer bir şey de senin sağlığın ve Türkiyede bir numara ALMAN HASTANESİdir benim de doktorum halit fırat erden ama zaten ilaç doktorun ayrı yumurta doktorun ayrı transfer doktorun ayrı olacak ve hepsi dalında uzman kişiler yurtdışında gebe kalamayıp buraya gelen çok hasta var zaten bir kere gitsen o kalabalığı görünce şok olursun. İstanbulda diğer uzman hastane de Amerikan Hastanesi...

nerde ikamet diyorsun canım ben alman hastanesinin şubesi umut tüp bebek merkezi dr.enver kurt'u tavsiye ederim ben çok memnunum henüz transfer olmadı fakat tutsada tutmasada başka yere gitmem çünki profesyonel ve güler yüzlü bir ekip

Arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri ve önerileri için çok teşekkür ederim.
Benim aklımda şu anda iki yer var: Biri mecidal park hastanesi diğeri eurofertil tüp bebek merkezi. Sırf bu konuya yoğunlaşmış merkezleri düşünüyorum.
Amerikan ya da Alman Hastanesi çok kalabalık ve yoğun. İlgi de az gibi geliyo bana.
Gelicek hafta hastanelerle görüşmeye başlıycam.
Bana davranış ve alakaları sanırım karar vermem de etkili olacak. Hayırlısı diyorum.
Bu merkezlerde tedavi olup pozitif sonuç alan var mı aranızda?
Önce Dr. Hakan Özörnekle görüşücez. Bakalım artık.
Bayramdan sonra da artık uygulamalara başlarım diye planlıyorum. Rabbim yardımcımız olsun. :emir_bebek:

Arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri ve önerileri için çok teşekkür ederim.
Benim aklımda şu anda iki yer var: Biri mecidal park hastanesi diğeri eurofertil tüp bebek merkezi. Sırf bu konuya yoğunlaşmış merkezleri düşünüyorum.
Amerikan ya da Alman Hastanesi çok kalabalık ve yoğun. İlgi de az gibi geliyo bana.
Gelicek hafta hastanelerle görüşmeye başlıycam.
Bana davranış ve alakaları sanırım karar vermem de etkili olacak. Hayırlısı diyorum.
Bu merkezlerde tedavi olup pozitif sonuç alan var mı aranızda?
Önce Dr. Hakan Özörnekle görüşücez. Bakalım artık.
Bayramdan sonra da artık uygulamalara başlarım diye planlıyorum. Rabbim yardımcımız olsun. :emir_bebek:

encıla merhaba,
ben alman hastanesine gidiyorum fakat hiçkimseye tavsiye etmiyorum, mikroenjeksiyon yaptırdım ve şuanda gebeyim fakat şiddetle söylüyorum kimse gitmesin, tam bir curcuna tam bir kaos, ayak üstü ssk muamelesi yapılıyor, ben test yaptırdım sonucu faksladım ve ordaki asistan kızlar aradı bana yeterli bilgi vermedikleri için ben 3 gün iğne vurdurtmadım ve bunu c.tesi günü öğrendim dunyam yıkıldı ve suçu kabul etmiyorlar, başarısının sırrının hep doktorlar ve ekip olduğunu düşünüyordum ama kesinlikle değil, o kadar fazla insan gidiyorki tabiki tutma olasılığıda doğru orantıda artmış oluyor, ben orda gebe kalmama rağmen tavsiye etmiyorum, düşün doktor beni gebe kaldığımı bildiği halde bi tebrik bile etmedi çünkü koridorda ayak üstü konuşuoyr insanlarla, ama ilk görüşmeye gittiğinizde böyle değil herkez çok güleryüzlü ama ne zamanki işleme başladınız siz tamamen mekanik bir metasınız öyle muamele yapıyorlar.
umarım seçeceğin yer senin için hayırlı olur, bol şanslar....

yazını tam okuyamadım ıcın tekrar yazmak ıstedım sana hakan ozornegı tavsıye etmem yanı eurofertıl adam cok kaba ben gıttım sonuc alamadım hıc oyle ılgılı falanda degıller adam tranferde hadı hadı cabuk ol dıye asarlıyo bırde Dr tranfer ederken ne sacmalıksa zaten ıdrara sıkısıkkken bı bastırıyo usten sıdık turbana sankı oyle yapısırmıs gıbı bır pısmanım orada yaptırdıgıma anlatamam ılk denemem oldundan bılemedım reklamlarda gorunce bıle yasık buna reklam yapanlara dıyorun benden sana tavsıye ben bu ısın ıcınde tam 8 senedırı kesınlıkle tanınmıs hastanelerde bu ıse senelerını vermıs yere gıt

benim ablamda Eurofertile gidiyor.doktorunun adı Koray Elter.bende ilk görüşmesine gittim.gayet güzel karşıladılar ve dr her sorduğumuz soruya cevap verdi.ablamın bazı nedenlerden dolayı transferi yapılamadı ama yinede telefonla arayıp almak istediği bilgileri alıyor.

Canım benim doktorum Latif C.Küpelioğlu idi.ve çok şükür ilk denememizde başarılı olduk.Şimdi 4,5 aylık bi oğlum var.a.s.:1hug:Benim tedavim esnasında başka hastanedeydi şimdi bahçelievler medical Park hastanesine geçmiş .bence kesinlikle hastane değil doktor birinci planda tutulmalı .LATİF KÜPELİOĞLUnukesinlikle tavsiye ediyorum .memnun kalacağından eminim canım .İnşallah en kısa zamanda tedavine başlar ve güzel sonuçlar alırsın .Allah yardımcın olsun .Sevgilerimle

kesinlikle ALMAN HASTANESİ canım gebe kalıp kalamamaktan ziyade önemli olan diğer bir şey de senin sağlığın ve Türkiyede bir numara ALMAN HASTANESİdir benim de doktorum halit fırat erden ama zaten ilaç doktorun ayrı yumurta doktorun ayrı transfer doktorun ayrı olacak ve hepsi dalında uzman kişiler yurtdışında gebe kalamayıp buraya gelen çok hasta var zaten bir kere gitsen o kalabalığı görünce şok olursun. İstanbulda diğer uzman hastane de Amerikan Hastanesi...

Kesinlikle katılıyorum. Ben de bahçeci kliniğinde yaptırdım aşılamamı ve hamile kaldım. Çok profesyoneller bence. Alman hastanesi ekibi de bu konuda uzman.

Ben Jinemed Kalamış tüp bebek merkezine gitmeni tavsiye ederim ben orda aşılamamı yaptırdım 5 aydırda tedavi görüyorum, yaşadığım yerden 1.5 saat uzaklıkta bir yer olmasına rağmen yinede orayı tercih ettim,çok ilgililer,güleryüzlüler,en önemliside ssk,sıra,kalabalık derdi yok,başarı oranlarıda yüksek,Beşiktaş'tada şubeleri var orası daha büyük bir hastane..

Bende bugünlerde bir secim yapmaya ugrasiyorum ve Istanbul Memorial Hastanesiyle görüsmeye basladim. Bu zamana kadar Almanya ve Avusturyada 4 basarisiz mikroenjeksiyon denemem oldu. Aslinda burada yazilan yerlerin hicbirini tanimiyorum hepsini mümkün oldugu kadar internetten tanimaya calisiyorum. Lütfen bana Memorial Hastanesi hakkindaki düsüncelerinizi ve tecrübelerinizi yazarmisiniz? Almanya'da yasiyorum, buradan beri secim yapmam cok zor yardiminiza ihtiyacim var.

Back
X