kızlar izmirde önereceğiniz burun estetikçisi yok muuuu

çok canım sıkıldı ya.canım peki ablanın 2.ameliyat kararını doktor mu verdi yoksa ablan beğenmediği için mi doktor tekrar yapmak zorunda kaldı?bir de tekrar ücret talep etmiyor dimi?

canim ablam ikinci ameliyatinin 4 uncu ayina girecek yakinda ve ameliyattan sonra burnu nasilsa suan da oyle yani sislik acisindan falan. biz baska doktorlara gircez yazin ablamla beraber. bu arada cem karas'a maille telefonla falan ulasmiyoruz ama yogunum, gormedim vs. diye bir kacis halinde...keske herkesi uyarabilsem bu doktor hakkinda...
ikinci ameliyat icin bir ucret almadi tabii ki ama ikinci ameliyatla bu varolan sorunlarin yanina yenileri de eklendi yani, aman diyim ona revizyon yaptirmayin sakin :olmaz:
2. ameliyat kararini ablam doktorla beraber verdi, ablam sikayetlerini soylemis o da ikinci bir ameliyatla duzeltiriz istersen demis ama duzeltecegine ablamin basina daha buyuk isler acti sanirsam...

szin ilk doktorunuz kim cüneyt hocamı?? yoksa başka birimi anlayamadım..ayrıca cüneyt hoca eger kendi yaptığı bir hata ise revizyona her zaman açık...bende onun hastasıyım..bennimdememnuniyetsizliklerim var ama kendisine revizyon konusunda güveniyorum..hem pucer83 e bakarsanız nasıl başarılı bir doktor olduğnu anlarsınız..ama benim burnumdaki problem aslında dokularımın ve cilt yapımın kolayca şekle girmemesinden kaynaklandı..bir yada bir kaç kusur oldu diye bir doktor başarısız diyemeyiz..ben mesela ufuk beyin bir hastasını gördüğümde hiç hoşuma gitmedi ve vzgeçtim ama benle aynı dönemlerde ameliyat olmuş lan gripin arkadaşımız ufuk beye oldu dehşet güzel sonuç aldı..bence hastanın burun yapısıda çoketken buişte..ayrıca şansta etkili ...

uyuyan güzel ufuk beyle nasıl görüştün? muayene mi oldun yoksa e-mail ile mi?

canim ben yurt disindayim o yuzden herseyi e-mail yoluyla halletik. her soruma cevap verdi sagolsun ama e-mailleri hep 1-2 cumlelik, yani kisa kisa kaydirigubbakcemile3 yogun adam ne yapsin kaydirigubbakcemile2

canım sen 3 kere ameliyat olmana rağmen hala istediğin gibi bi buruna sahip olamadın mı?benim burnum eğer resimlerime baktıysan eskiden çok kötüydü ve şimdi sonuçtan çok menunum.senın eskı burnun nasıldı?

pucer83 cnm nbr.senin şişliklerin inmiştir iyice nasıl son durum memnunsun dimi.son halinin fotolarını bekliyorum şekerim bakalım oturmuş hali nasılopuyorumnanaktan

canım ben ufuk bılkay'a amelıyat oldum ve sonuctan cok memnunum.
kesınlıkle tavsıye edıyorum.
doktor konusunda bır karara vardın mı bılmıyorum ama hıc dusunmeden Ufuk Bılkay'a gıt ve amelıyat gunu allll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! delikafadulden naniknanik

uyuyan güzel,resimlerini gördüm burnun harika olmuş çok yakışmış.ben de ufuk hocaya mail attım. önce ege üniversitesine gelip muayene olmamı söyledi. sonra en erken ağustosa randevu verebileceğini söyledi. muayene için 185tl hastaneye ödeyeceksin dedi. fiyat için bişi yazmamış.senin ameliyatın ne kadara maloldu acaba.

uyuyan güzel,resimlerini gördüm burnun harika olmuş çok yakışmış.ben de ufuk hocaya mail attım. önce ege üniversitesine gelip muayene olmamı söyledi. sonra en erken ağustosa randevu verebileceğini söyledi. muayene için 185tl hastaneye ödeyeceksin dedi. fiyat için bişi yazmamış.senin ameliyatın ne kadara maloldu acaba.

cok tesekkur ederım fıstık o senın guzellıgın yahu :D
canım ufuk bey temmuzda ızne cıkacak o yuzden oyle gec tarıh vermıstır.
burna gore fıyat degısıyor ama ortalama 3000-3500 tl canım
benım 3000'i gectı.
para doktora verılmıyor zaten hastaneye yatıs ıslemı ıcın, amelıyatta kullanılan tum malzeme, ılac ve anestezı ıcın, cıkıs ıslemlerı ıcın ayrı ayrı para oduyorsun.
burnuna bakmadan fıyat veremez canım once muayene olman gereklı.
ufuk bey ısını cok ıyı bılen bır doktor kesınlıkle guvenebılırsın ıcın rahat olsun canım.
burnumdakı sıslıkler bıraz daha ındı canım yenı resımlerımı eklerım yakında onlara da bakabılırsın.
hatta sana akıl verecek bı kac kısı daha tanıyorum onların da resımlerını gorup fıkır alırsın canım. ufuk beye gıdınce de adımı soylersın artık :)))))
opuyorum:)

canım bende ahmet seyhana oldum ameliyat, 10 ayı geçti konularımdan bulup bakabilrsin fotolara falann:emir_bebek:

Canım ben senin resimlerini çoktann görmüştüm zaten.Çok güzel.Benimde 5 ay doluyor artık.Burnumdan çokkkk memnunum .Alıştım.Çok doğal oldu.Canım doktorum dünya tatlısı bir insan Dr.Ahmet SEYHAN.:1hug:Gözü kapalı herkese tavsiye ederim.İşini çok önemsiyor ve titiz çalışıyor.:)a.s.

hımm.3 doktorun ismi ön planda yani.ufuk bilkay,can kopal ve ahmet seyhan... karar vermek zor hepsiyle iyice görüşmek lazım.ince eleyip sık dokumak lazım. ameliyat için en uygun zamanı bulmak lazım.ooo daha neler lazım neler :))))

canım ben ufuk bılkay'a amelıyat oldum ve sonuctan cok memnunum.
kesınlıkle tavsıye edıyorum.
doktor konusunda bır karara vardın mı bılmıyorum ama hıc dusunmeden Ufuk Bılkay'a gıt ve amelıyat gunu allll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! delikafadulden naniknanik

canım çok sevindim senin adına.resimlerini göremedim ben çok merak ettim.ne yazıkki ameliyat olayına ara verdim biraz hamileyim dekaydirigubbakcemile3ama rafa kalkmadı bebiş gelsin sonra olacağım ben de

canım çok sevindim senin adına.resimlerini göremedim ben çok merak ettim.ne yazıkki ameliyat olayına ara verdim biraz hamileyim dekaydirigubbakcemile3ama rafa kalkmadı bebiş gelsin sonra olacağım ben de

benı arkadas olarak eklersen gorebılırsın canım.
cooooooook sevındım hamıle olduguna canım Allah kucagına saglıkla verıp analı babalı buyutsun bebısınızı hihoyyyt

amelıyat her zaman olur suan onemlı olan bebegın canım tamamen bebegıne odaklan ve hamılelıgın tadını cıkar :CüvCüv:

benı arkadas olarak eklersen gorebılırsın canım.
cooooooook sevındım hamıle olduguna canım Allah kucagına saglıkla verıp analı babalı buyutsun bebısınızı hihoyyyt

amelıyat her zaman olur suan onemlı olan bebegın canım tamamen bebegıne odaklan ve hamılelıgın tadını cıkar :CüvCüv:

tamam şeker ekliyorum.çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinopuyorumnanaktan

Ege üniversitesi'nde prof. olan Fazıl Apaydın iyi diye duymuştum bu konuda.Ben estetik ameliyatımı kbb'ciye oldum.Fotoğraflar forumda var rinoplastiden yaklaşık bir yıl sonra başlıklı konuda bilgi almak istersen özelden msj atabilirsin..

Sevgılı uyuyanguzel
sana nasıl ulaşabilirim ben ufuk beye amelıyat olmayı dusunuyorum
lütttfennnn bana bıraz anlat ıımıdır guvenebılırmıyım?
yoksa cüneyt özekmı daha ıyıdır?

canım izmir özel efes has. kbb uzmanı sezgin öztürk benim doktorum öneririm

bukadar sevinemem :))) benimde burnumda kemik ve et var kbbye gittim efesten randevu verdiler sanırım sezgin öztürkle görüşücem acaba nasıl bi doktor ben hem içteki sorunlardan hemde dışının sorunlarından kurtulmak istiyorum cuma günü randevum var bana biraz bilgi verebilirmisinz siz memnunmusunuz şekli nasıl oldu ?

bide ben burda araştırdığım kadarıyla can kopala karar vermiştim acaba can kopal tarzı bi estetik uzmanı mı kendisi yoksa sadece burun içindeki sorunları mı halleder çok heycanlıyım cuma günü kendisiyle görüşüp sorulamıın cevaplarını ondan da alabilirm ama biraz bilgilensem önceden fena olmaz diye düşündüm cevap verirseniz çok mutlu olucam şimdiden teşekkürlerrr ..

Back
X