- 5 Mayıs 2021
- 106
- 23
- 13
- 26
- Konu Sahibi Umutsuz olma22
-
ic guveysi alinSevgilim var askerden gelince sözlenip 2 3 sene sonrada evleniriz diyoruz ama benim şöyle bir huyum var aileme çok duskunum bu zamana kadar başkasının evinde dahi kalmadim evlenip evden ayrılma fikri bana çok hirpalayici geliyor ne yapcam 2 3 sene sonra evden. Nasıl ayrilcam bilmiyorum
Dimi ne güzel fikiric guveysi alin
Ama iste seviyorum bence ailemide yanimda goturuyumEvlenme
Bu düşünceyi kafadan atmadan, yeterince büyümeden evlenmeyin.Sevgilim var askerden gelince sözlenip 2 3 sene sonrada evleniriz diyoruz ama benim şöyle bir huyum var aileme çok duskunum bu zamana kadar başkasının evinde dahi kalmadim evlenip evden ayrılma fikri bana çok hirpalayici geliyor ne yapcam 2 3 sene sonra evden. Nasıl ayrilcam bilmiyorum
Ev ev üstüne olmazAma iste seviyorum bence ailemide yanimda goturuyum
Üniversiteyi bitirmek üzereyim sanırım kaç yaşına gelirsem geleyim böyle olcam fazla mi bu bağlılığım sizceBu düşünceyi kafadan atmadan, yeterince büyümeden evlenmeyin.
Doğru diyosunEv ev üstüne olmaz
Doğru evet ama düşünüyorum illaki kendi ayaklarım üstünde durmak zorundayim ailem her zaman yanımda olamazkiEvlenmeyin. Çok net. Ailesinin kanatlarından çıkamamış erkekler de kadınlar da evlenmesin
E yaniDoğru evet ama düşünüyorum illaki kendi ayaklarım üstünde durmak zorundayim ailem her zaman yanımda olamazki
Fazla tabi ki. Herkes bağlıdır anasına babasına. Ama aşık olunca göz başkasını görmüyor.Üniversiteyi bitirmek üzereyim sanırım kaç yaşına gelirsem geleyim böyle olcam fazla mi bu bağlılığım sizce
Evet çok seviyorum bende ama bu korkumu aşamıyorumFazla tabi ki. Herkes bağlıdır anasına babasına. Ama aşık olunca göz başkasını görmüyor.
Bizim bi gelin vardı annesi de almanyada yaşıyodu. Her gelip gitmesinde krizler geçirircesine ağlıyorlardı. Dayanamadı bitirdi evliliğini gitti annesinin evine.Evet çok seviyorum bende ama bu korkumu aşamıyorum
Ay ne kötü olmuş yaBizim bi gelin vardı annesi de almanyada yaşıyodu. Her gelip gitmesinde krizler geçirircesine ağlıyorlardı. Dayanamadı bitirdi evliliğini gitti annesinin evine.
Evden ayrılamazsan sevgilinden ayrılırsın. Nihayetinde ikisinden biri olacak zaten . 3 seneye var daha2 3 sene sonra evden. Nasıl ayrilcam bilmiyorum
Ay Allah korusun evet haklisin illaki evden gidicem zaten doğanın kanunuEvden ayrılamazsan sevgilinden ayrılırsın. Nihayetinde ikisinden biri olacak zaten . 3 seneye var daha
Gidemeyen gitmez herkes gidecek diye bir şey yok ki . Tercih meselesi . Ama hem pastam dursun hem karnım doysun zor biraz . 3 seneye kadar aşarsın belki bu durumu .Ay Allah korusun evet haklisin illaki evden gidicem zaten doğanın kanunu
Büyük ihtimal hem aglarim hem giderim kafasına gircem çünkü sevdiğim için aşmam lazim bu durumu ailem hep yanimda olamaz ki kaç yaşına geldim teşekkür ederimm canim bu aradaGidemeyen gitmez herkes gidecek diye bir şey yok ki . Tercih meselesi . Ama hem pastam dursun hem karnım doysun zor biraz . 3 seneye kadar aşarsın belki bu durumu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?