Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet işte benım 8 ay kabızlık sorunum vardı ama dehset ondan çok kılo aldım
kizlar ben de 67.5 oldum yine...biliyorum zahmet veriyorum, ama ne yapayım, neredeyse bir buçuk iki aydır aynı kilo civarında dolaşıyorum. neyse bir kilo bir kilodur, bakalım bu sefer ne kadar süre için geçerli olacak. u2rem sana bırakıyorum, ister güncellersin, ---yok nasılsa bu kız yine 68.5 olur yakında dersen de güncellemezsin:)
hı bu arada uzman.tv diye site var, kağan kocatepe diye bir doğum uzmanı diyor ki, 36. haftadan sonra hamilelerde kilo alımı duruyormuş. neredeyse artık kilo almazlarmış....son haftalarda ise 1.5- 2 kilo kaybedelermiş.
amin amin amin.
emzirirken idyet yapılmaz mı kızlar ya..hani cok agır degilde..hamileyken yedigimiz gibi yemege gerek yok herhalde
merhaba hamişler...temmuz annelerininde bebeklerine kavusmalarına az kaldı..hepiniz hayırlısıyla kurtulurup sağlıkllı bebişlerinizi kucagınıza alırsınız...
ben agustos annesiyim..30 . haftadayım...haftada 1 kilo alıyorum devamlı..ve engelleyemiorum...ekmek abur cubur yemiorum..arada sırada dondurma yiyorum bazen midem bulandıgında çubuk karaker...kıslar belli bir süre sonra kilo alımı duruyormu?yoksa devammı ediyor?duruyorsa kaçıncı haftada duruyor....lütfen cvp yazarsanız çok sevinirim..bu arada 30 haftayım 14 kilo aldım toplameger böle devam ederse...20 den fazla kiloyla tamamlıcam...
alev canım ben 1 kilo almışım benim artan kilomu listeye yansıtırsan sevinirim. yani toplamda 14 kilo aldımmm:dance::dance::dance::dance:
kızlar ben herşeyi yiyom aman şunu yemeyim demiyom çok fazlada yemiyoz zaten dimi ben hamile olunca hiç doymam sanıyordum etrafın lafına göre ya benim takvim yanlış 35+1 aslında bende 13 kilo falan aldım ekmegide çok yiyorum 75 76 kilodayım bakarım 34 gün kaldı ne kadar olacam
kızlar bende toplam 12 kilo aldım...........halada devam ediyorum almaya..........
bak allahın izni ile sadece 17 günün kalmış....şaka gibi, hepimiz birer güzel annecik olacağız(bebekle beraber büyürüz artık)...
u2rem ne yapacağız biz sen doğurunca yaaa,listeler alt üst olacak...bari bir vekil tayin et, bu listeleri güncellesin, biz de bakmaya devam edelim:)