• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kac kiloyla hamilelik düşündünüz?

ilk canım inşallah doksanları görmem öncesinde fazla kilolu bi insandım kilo almak benim için travvaydı ama evlat için her şey göZe alınıyor :anne::KK200:
Kuzum bende takintkitiliyim kiloda 2 ayda 14 kilo aldim igne vuruldum demir eksikliginde :KK43: bende diyorum bebegim yeterki olsunda zayiflariz:anne: benim arkdasimda 25 kilo almisti kuzum 60dan 85 e çıktı simdi 70 kilo hamilelik kiloları hemen gidiyomus ya:KK200:

Kuzum bende takintkitiliyim kiloda 2 ayda 14 kilo aldim igne vuruldum :KK43: bende diyorum bebegim yeterki olsunda zayiflariz:anne: benim arkdasimda 25 kilo almisti kuzum 60dan 85 e çıktı simdi 70 kilo hamilelik kiloları hemen gidiyomus ya:KK200:
bende iğne kullanıyorum canım tabi öyle yeterki o minik can iyi olsun gerisi teferruat her şey hallolur :)

bende iğne kullanıyorum canım tabi öyle yeterki o minik can iyi olsun gerisi teferruat her şey hallolur :)
Canim ben demir ekikiginden kullandım simdi degerlerim.iyi cok sukur :KK200:

Sen ne ognesi kullaniosun canjm?

Folik asit kullanmismiydin hamililelkten önce tatlim

Evt darisi isteyen herkese cnm ben hap falan kullanmadim cnm eşim korundu
Anladim kuzum hap kullaninca sanirim.gec oluyo diye duydum haklisin bir an evel baslasakta yavrumuza kavuşsak:KK200: bende folik asite basliyim.simdiden diyorum

ben de demir eksikliği ve kan düşüklüğünden dolayı kullanıyorum canım gebe kalmadan bir ay öncesinde başlamıştım foliğe hala devam ediyorum bu kutu bitince multivitamine geçiş yapacağım

Bnde demir ekskligi vardı demir depoları boşalmış o yüzden kanm 6 larda falandai doktor bana nasl ayakta duruyosn demisti bnde miyom vardı adetm cook fazla oluyordu o yuzdn kansnz kaldm kan verdiler snra ilaç kullandım miyom ameliyatı oldum smdi demirinde kanmda düzeldi ama dediğin gibi kilo yaptı hepsi folik asit ilk dusunmeyw başladigmzda kullanmaya basladm 1 kutu bitirdm bidaha aldım yarısına kadar kullanım bebeis olmayınca birakmstm yine basladm
Canim ben demir ekikiginden kullandım simdi degerlerim.iyi cok sukur :KK200:

Sen ne ognesi kullaniosun canjm?

Folik asit kullanmismiydin hamililelkten önce tatlim

Ben haptan öyle ilaç turu şeylerden hep korktm cnm o yuzdn öyle korunmak istemedim bnm bi akrabm korunma iğnesi yuzundn felç oldu o yuzdn bana yada beebge zaari olur bebeğim olmaz diye hiç dusunmedm esm korunsn kazara bebeis olursada hayrlisi dedim
Anladim kuzum hap kullaninca sanirim.gec oluyo diye duydum haklisin bir an evel baslasakta yavrumuza kavuşsak:KK200: bende folik asite basliyim.simdiden diyorum

ben de demir eksikliği ve kan düşüklüğünden dolayı kullanıyorum canım gebe kalmadan bir ay öncesinde başlamıştım foliğe hala devam ediyorum bu kutu bitince multivitamine geçiş yapacağım
Cok gecmis olsun canım :KK200:

Eczaneden folik asit diyemi alicam canim

Canım teşekkür ederim, ben akşam 5 ten sonra yemeyerek ve tahıl makarna kesip günde 5lt yakın su içerek kilo vermiştim tavsiye ederim
Aynen tatlim bende hamue işlerinden uzak.duruyorum elimden geldigince ekmegimide kendim.yapiyorum yulaf kepeginden:21:

Ben haptan öyle ilaç turu şeylerden hep korktm cnm o yuzdn öyle korunmak istemedim bnm bi akrabm korunma iğnesi yuzundn felç oldu o yuzdn bana yada beebge zaari olur bebeğim olmaz diye hiç dusunmedm esm korunsn kazara bebeis olursada hayrlisi dedim
Kesinlikle kuzum bencede bende hic hapla korunmadim hapi sevmiyorum korkuyodum.iyiki kullanmamisimm duyunca senden bunlari kullanmadigima sevindim kuzum

Bnde demir ekskligi vardı demir depoları boşalmış o yüzden kanm 6 larda falandai doktor bana nasl ayakta duruyosn demisti bnde miyom vardı adetm cook fazla oluyordu o yuzdn kansnz kaldm kan verdiler snra ilaç kullandım miyom ameliyatı oldum smdi demirinde kanmda düzeldi ama dediğin gibi kilo yaptı hepsi folik asit ilk dusunmeyw başladigmzda kullanmaya basladm 1 kutu bitirdm bidaha aldım yarısına kadar kullanım bebeis olmayınca birakmstm yine basladm
Cok gecmis olsun kuzum suan iyisin dimi?

Bende folik asit diye alicam.degilmi yazdrmam gerekiyor mu?

Saol cnm iyiyym çok sukur devletin karşıladığı bitane varms galiba ama ben parayla aldm ilk folic trio aldm snra doktr folic 1 al dedi Fark ediyor mu diye doktora sordm hangisi olursa olsn farketmez dedi folic trio da kalsiyum ve D vitaminide var
Cok gecmis olsun kuzum suan iyisin dimi?

Bende folik asit diye alicam.degilmi yazdrmam gerekiyor mu?

Back
X