kızlar izmirde önereceğiniz burun estetikçisi yok muuuu

Birsey itiraf etmek istiyorum bende doktor araştırması yaparken bu sitede en çok Ufuk Bilkay ismini duyduğum için kendisine mail yolladım ve yarıyıl tatilinde müsait olmadığını öğrendim.Daha sonra Cüneyt Özek'in sitesinde okuduğum şu bilgiler bana karar vermemde yardımcı oldu:

1.)1992 yıllında Amerika da doktorluk yapabilmek için gerekli olan, klinik, klinik öncesi ve ingilizce bölümlerinden oluşan ECFMG sınavını başarıyla geçti.

2.)2003 yılında Hollanda da yapılan, plastik cerrahlarda belli bir üst seviyeyi yakalama amacını taşıyan, yazılı ve sözlü aşamalardan oluşan"European Board of Plastic Surgery" sınavını geçerek, European Plastic surgery Board sertificasını elde etmiştir. Bu sınavı geçen ilk Türk plastik cerrahı olmuştur.

3.)Kendisi profesör

Daha sonra kendisine mail yollayarak kararımı verdım.Bu sitede arastırma yapmam ve karar verme sürecim yaklasık 5 gün sürdü :) Sonucta her işte bir hayır olduguna inanıyorum.ıkisinin odaları yan yana gidip ikisiyle konusup karar verebilirsiniz..Önemli olan herseyın güzel olacagına kendinizi inandırmak çünkü ben öyle yaptım ve sonuctan cok memnunum :)
 
pucer83
sen ne zaman oldun ameliyatını?
ben yaza revizyon ameliyatı yaptırmayı düşünüorum.simdiden doktor ve fiyat arastırması yapmaya basladım :sm_confused:
 
pucer83
sen ne zaman oldun ameliyatını?
ben yaza revizyon ameliyatı yaptırmayı düşünüorum.simdiden doktor ve fiyat arastırması yapmaya basladım :sm_confused:

daha yeni canım 26ocakta oldum.Benımde sol tarafımda nefes alma sorunum varmıs hiç farkında degildim ameliyat sırasında Cüneyt bey sorunu tespit edip düzeltmiş.Tamponlarımı çıkartınca daha iyi nefes aldığımı farkettim.
 
hmm yeniymis daha
umarım tüm acıdan istediğin gibi bi burun olurzemuszemus
 
tesekkurler canım.resimleri eklemeye calıştım ama basarılı oldum mu :)
 

Eklentiler

  • $alçımın cıktıgı gün 1haftalık burnum.webp
    $alçımın cıktıgı gün 1haftalık burnum.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 114
  • $burnumun eski  hali.webp
    $burnumun eski hali.webp
    2 KB · Görüntüleme: 105
bu sitede yenıyım galıba resim eklemeyı basardım.resımlerımı görebiliyor musunuz?ben sonuçtan cok memnunum.bu 1 haftalık burnum.Sizinde yorumlarınızı beklıyorum :)
 
selamlar herkese:)
ben iki yıl önce oldum ameliyatımı ve doktorum prof.dr tahir gürler.
inanın böyle bi burun yapıcaz diye resim bile göstermedi bana ve ben çarşamba günü ilkk kez doktorla görüştüm cuma ameliyattaydım. beni o kadar çok rahatlattı ki nasıl bişey olacağını bilmeden girdim.
benim burnum baya bi sorunluydu ve bi delikten hiç nefes alamıyodum baya zor oldu o yüzden fiyatı 5 milyardı.
 
pucer83
bu sayfayada profilinede basarıyla eklemissin:) baktım gayet doğal, hos olmus ;)
 
tesekkurler jacoste burnum önden cok daha kötü duruyordu yassı bır kemık vardı.yüzümün şişi insin önden görünüşünüde eklerim :)
 
bayıldım süper olmuşsunopuyorumnanaktan

cok tesekkür ederim canım inşallah sende doktor secimini yapıp istediğin burna en kısa zamanda kavuşursun.ne kadar çok araştırırsan o kadar kafan karısır.bence en kısa zamanda ege üniversitesine gidip iki doktorlada konusup mutlu sona ulaş :) inan hiç korkmana gerek yok tek zorluk şişliklerin inmesini beklemek.
 
ben 10gün önce CEM KARAS a oldum şuan için pek memnun değilim.ama ödem olduğunu söylüyor.beklememiz gerekiyormuş..:(
 
Izmir bana yakin olsaydi ben kesin Ufuk Bilkay a ameliyat olurdum, Burda birkac kisiyi ameliyat etmis, burunlarini cok begendim, gule gule kullanin kizlar, darisi bizim basimiza.
 
ben 10gün önce CEM KARAS a oldum şuan için pek memnun değilim.ama ödem olduğunu söylüyor.beklememiz gerekiyormuş..:(

ayni sey ablama da oldu tatlim. ablam cem karas'a 2 kez ameliyat yaptirdi burnundan. ablamin ilk ameliyatinda odem cok olmadi ama ikincisinde cok daha fazla oldu. sorun cem karas'ta mi yoksa burunlarinizda mi bilmiyorum artik bilmiyorumkismile Allah sifa versin canim

ayrica bir sey eklemek istiyorum arkadaslar, bana kalirsa kbbcilere estetik yaptirmayin. kendini gelistirmis kbbciler var ama yine de tavsiye etmiyorum. sonucta egitim almamislar estetik konusunda
 
Son düzenleme:
ya inanmıyorum ya.bende iyi bi doktor olduğunu sanıp gitmiştim.daha önce bu foruma girmiş olsaydım keşke.cem karas da çok ameliyat yapıyor ama ne bileyim.bana masaj yap inecek diyo.bi de masajı bastıra bastıra yap diyo.sizin doktorlarınız da öyle mi dedi
 
ayni sey ablama da oldu tatlim. ablam cem karas'a 2 kez ameliyat yaptirdi burnundan. ablamin ilk ameliyatinda odem cok olmadi ama ikincisinde cok daha fazla oldu. sorun cem karas'ta mi yoksa burunlarinizda mi bilmiyorum artik bilmiyorumkismile Allah sifa versin canim

ayrica bir sey eklemek istiyorum arkadaslar, bana kalirsa kbbcilere estetik yaptirmayin. kendini gelistirmis kbbciler var ama yine de tavsiye etmiyorum. sonucta egitim almamislar estetik konusunda

çok canım sıkıldı ya.canım peki ablanın 2.ameliyat kararını doktor mu verdi yoksa ablan beğenmediği için mi doktor tekrar yapmak zorunda kaldı?bir de tekrar ücret talep etmiyor dimi?
 
Ufuk Hoca muayene ücreti alıyor. 185 tl sosyal güvencen varsa. Güvencesiz 195 galiba tam hatırlamıyorum. Cüneyt hoca konusunda bir fikrim yok.
pucer83, geçmiş olsun, burnundan memnun olmana sevindim. Umarım hepimiz istediğimiz gibi burunlara kavuşuruz.
 
cüneyt bey almaz muayene ücreti..revizyon ameliyatı düşünenlere cüneyt beyi pek tavsiye edemicem..zaten kendisi de pek sevmez (her dr gibi) revizyon ameliyatı yapmayı..çok severm süper dr dur ama benimkini yapamadı işte.kısmettt. :( benim burnumu zaten ilk dr mahvetti..lütfen arkadaşlar düzgün araştıralım..ilk ameliyat çok önemli...
 
Back
X