Kızlar İstanbul hangi tüp bebek merkezini önerirsiniz?

canımm benım arkadaşımm orada yaptırdı çok memnun şımdı bı mınıkk kızıı varrr........gıdersenn hayırlıos

ben alman hastanesine gittim.ilk mikro denemem çok şükür tuttu.doktorum ulun uluğ idi .doktorumdan memnunum.ama sekreter hemşire gibi çok muhatap olduğunuz insanların ilgisi hiç iyi değil.suratsız ve ters cevaplar veriyorlar.ayrıca çok kalabalık size verilen saatte asla muayane olamıyorsunuz.ama herşeye rağmen bu konuda teknoloji olarak tecrübe olarak çok iyi olduklarına inanıyorum.her alanda uzman kişiler ilgileniyor.transferimi mustafa bahçeci yaptı bu bana acayip güven vermişti.ilgisizliğe aldırmam diyenler alman hastanesine gidebilirler.ama herşey kısmet allah isterse hangi merkeze gidersen git olur.allah tez zamanda tüm isteyenleri anne yapar inşallah.

ya benımde ekim kasım gibi başlicak tüpbebek tedavim şuan süleymaniye doğum evinden heyet raporumun çıkmasını bekliyorum
ama karar veremedim ya nerde yaptırmalıyım :delphin:
memorial heyet raporu olan hastaşara yani ssk ile Artık tüpbebek yapmıyor.
ssk yalnıca medikal park-medicana-umutüpbebek-eurofertil-ferticenter da geçiyor şimdilik bildiklerim bunlar ve artık heyetraporu olan hastalar için fiyatlar cayip Düşmüş :)
mesela umut tüpbebeği -eurofertil ve ferticenter'ı Dün aradım sadece 800 Ytl ödeyeceğimizi ve ilaçların da Sadece %20sini ödeyeceğimizi Solediler kaydirigubbakcemile5 yeni kanun Boylemiş

mesela Medikal park ve medicana ve jinemedde heyetraporları geçerli ama fiyatları farklı
medikalpark 2250Ytl+ilaçların %20si
medicana ilaçlarda dahil. 1750Ytl buda süha sonmez var çok iyi diyorla
jinemed tüpbebek merk. 2000ytl +ilaçların %20si

ya benımde ekim kasım gibi başlicak tüpbebek tedavim şuan süleymaniye doğum evinden heyet raporumun çıkmasını bekliyorum
ama karar veremedim ya nerde yaptırmalıyım :delphin:
memorial heyet raporu olan hastaşara yani ssk ile Artık tüpbebek yapmıyor.
ssk yalnıca medikal park-medicana-umutüpbebek-eurofertil-ferticenter da geçiyor şimdilik bildiklerim bunlar ve artık heyetraporu olan hastalar için fiyatlar cayip Düşmüş :)
mesela umut tüpbebeği -eurofertil ve ferticenter'ı Dün aradım sadece 800 Ytl ödeyeceğimizi ve ilaçların da Sadece %20sini ödeyeceğimizi Solediler kaydirigubbakcemile5 yeni kanun Boylemiş

mesela Medikal park ve medicana ve jinemedde heyetraporları geçerli ama fiyatları farklı
medikalpark 2250Ytl+ilaçların %20si
medicana ilaçlarda dahil. 1750Ytl buda süha sonmez var çok iyi diyorla
jinemed tüpbebek merk. 2000ytl +ilaçların %20si

canım sen baya araştırma yapmışsın. Hayırlısı olur inşallah:CüvCüv:
Ben henüz bi kontrolden bile geçmedim. Önce aşılama yapılabilir derse doktor aşılamayı düşünüyorum.
En son tüp bebeği düşünüyorum.
Eşimde daha hiç kontrolden geçmedi umarım büyük bi sorun yoktur.
Bebeğimizi kucağımıza alabiliriz.:emir_bebek:

canım sen baya araştırma yapmışsın. Hayırlısı olur inşallah:CüvCüv:
Ben henüz bi kontrolden bile geçmedim. Önce aşılama yapılabilir derse doktor aşılamayı düşünüyorum.
En son tüp bebeği düşünüyorum.
Eşimde daha hiç kontrolden geçmedi umarım büyük bi sorun yoktur.
Bebeğimizi kucağımıza alabiliriz.:emir_bebek:

kaydirigubbakcemile3 SORMA BU KONUDA TEZ HAZIRLICAM YAKINDA
BENDE 3 AŞILAMA OLDUM CNM ÜÇÜDE OLMAYINCA TÜPBEBEK DEDİK
ŞİMDİ RAPORUMUN ÇIKMASINI BEKLİYORUM eYLUL EKİM GİBİ ÇIKACAK İNŞALLAH AKLINDA OLSUN TÜPBEBEK YAPTIRIRKEN RAPORUUN OLURSA ÇOK İNDİRİMDEN FAYDALANIYORSUN WALLA BEN HAZİRANDAN BERİ BEKLİYORUM RAPORUMU mirmirmirmir

Arkadaşlar hepinizin iyi dilekleri ve önerileri için çok teşekkür ederim.
Benim aklımda şu anda iki yer var: Biri mecidal park hastanesi diğeri eurofertil tüp bebek merkezi. Sırf bu konuya yoğunlaşmış merkezleri düşünüyorum.
Amerikan ya da Alman Hastanesi çok kalabalık ve yoğun. İlgi de az gibi geliyo bana.
Gelicek hafta hastanelerle görüşmeye başlıycam.
Bana davranış ve alakaları sanırım karar vermem de etkili olacak. Hayırlısı diyorum.
Bu merkezlerde tedavi olup pozitif sonuç alan var mı aranızda?
Önce Dr. Hakan Özörnekle görüşücez. Bakalım artık.
Bayramdan sonra da artık uygulamalara başlarım diye planlıyorum. Rabbim yardımcımız olsun. :emir_bebek:

canım nerede yaptırırsan yaptır da EUROFERTİLDE ASLA!!! eurofertil başlığı altında benim yazdıklarımı oku ben orda ölümden döndüm yumurta toplama işlemi esnasında iç kanama geçirdim mutlaka yazdıklarımı oku ve sonra karar ver.....

Be alman amerikan antalya ve memoriali denedim hiçbirinde başarili olamadik maalesef ama agiba en iyisi memorialdi semra kahraman başlarinda ve çok iyi sonuçlar aliyorlar

Arkadaşlar biz 6defa denedik olmadi sperm donasyonu hakkinda ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum 6 tüp bebek 3 defa aşilama arti öğretmensiziniz başkalarinin çocuklarina sabahtan akşama kadar bakip hiçbirinin sizin olmamasi hayati kahrediyor

ben amerıkan hastanesınde yaptırıyorum ılk denemem doktorum cengız bey cokda memnunum ılgı alaka % 100 bence

naz 1982 cnm nekadar amerikan hastnesinde tüpbebek fiyatı bildiğim kadarı ile rapor geçerli değil.yazarsan çok sevinirim..

Back
X