kızlar izmirde önereceğiniz burun estetikçisi yok muuuu

Ben cuma günü 22 sinde Prof dr.Ahmet SEYHAN'a burun estetiği oldum.Şimdilik bir sorun yok gibi ama sonucu söylemek için daha erken.ılk izlenimlerim olumlu.

teşekkür ederim cana yakın.ona da bakıyım.fiyat konusunda bi fikir verebilirsen memnun olurum.bu arada merak ettim yeni burnunuopuyorumnanaktan

Fiyat konusunu birebir drla konuşursan daha iyi olur.Hem ilk görüşmede ücretsiz.Tavsiye ederim canım.

ya yeteneği hakkında bişey söylemek istemiorum ama ali barutcu felc gecirmiş bi ara. ben 2 sene önce muayene oldum kendisine. sağ mı sol mu tam hatırlamıorum ama bi kolunda felcin etkisi vardı hala. kıpırdatamıodu.
ayrıca profesörlerin ekibide cok önemli tabi:S

canım ufuk bilkay diye biri var hatta benim arkadaş listemdeki gribin adlı kullanıcının da doktoru. çok güzel bi burun yapmışş onu önerebilirim aslında onla konuşsan daha iyi olur sadece resimlerini gördümm ama gayet memnundu bi problem yaşamamış

canım ufuk bilkay diye biri var hatta benim arkadaş listemdeki gribin adlı kullanıcının da doktoru. çok güzel bi burun yapmışş onu önerebilirim aslında onla konuşsan daha iyi olur sadece resimlerini gördümm ama gayet memnundu bi problem yaşamamış

nolur bildiğiniz ii bi estetikçi var mıeyvahedigeldismile

goncacım bugün alçım ve burnumun üstündeki bantlar alındı ve sonuç benım tahmın ettığimden bile güzel olmuş(mükemmel :) mutluluktan hastanede havalara uçtum burnundan hiçbir sorunu olmayan kuzenım bıle bende heveslendim dedi :) burnum hala çok şiş olmasına ragmen profilden cok güzel.inan en ufak acım ağrım sızım olmadı.kolumu cimcikleseler canım daha cok yanar :) ayrıca doktorum kapalı teknıkle amelıyat ettiği için en ufak kesik izi bile yok.kapalı teknık acık teknığe göre daha cabuk iyileşiyormuş.internetten animasyon ameliyat videolarını izlersen sende kapalı tekniğin daha iyi olduğunu anlarsın.Kısacası hiç düşünmeden CÜNEYT ÖZEK diyorum.

goncacım 1-2gün sonra burnumun şişliği inince fotolarımı eklerim ama daha önce foto eklemediğim için nasıl yapıldığını bilmiyorum bana yardımcı olabilir misin

alkisalkisalkiscnm çok sevindim yaaa.benim de yaptığım araştırmalara göre bi tek cüneyt bey sindi içime:)bu arada ücret hakkında fikir verirsen sevinirim.birazdan fotolarını nasıl yükleyeceğini de tarif ediyorum

üstte ana sayfanın yanında kullanıcı paneli var.oraya tıkla.solda ki sütunda kontrol panelinde ağ ortamım diye bi sekme var onda da resimler&albumler diye bir sekme var onun içine gir.albüm ekle ye tıkla.orada başıl ve açıklama kısmına yaz bişiler albüm ismi falan bişi yaz.gönder de.resim yükleme için tıklayın diye bir ibare belirecek ona tıkla.açınca üçtane gözat çıkacak.gözata tıklarsan bilgisayarında fotoların nerede kayıtlıysa o dosyaya girip resmi seç ve yükle.sonra da değişiklikleri kaydet de.işte bu kadar yapamadığın bişi olursa seslen cnmopuyorumnanaktantekrar çok sevindim kendim olmuş gibi

Ufuk Bilkay! kesinlikle tavsiye ediyorum.Süper bi doktor bence. hem yakından gördüğüm hastaları adına hem kendi adıma rahatlıkla önerebilirim onu. Onunla da bi görüş derim ben

üstte ana sayfanın yanında kullanıcı paneli var.oraya tıkla.solda ki sütunda kontrol panelinde ağ ortamım diye bi sekme var onda da resimler&albumler diye bir sekme var onun içine gir.albüm ekle ye tıkla.orada başıl ve açıklama kısmına yaz bişiler albüm ismi falan bişi yaz.gönder de.resim yükleme için tıklayın diye bir ibare belirecek ona tıkla.açınca üçtane gözat çıkacak.gözata tıklarsan bilgisayarında fotoların nerede kayıtlıysa o dosyaya girip resmi seç ve yükle.sonra da değişiklikleri kaydet de.işte bu kadar yapamadığın bişi olursa seslen cnmopuyorumnanaktantekrar çok sevindim kendim olmuş gibi

yardımların için teşekkürler canım şişlikler biraz daha insin fotolarımı eklicem.insallah sende ameliyat sonrası benım kadar mutlu olursunnn.fiyat konusunda da doktorla konuşsan daha iyi olur tabi ama benım kemıklı ve ucu düşük bı burnum vardı sol tarafta nefes alma sorunum varmış onu da düzeltti 2.800tl verdim ilaç filan yuvarlar hesap 3.000e yaklasık :)

cüneyt bey kapalı,ufuk beyde açık teknıkle amelıyat yapıyormus

ufuk bey kapali ameliyat ta yapiyor fakat acik teknik her zaman tercihi oldugu icin genelde acik yapiyor. hem doktorlar acik teknigin hatayi en aza indirdigini soyluyorlar yani daha iyi tatlim bayanssulusmile

nolur bildiğiniz ii bi estetikçi var mıeyvahedigeldismile

forumdan duydugum kadariyla ufuk bilkay,can kopal, ahmet seyhan iyi doktorlarmis. benim de nisana kadar izmir'den bir doktora karar vermem gerekiyor ben de burun esteigi istiyorum. doktor secmek cok zor yaa cildirazaam mmlaelaelaelaelae

Back
X