Kızlar, kaç kiloyduk, kaç kilo olduk?????

Benim de hep annem yapardı ben de ilk kez yaptım :) Güzel oldu ama. Yarım su bardağı pirinci göz kararı suda pişiriyorsunuz. Ağzı açık. Ben suyu bittikçe biraz biraz su ekledim. Pirinç pişince bir litre sütü ve bir su bardağından biraz daha fazla şekeri içine koyup karıştırdım. Süt kaynayınca da, biraz soğuk sütün içine bir tatlı kaşığı nişastayı karıştırıp, içine ekledim. Koyulaşana kadar kaynadı. O kadaaaaar. Afiyet olsun efenim. Tarçın koymayı unutmayın. Çok faydalıymış. Hımmmmm. Eve gitsem de yesem :)

ayyyy benimde canim sütlac cekti yaaa..juliannecim ben bu tarifin aynisi yapiyorum
ama firinda yapiyorum,üzeri kizarinca cok seviyorum..off gidimde yapim bari ya..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:

Bugünü Kasım Anneleri Geleneksel Sütlaç Günü ilan ediyorum. Sütlaçlar süt olarak memelere geri dönsün yarabbiiiiiiiim :)

sütleç çılgınlığı resmen.benimde canım çekti şimdi.tarifi aldım hiç yapmamıştım ama deneyceğim.işin kötü yanı pirinç yok evde.biri bir tas verebilir mi???

ooooo kızlar sizin böyle onu yicem bunu yicem derseniz daha cok kilolardan yakınırsınız valla bak benim sütlac yeme istegim geldi ve gecti....
boşverin sütlacı meyve yiyin süt için ben günde bir lt süt içiyom nerdeyse valla acayip iii geliyo :teytey::teytey:

valla ben gece 2 3 kez wc ye kalkıyorum her kalktıgımda su yerine dolaptan bi bardak süt hazırlıyorum soguk soguk pek ii geliyo
kocam eve inek alalım demeye başladı zaten :roflol:

sehacim ben yaptim vallahi dayanamadim.. gelin beraber yiyelim..

off kac zamandir hamur isi istiyor canim ama kaciyorum yapmamak icin..

ama sütlaca dayanamadim..severmisiniz kizlar firinlanmis hemde?

offf diyorum çilek ooooooooooof!!!:1shok:
bi kasede bana gönderiver canım..üstü az yanmışından..cokacimcoook
bu arada julicim bende önceki akşam kayınvalideme yaptırdım.yemekten sonra..sıcak sıcak yedim bi kase..
sabahta kalkar kalkmaz tarçın döküp bi kase daha..
hakkaten biz çok benziyoz yaa..
yoksa biz kardeşmiyizkaydirigubbakcemile3

oyyyy sütlaçlarda yapılmıs yenmıs bıle ayy bende pirinç var seha canım sana vereyım sende yapp masallah sekreter 1 litre sut ha gercı bende 2 gune bır litre süt bıtıyorum nasıl kalsıyum eksıklıgım cıktı anlamadımm doktor ılac yazacak artıkkk

Keske yakin olsak kizlar,vallahi ne güzel olurdu yerdik hep beraber..

sonrada yürürdük erisinler diye :)

ya evet zaten akın olsak hergün birinde toplanırdık yerdik bol bol

sehacim ben yaptim vallahi dayanamadim.. gelin beraber yiyelim..

off kac zamandir hamur isi istiyor canim ama kaciyorum yapmamak icin..

ama sütlaca dayanamadim..severmisiniz kizlar firinlanmis hemde?

amanıııııın sorulur mu kız.hemen geliyoruz bitirmediysen tabi.biz kadınlar hem kilodan şikayet ederiz hemde yeriz.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

walla kızlar sormayın benim canım da böyle sıcak sıcak muhallebi çekiyo dumanı üstünde ama yapan yok benim de yapasın yok ööölece bakışıyoz muhallebilerle

hadi bakalım dün sütlaç bugün de muhallebi işimiz gücümüz yemek yemek yemek

Yiyelim yiyelim de yediklerimiz sırf kilo olarak dönse iyi! Bende acaip selülit oluştu arkadaşlar ya... Sizlerde durum nasıl? Doğumdan sonra kilo veriliyo bi şekilde de selülitler de gider mi acaba?

canım veririz doğumdan sonra sıkı bi diyet ve sporla selülitlerde gider..üzülmeee...
ben doğumdan sonra sadece 2 ay evde kalabilicem..sonra iş..ama şimdiden plan hazır..kendimi toparlar toparlamaz sabah akşam bol bol yürüyüş..oğlumu uyutup babaannesine bırakıcam.işe başlayıncada akşamları yürüyüşe devam.daha öncede bol su içerek yediklerime dikkat edip bol bol yürüyerek baya ciddi kilo vermiştim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…