- 8 Nisan 2013
- 202
- 0
- 26
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim doktorumu tavsiye edebilirim ,isteyen canlı canlı görebilir.
Merhaba arkadaslar,
Araniza yeni katildim. Yazilanlari Takip etmekteyim. Sizden bir ricam var. İzmir'de revizyon yani basarisiz sonucla bitmis bir ameliyati düzeltebilecek iyi bir doktor tavsiye edebilir misiniz bana ?
Okudugum kadariyla ufuk bilkay ve cüneyt özek de tavsiye edilenlerin arasinda. Ancak insan bir kere hayal kirikligina ugrayinca cesareti kiriliyor. Umarim senin ameliyatin da cok basarili gecer. Can kopal 'a mi yaptiracaksin ameliyati ?
Türkcem zayıf baya kusura bakma canım ya :))))))
Bu konudan muzdarip olanlar anlar hallerinden. :) Ama ne bilim o kadar cok doktor ve isim dolasiyor ki internette kime güvenip kimi eleyeceğini bilmiyor insan. O dogru doktoru bende bulabilsem keske .. Cogu doktor bir kere dokunulmus ve kötü gecmis olan bir buruna müdahale etmekten cekinirler. Cok kararsiz kaldim anlayacagin canim.
Her iste bir hayir vardir canim. Demek ki gormen gerekiyormus ki o doktoru seceneklerinin arasindan cikarabilmen icin. Ben de yurtdisinda yasiyorum. Temmuz ayinda bir hafta iznim var. Vaktim yok yani orada bir arastirmada bulunabilmem icin. İnternet yoluyla dogru cerrahi bulmam sart canim.
O zaman doktorun hazır gel beraber ameliyat olalım:dTelefon ile görüş çok güveniyorum ben Can beye Benim ameliyatım ve alçı tampon vs durumumu hafta içerisnde güzel bi şekilde halledeceğini söyledi:) Görüşmemizden 2 gün sonra ameliyata dahi alabileceğini söylemişti:) Şimdi benden fotoğraf bekliyor önden ve yandan:)) Daha önce revizyon ameliyatları yaptığınıda okumuştum hatta o arkadaşla özelden de görüşmüştüm 3. revizyon ameliyatıydı yalnış hatırlamıyorsam sonuncusunu Can beye olmuştu. Fiyat konusunda da çok yardımcı oldu bana zaman konusunda da ve çok ama çok tatlı doktor ben 3 yıldır düşünüyorum
o kadar araştırdım istediğimi yapabilecek tek doktor Can bey Düşün ya ben Barış çakırın yaptığı burunları bile onun yaptıkları kadar beğenmedimm
Döndüm dolaştım yine ona karar verdim:) Çok duyarlı ismi gibi çok da cana yakın biri canım görüşmekle birşey kaybetmezsin eminim sende ona olmak isteyeceksindir:) Ayrıca o doğal burunlarda yapıyor küçücük kavisli taptatlı burunlarda yapıyor:) Giderken hediye de götürücem kendisine Viski
![]()
Hehehe :)
Valla temmuzda bi gelebilsem ... Ama benim İki bucuk sene gecmesine ragmen hem hala goze batan siliklerim hem de burun ucunda cökmem var. Nefes de alamiyorum. Cok sıkıldım artik. Amrliyati yaptirdigim doktorum beni sanirim artik oyaliyor. Gecer gecer diyip gecistiriyor. psikolojimi etkiliyor gun gectikce inmeyeyen ve şişik bir burun görmekten. Üstelik alnim burun cevrem ve yanaklarim ameliyat esnadinda alerji kapti ve hala gecmedi![]()
O zaman doktorun hazır gel beraber ameliyat olalım:dTelefon ile görüş çok güveniyorum ben Can beye Benim ameliyatım ve alçı tampon vs durumumu hafta içerisnde güzel bi şekilde halledeceğini söyledi:) Görüşmemizden 2 gün sonra ameliyata dahi alabileceğini söylemişti:) Şimdi benden fotoğraf bekliyor önden ve yandan:)) Daha önce revizyon ameliyatları yaptığınıda okumuştum hatta o arkadaşla özelden de görüşmüştüm 3. revizyon ameliyatıydı yalnış hatırlamıyorsam sonuncusunu Can beye olmuştu. Fiyat konusunda da çok yardımcı oldu bana zaman konusunda da ve çok ama çok tatlı doktor ben 3 yıldır düşünüyorum
o kadar araştırdım istediğimi yapabilecek tek doktor Can bey Düşün ya ben Barış çakırın yaptığı burunları bile onun yaptıkları kadar beğenmedimm
Döndüm dolaştım yine ona karar verdim:) Çok duyarlı ismi gibi çok da cana yakın biri canım görüşmekle birşey kaybetmezsin eminim sende ona olmak isteyeceksindir:) Ayrıca o doğal burunlarda yapıyor küçücük kavisli taptatlı burunlarda yapıyor:) Giderken hediye de götürücem kendisine Viski
![]()
Çok üzüldüm ya geçmiş olsun nasıl bir doktor o öyle ya((( Hem olabildiğince kusurlu yapmış hemde düzeltmemiş çok uzun zman geçmiş canım oturur düzelir diycem ama kimseyi kandıramam ben
(( Yinede umudunu kaybetme ama bu defa doğru ve sağlıklı bir seçim yapmalısın
En azından kusurlu dahi yapsa hatayı kabul edip düzeltmeye çalışacak bir doktor olmalı. Doktorların bir kısmı gerçekten böyle ya nasıl kızıyorum onlara paramı alıyım nasıl olursa olsun diye iyice kötü edip bırakıyorlar.. Can beyi seçmemde ki diğer bir neden bu aylar geçsede hastasıyla iletişime geçiyor sürecin nasıl ilerlediğinden bir sorun olduğu taktirde onu düzeltmeye çalışıyor diye biliyorum.. Bilmiyorum ya inan bende çok korkuyorum
![]()
![]()
Yinede umutsuzluğa kapılma sen yine araştır kafana yatan beklentilerini karşılaabileceğini inandığın tüm doktorlarla iletişime geç telefondan ara, netten mail at. Bu çok hassas bir ameliyat araştırmdan soruşturmadan karar verip gitme hiç bir doktora, içine sinmesi çok önemli.
Sana yardımcı olabileceğim bir durum olursada numaramı yada mail adresimi veririm elimden geldiği kadar her konuda yardımcı olmak isterim. Üzülmene dayanamam yaRabbim yardımcın olsun
Allah razi olsun canim. Gercekten artik aynaya dahi bakmak istemiyorum. Sürekli kendimi kandirmaktan yoruldum artik. ya gecerse diye. Sözde en iyi cerrahlar arasinda geciyordu adi. Hasta yorumlarini okudum sonralarda. İyi bahs edenlerde var olumsuz bahs edenlerde var. Olmuş bitmişti artik. Bazen o kadar bozuluyor ki moralim etraftakileri kirabikiyorum. istemeyerek tabii. Umarim senin ameliyatin umdugundan basarili gecer. Bunu gercekten tüm samimiyetimle istiyorum. Cünki aksisi oldugu zamanki hayal kirikligini cok iyi biliyorum.![]()
Malesef öyle herkese güvenilmiyor.. Üzülme Olmuşla ölmüşe çare yok derlermiş atalarımız. Olan olmuş ama sen çaresiz deilsin elinde imkanların çok düzeltme şansın var inşAllah düzelip çok daha iyi sonuçlar alacaksın. Bu güzel iyi dileklerin için çok tşk ederim çok saol kuzum:) Sana daha güzelleri nasip olsun:) Ben Haziran da ameliyat olucam yine ameliyat sürecimi fotoğraflarla senin durumunda olan arkadaşlara bir umut ışığı olabilmesi umuduyla paylaşıcam:) Bende hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum ama bi taraftan da olumsuz düşünmek istemiyorum Can beyin istediğimi en güzel şekilde yapacağı konusunda çok umutluyum:) Dualarını eksik etmee kuzummmmmmmmm:) Güzel yüzün hep güler inşallah![]()
Canim ya bn can beyin iletisim formunu bulamadim. bana web sitesini ya da iletisim kurabilecegim bir numara verebilir misin ?