- 10 Şubat 2018
- 143
- 51
- 13
- 37
- Konu Sahibi hayatdolubiri
-
Aynen ya..Yaptigim işlerin hepsi apayrı işler değil mi ben mi is begenmemezlik yapıyorum...Bir kişiye daha fazladan para vermemek için insanları nasıl kullanacaklarını şaşırdılar resmn çık hayatim daha fazla eziyet etme kendine anaokullarıni falan araştırsan en azından kendi işini yaparsin
Hayır var ama tek çalışan bayan benim.Patronumda bayan ayrıcaMaasini al oyle cik bir ayi tamamla.Cok yogunmus isin dukkanda baska kimse yok galiba.
Haklisiniz ama buradayken is aramaya vaktim olmiyor ki eve gittiğim gibi yatağa giriyorumÇok fazla işi bir arada yüklemiş çakalllar size. Özel sektör evet çok çalıştırır az öder ama bu çok fazla. İşe başlamadan önce her zaman görev tanımınızı netleştirin yoksa ekledikçe eklerler üzerine nasılsa işe ihtiyacı var diye. Ayrılacaksanız da yeni iş arayıp o şekilde ayrılın en azından başvuru yaptığınızda, bu işe muhtaç ne dersek kabul eder imajı oluşmaz...
Diger calisanlar napiyor sen her seyi yapiyorsun zaten.Hayır var ama tek çalışan bayan benim.Patronumda bayan ayrıca
Yok bebegimmm uzun yıllar özel sektörde çalıştım ne kitlersek kardir diye düşünüyorlar bide seni çok çalışkan gördüyseler bu yapar altından kalkar diye düşünmuslerdir şunu sakın unutma işin olmayan bı seyii bı kere bile yapsan üzerine yapışır kalir konuş bu şekilde olmaz de baktın bı dgsme yok çık boşverAynen ya..Yaptigim işlerin hepsi apayrı işler değil mi ben mi is begenmemezlik yapıyorum...
Netten ar4aştırın eve gidince, çevreniz varsa haber bırakın hani bir yere biri lazımsa haber versinler şeklinde. Büyükşehir'de mi yaşıyor sunuz?Haklisiniz ama buradayken is aramaya vaktim olmiyor ki eve gittiğim gibi yatağa giriyorum
İki kişi daha var çalışan.Biri senelerdir çalışan bir abi sahibi gibi olmuş o.muhasebeye diğeri de internet sitesini duzenliyorDiger calisanlar napiyor sen her seyi yapiyorsun zaten.
Bence konuş patronunla, biraz azaltsın işlerini. Herşeye evet derseniz, yumuşak yüzlü olursanız, her işte size bütün işleri yüklemek isterler.Kızlar merhaba.Ben sekiz gün önce bir ise girdim.Oyuncak,zekâ oyunu,çocuk gelişim kitapları,çocuk kitapları,kırtasiye ve okulla ilgili herşeyin bulunduğu bir mağazada satış danismanligi yapıyorum.Normalde çocuk gelişimciyim. (Ön lisans)Satışını yaptığımız zeka oyunlarını ailelere anlatıyorum.Ama o.kadar yorucu bir iş ki.Patronum ayrıca okullara gidip is yerinin tanitimini yapmamı istiyor.Ayrica is yerindeki oyuncakların nasıl oynandığını,zekâ oyunlarının nasıl oynandığını filan da öğrenip gelenlere anlatmam gerekiyor.Bunlar da yetmezmiş gibi kasayı,fotokobi ,faks çekmeyi ,ürün yerleştirmeyi toz almayi çay kahve ikramini vb şeylerde benden bekleniyor.Ozel sektör böyle deyip bir ay bari katlanayim dedim ama eve yorgunluktan ağzım ayrılmış vaziyette dönüyorum.Sadece okullara gidip oranın tanıtımını yapmak halkla ilişkilere,kasayı bilmek kasiyerlige, satış yapmak satış danismanligina girmiyor mu yoksa özel sektör gerçekten hep böyle mi ?Sinirlerim çok bozuk.Yani bir görevim olur onu yapmam beklenirken benim bir görevim yok heryere koşturmam gerekiyor.Gunde 9 saat çalışıyorum.1650 maaş günlük 10 tl yemek parası haftaiçi birgün izin.Sizce bu yorgunluğuna ve mutsuzluga değer mi?Özel sektör hep böyle ıs aramak daha zor diyor bir yanım.Ama sonuçta Rızki veren Allah tır.Ayrica burası beni günde 9 saat çalıştırarak haksızlık yapıyor bunu ve yaptığım işlerin ağırlığını düşünerek ayrılmalı miyim sizce ?
EvetNetten ar4aştırın eve gidince, çevreniz varsa haber bırakın hani bir yere biri lazımsa haber versinler şeklinde. Büyükşehir'de mi yaşıyor sunuz?
Konustugumda burda kimsenin görevi yok herkYok bebegimmm uzun yıllar özel sektörde çalıştım ne kitlersek kardir diye düşünüyorlar bide seni çok çalışkan gördüyseler bu yapar altından kalkar diye düşünmuslerdir şunu sakın unutma işin olmayan bı seyii bı kere bile yapsan üzerine yapışır kalir konuş bu şekilde olmaz de baktın bı dgsme yok çık boşver
Çok ihtiyacım varAma zaten ayrilmayi kafama koydum demek istediğim bir aya tamamlamadan hemen ayrılsam mibaşka birinede ücret ödemek istemediği için yapıyor kesinlikle bütün işleri size oyüzden yıkıyor yorulmanız çok normal ihtiyacınız yoksa bence başka iş bakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?