kızlar kaç kilo aldınız

canim ben 99 kilo olmusum:(((( beni su listenin basina yazarmisin sana zahmet:((((((
doguma 100 olmayacagim demistim ama galiba bu gidisle gececegim bileee cooooook üzgünüm
dün doktorum birde tansiyon hapi verdi tansiyonum yükseliyor hep asiri ödem var vücudumda hic böyle olmamistim ufffffffffffffff
simdiden ellerine saglik u2rem cigim

fatoştansiyonunu ihmal eme kiloları nasılsa verirsin canım onu kafaya takma ..çok geçmiş olsun sık sık takip ettir tansiyonunu Allah esirgesin yükselmesin canım

canim ben 99 kilo olmusum:(((( beni su listenin basina yazarmisin sana zahmet:((((((
doguma 100 olmayacagim demistim ama galiba bu gidisle gececegim bileee cooooook üzgünüm
dün doktorum birde tansiyon hapi verdi tansiyonum yükseliyor hep asiri ödem var vücudumda hic böyle olmamistim ufffffffffffffff

üzülme gülüm saglik olsun..
allah sana ve bebegine saglik versin ..
kilolari vericez sonraaa oki$$$ a.s.:asigim::1hug:

üzülme gülüm saglik olsun..
allah sana ve bebegine saglik versin ..
kilolari vericez sonraaa oki$$$ a.s.:asigim::1hug:

cok tesekkür ederim canim .Zaten kiloyu pek takmiyorumda asri sistim görseniz sasarsiniz ayaklarim resmen üc kati oldu tatlicadiarzu
Doktorumda öküz resmen hastahaneye göndermiyor ben istiyorum kontürol olayim belki sezeryan felan yaparlardiye sallak doktor diger ikisini normal dogum yaptigim icin bundada problem olmaz diye düsünüyor galiba gicik:kızgın:Ama ben artik yerimden kalkamiyorum,üstelik yapayalnizim kizlar ne esimin ne benim ailelerimiz burda degil ben her isimi kendim yapmaya calisiyorumsenağlamaAllah kimseyi gurbette yalniz birakmasin neyse :a015:

nurcancigim Sanada cok tesekkür ederim canim zaten evde devamli kendim ölcüyorum.Otururken hersey ok ama enkücük hareketimde hemen yükseliyor bakalim verdigi hapin faydasi olacakmi 3 gün sonra bildirecegim doktora oda ona göre dozunu ayarlayacak gicik doktor uyuz oluyorum zaten doktoraKötü Kazen

KILOLARI HEP BIRLIKTE VERECEGIZ CANIM:teytey::teytey:

cok tesekkür ederim canim .Zaten kiloyu pek takmiyorumda asri sistim görseniz sasarsiniz ayaklarim resmen üc kati oldu tatlicadiarzu
Doktorumda öküz resmen hastahaneye göndermiyor ben istiyorum kontürol olayim belki sezeryan felan yaparlardiye sallak doktor diger ikisini normal dogum yaptigim icin bundada problem olmaz diye düsünüyor galiba gicik:kızgın:Ama ben artik yerimden kalkamiyorum,üstelik yapayalnizim kizlar ne esimin ne benim ailelerimiz burda degil ben her isimi kendim yapmaya calisiyorumsenağlamaAllah kimseyi gurbette yalniz birakmasin neyse :a015:

nurcancigim Sanada cok tesekkür ederim canim zaten evde devamli kendim ölcüyorum.Otururken hersey ok ama enkücük hareketimde hemen yükseliyor bakalim verdigi hapin faydasi olacakmi 3 gün sonra bildirecegim doktora oda ona göre dozunu ayarlayacak gicik doktor uyuz oluyorum zaten doktoraKötü Kazen

KILOLARI HEP BIRLIKTE VERECEGIZ CANIM:teytey::teytey:

Ah ahh ayak şişkinliğini siz bana sorun... taa 4. aydan beri.. ama artık iyice arttı. benim ayaklarım da şişmişti diyenler benimkileri görünce korkuyor, ay yok bu kadar değildi diyorlar. ki ben bu ayaklarla çalışıyorum bi de... ama Allah'tan tansiyonum çıkmıyor, o çıksaydı tehlikeli olurdu. şuan bi de kızardılar iyice... patlıyacak gibi duruyor resmen. fırsat bulursam uzatacam bi 15 dk.

fatoş canım benimde ikisi normal oldu ama zilli kızım hala doğum pozisyonu almadığı için büyük ihtimalle bende sezeryan olucam .. yarın belli olacak sezeryn yada normal doğum olacağı .. senin ve bebeğin sağlığını tehlikeye atmaz canım doktorun endişe etme .. hem bebeişleri doğuralım ben sizi incecik yapıcam merak etmeyin:)) denediğim bi yöntem var onuda burdan öğrenmiştim .. hem bol süt yapar hemde incecik oluruz :))

fatoş canım benimde ikisi normal oldu ama zilli kızım hala doğum pozisyonu almadığı için büyük ihtimalle bende sezeryan olucam .. yarın belli olacak sezeryn yada normal doğum olacağı .. senin ve bebeğin sağlığını tehlikeye atmaz canım doktorun endişe etme .. hem bebeişleri doğuralım ben sizi incecik yapıcam merak etmeyin:)) denediğim bi yöntem var onuda burdan öğrenmiştim .. hem bol süt yapar hemde incecik oluruz :))

AYYY NURCANCIM SAKIN DOĞUMDAN SONRA BİR YERLERE KAYBOLMA O ZAYIFLAMA İKSİRİNİ BENDE İSTİYORUMMMM:dance::dance::dance:

cnm odemden dolayı da kilon cok cıkıyordur merak etme verirsiiinnnn

Hayirlisi olsun canim bebeklerimize sag saglim kavusalimda sikiyoruz disimizi annelik iste:asigim:Sisligi umursamiyordumda birde tansiyon cikti Allah göstermesin yüksek tansiyonda bebegin kalbi durabiliyomus ondan korkuyorum .Doktorum 140 sinir demisti tansiyon icin benim simdi bi140 bi 150 cikiyor bazen yoruldugumda felan 160,170 oldugu oluyor senağlama neden daha cok incelenmem icin hastahaneye felan göndermiyor diye kiziyorum birde benden cok sigortami düsünüyor salak:oklava:Sanki para cebinden cikiyor uyuzun:oklava:

neyse canim insallah dogumdan sonrada görüsürüz verdigimiz kilolari bebislerimizin aldigi kilolari konusuruz öpüyorum canim.Şeniz

Ay kizlar simdi dikkat ettim nurcanögretmen,hidenisco hepimiz arka arkayayiz bakalim hangimiz önce doguracak saglikla insallahh
nurcancigim seninde allah gönlüne göre versin,belki yaramaz kizin dönmüstür bile annesini üzmez:))))

canımcım yaa dert etmeyin kilolarrııı veririz inşaallah.bu arada fatoş benide unutma bende sizinleyim.bu arada 58 neyin simgesi yoksa sivaslımısın.

1.fatos58 ----------------------24.................kilo:99..................boy:1. 63
2.meraklı ---------------------23.................kilo:85.................boy:1.8 2
3.görs..-------------------------23.................kilo:.85.................boy:1. 77
4. ayerba----------------------22.................kilo:64.................boy:1.5 7
5. günce35--------------------20.................kilo:95.................boy:1.7 0
6. ilkyas -----------------------19.................kilo:77..................
7. zinedila---------------------19.................kilo:79 ..................boy:1.75
8. bıdışım ---------------------18.................kilo :64.................boy:1.65
9 gamze-----------------------18................kilo.:66..................boy:1. 65
10. ayca28----------------------18.................kilo:70...................boy:1 60
11 .hafsaa----------------------18..............kilo:90,5...................
12.arzu-ela--------------------18-................kilo:71.....................boy:1. 70
13.onca ------------------------17,5...............kilo:80....................boy: 1.62
14.masumkedi----------------17.................kilo 93....................boy:1.72
15.hidennisko-----------------17...............kilo:89 ..................boy:1.70
16.Çiğdem----------------------16................kilo:76....................boy:1 .67
17.büşraanna------------------16...............kilo: ?.....................boy:1,67
18. günce35 ----------------- 15................kilo:90..................
19. bennu beyzam ---------15................kilo:73...................
20..meral76 -------------------15................kilo:78...................
21.aslitelci---------------------15................kilo:90-..................boy:1.72
22. maeves--------------------14................kilo:66....................boy:1 .70
23.ebtuna-----------------------14................kilo:83....................
24.srose1985------------------14................kilo:56....................boy:1 .62
25. yelsan-----------------------13................kilo:76....................boy:
26. ghaneli----------------------13.................kilo:93....................boy: 1.65
27.serince84-------------------12............... .kilo:80....................
28. ezgibo ----------------------12.................kilo:56...................boy : 1.55
29. fındıkiçim -----------------11.................kilo:?.....................
30. hayalce---------------------11.................kilo:?.....................
31. gelincik_01-----------------11................kilo:63...................boy:1. 70
32.hatuno------------------------11................kilo:73.....................boy: 1.64
33. adasu ------------------------11.................kilo:86...................
34. febi- ---------------------------11................kilo:63....................
35. shpirt------------------------10,5...............kilo:67,5..................boy: 1,65
36. gsy-----------------------------12.................kilo:78....................boy: 1.70
37. elmas.bll------------------- 10................kilo:68....................
38.harzemsah------------------10.................kilo:66...................boy:1 ,63
39.ro_se17.......................10.............. .kilo:82...................boy:1.72
40.NİLŞAH------------------------9..................kilo:69..................
41. askito -------------------------9............... ..kilo 94..................boy:1.65
42.sixfinger-----------------------9.................kilo 65..................boy:1.65
43. nurcanöğretmen----------8.8................kilo:87.8..................
44.Laz kızı------------------------7..................kilo: 64....................
45.u2rem ------------------------6,5 ..............kilo: 75,5..................boy:1.68
46.Senace------------------------6................ .kilo:85..................
47.mdsud-------------------------6..................kilo:49..................boy:1. 57
48.Çorumlucadı----------------6..................kilo:?...................
49.genciza----------------------5,5................kilo:67,5.................boy:1 ,66
50. bereno------------------------3..................kilo 79 ................ boy 1.72

26 haziran ---son güncelleme

kızlar bende 81 kilo olmuşum şimdi sağlık ocağından geldimm 3 kilo almışım 2 hafta bile olmadann anammm yandık wallaa 85 le doğurucam herhaldee

1.fatos58 ----------------------24.................kilo:99..................boy:1. 63
2.meraklı ---------------------23.................kilo:85.................boy:1.8 2
3.görs..-------------------------23.................kilo:.85.................boy:1. 77
4.ayerba----------------------22.................kilo:64.................boy:1.5 7
5.zinedila---------------------22.................kilo:81 ..................boy:1.75
6. günce35--------------------20.................kilo:95.................boy:1.7 0
7. ilkyas -----------------------19.................kilo:77..................
8. bıdışım ---------------------18.................kilo :64.................boy:1.65
9 gamze-----------------------18................kilo.:66..................boy:1. 65
10. ayca28----------------------18.................kilo:70...................boy:1 60
11 .hafsaa----------------------18..............kilo:90,5...................
12.arzu-ela--------------------18-................kilo:71.....................boy:1. 70
13.onca ------------------------17,5...............kilo:80....................boy: 1.62
14.masumkedi----------------17.................kilo 93....................boy:1.72
15.hidennisko-----------------17...............kilo:89 ..................boy:1.70
16.Çiğdem----------------------16................kilo:76....................boy:1 .67
17.büşraanna------------------16...............kilo: ?.....................boy:1,67
18. günce35 ----------------- 15................kilo:90..................
19. bennu beyzam ---------15................kilo:73...................
20..meral76 -------------------15................kilo:78...................
21.aslitelci---------------------15................kilo:90-..................boy:1.72
22. maeves--------------------14................kilo:66....................boy:1 .70
23.ebtuna-----------------------14................kilo:83....................
24.srose1985------------------14................kilo:56....................boy:1 .62
25. yelsan-----------------------13................kilo:76....................boy:
26. ghaneli----------------------13.................kilo:93....................boy: 1.65
27.serince84-------------------12............... .kilo:80....................
28. ezgibo ----------------------12.................kilo:56...................boy : 1.55
29. fındıkiçim -----------------11.................kilo:?.....................
30. hayalce---------------------11.................kilo:?.....................
31. gelincik_01-----------------11................kilo:63...................boy:1. 70
32.hatuno------------------------11................kilo:73.....................boy: 1.64
33. adasu ------------------------11.................kilo:86...................
34. febi- ---------------------------11................kilo:63....................
35. shpirt------------------------10,5...............kilo:67,5..................boy: 1,65
36. gsy-----------------------------12.................kilo:78....................boy: 1.70
37. elmas.bll------------------- 10................kilo:68....................
38.harzemsah------------------10.................kilo:66...................boy:1 ,63
39.ro_se17.......................10.............. .kilo:82...................boy:1.72
40.NİLŞAH------------------------9..................kilo:69..................
41. askito -------------------------9............... ..kilo 94..................boy:1.65
42.sixfinger-----------------------9.................kilo 65..................boy:1.65
43. nurcanöğretmen----------8.8................kilo:87.8..................
44.Laz kızı------------------------7..................kilo: 64....................
45.u2rem ------------------------6,5 ..............kilo: 75,5..................boy:1.68
46.Senace------------------------6................ .kilo:85..................
47.mdsud-------------------------6..................kilo:49..................boy:1. 57
48.Çorumlucadı----------------6..................kilo:?...................
49.genciza----------------------5,5................kilo:67,5.................boy:1 ,66
50. bereno------------------------3..................kilo 79 ................ boy 1.72

26 haziran ---en son güncelleme

( alev gelene kadar başımızın çaresine bakıcez napalım .. listelere bakmaya çalışırım , nasılsa en son ben doğurcam , daha son kutuya bile geçmedim :çok üzgünüm: ama bazen nete giremiyorum idare edin )

Febicim hiç belli olmaz önce kimin doğuracağı. Bir bakmışın bu akşam doğuru vermişin. İçimden bir ses en son benim doğuracağımı söylüyor. Tık yok benim oğlumda...

ay benimde hiç sancım yok nstede çıktı biraz ama ben hissetmiyorumm bakalım yarın ne çıkacak pazar annemler gelsinde ondan sonra olsun ne olcaksaa onlar gelmeden olmasınn:)))

canımcım yaa dert etmeyin kilolarrııı veririz inşaallah.bu arada fatoş benide unutma bende sizinleyim.bu arada 58 neyin simgesi yoksa sivaslımısın.

özür dilerim canim yeni görmüsüm mesajini evet canim sivasliyim yoksa sende bizim oralardanmisin?
Hadin bakalim kim önce doguracak:dance::emir_bebek:Saglikla canim insallah hangilerimizin bebeklerinin dogum tarihleri ayni olacak merák ediyorum ayni gün doguran olacaktir dimi.:dance::icecream:

özür dilerim canim yeni görmüsüm mesajini evet canim sivasliyim yoksa sende bizim oralardanmisin?
Hadin bakalim kim önce doguracak:dance::emir_bebek:Saglikla canim insallah hangilerimizin bebeklerinin dogum tarihleri ayni olacak merák ediyorum ayni gün doguran olacaktir dimi.:dance::icecream:

ewet canım bende sivaslıyım imranlılıyım.sevindim hemşerim olduğuna.ewet bende merak ediyorum bunu çok aynı gün doğumlar olucakmı diyeee.a.s

ewet canım bende sivaslıyım imranlılıyım.sevindim hemşerim olduğuna.ewet bende merak ediyorum bunu çok aynı gün doğumlar olucakmı diyeee.a.s

a.s.cok sevindim canim hemso oldugumuza bende sivas gemerek liyim bilmiyorum duydunmu hic kayseriye yakin daha cok.Sirasiyla geliyor bebisler bakalim bizimkiler ne zaman gelecek hayirlisi byeeeee:asigim::sm_cool:

Back
X