• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kac kiloyla hamilelik düşündünüz?

45 kiloda hamile kaldım :-) boyum 1.67 şuan 43 kiloys düştyüm malesef sürekli istifrar halindeyim

CNM merak etme bende aynı şekildeydim 49 kiloyla kaldım ilk 3,5 4 ay da 46 ya indim sadece kusuyordum serumlarla ayakta kaldım yemek görsem miğdem bulanıyordu
bana bi anda kesilecek bulantıların dediklerinde hiç inandırıcı gelmiyordu benim geç kesildi 16.17. hafta gibi kesildi ama bi anda bıçak gibi kesildi şimdi 51 kiloyum

CNM merak etme bende aynı şekildeydim 49 kiloyla kaldım ilk 3,5 4 ay da 46 ya indim sadece kusuyordum serumlarla ayakta kaldım yemek görsem miğdem bulanıyordu
bana bi anda kesilecek bulantıların dediklerinde hiç inandırıcı gelmiyordu benim geç kesildi 16.17. hafta gibi kesildi ama bi anda bıçak gibi kesildi şimdi 51 kiloyum
Ohh şükür inşallah benimde öyle olur bi an evvel :-)

Cnm kafani hic takma ben hep zayıflayıp öyle hamile kalmak istiyordum ama herşey palnla olmuyor kaç ay demedn biraz zayfladm hamile olamadım en kilolu zamanmda hamile kaldm 73 kiloyla 68 lere mkadr duştm ama bebis olmadı bosverdm kiloyu snra baktm hamile kaldm gayette iyi yiyorum suan midem falanda bulanmiyo doğuma kadr 85 ustunu gircem muhtemelen ama pek umirsamuyorum bebisim sağlıklı gelsn de snra vermeye ugrascam napiyim bebis gelmeden zayflayamdm bnde snraya bıraktım artk sende kilomu kafana takma seni diyet günlükleri sen hatırlıyorum sanırım çok kilolu degldin zaten b
Kizlar sizleri duyuyunca cok zayıflamam gerektigini anladim :KK43:

1.70 boy 88 kg ile hamile kaldım. umarım çok kilo almam. Şimdilik istemeden, iştah kesikliğinden 2 kg verdim.

bende 51 kilo ile hamile kaldım şimdiden 53 oldum ama bu hafta midem bulantım çok arttı artık yiyemiyorum :( su bile içemiyorum vicdanım rahat etmiyo yiyip içemiyorum çocuğa zararı olur mu diye ama zorlayamıyorum da

Cnm kafani hic takma ben hep zayıflayıp öyle hamile kalmak istiyordum ama herşey palnla olmuyor kaç ay demedn biraz zayfladm hamile olamadım en kilolu zamanmda hamile kaldm 73 kiloyla 68 lere mkadr duştm ama bebis olmadı bosverdm kiloyu snra baktm hamile kaldm gayette iyi yiyorum suan midem falanda bulanmiyo doğuma kadr 85 ustunu gircem muhtemelen ama pek umirsamuyorum bebisim sağlıklı gelsn de snra vermeye ugrascam napiyim bebis gelmeden zayflayamdm bnde snraya bıraktım artk sende kilomu kafana takma seni diyet günlükleri sen hatırlıyorum sanırım çok kilolu degldin zaten b
Kuzum ben neyaizkki degerlerimden dolayi igne vuruldum 2 ayda 14 kilo aldim sonrada veremedim 90la rejime basladim.simdi 88 kiloyum devam ediyorum en azindan 75 olsam diyorum :( 13 kilo vermem sart:( sanada hayirli uguku olsun canim kucagina almak nasip olsun INŞALLAH :KK200:

bende 51 kilo ile hamile kaldım şimdiden 53 oldum ama bu hafta midem bulantım çok arttı artık yiyemiyorum :KK43: su bile içemiyorum vicdanım rahat etmiyo yiyip içemiyorum çocuğa zararı olur mu diye ama zorlayamıyorum da
Canim ena azndan sut yogurt filan vitaminli yemeklerden yersin uzme kendini üzüldükce istahin kapanir :(

1.70 boy 88 kg ile hamile kaldım. umarım çok kilo almam. Şimdilik istemeden, iştah kesikliğinden 2 kg verdim.
Senin boyun uzunmus kuzum ondan dolayi sikinti cekmessin bence bende senle ayni kilodayim 162 boyum :(

İlkinde 59 la hamile kalıp 80 küsürle doğurdum,ikinciye hırsla kilo verdim derken 53 ile hamile kaldım şimdi 59,5 tayıım son aylar hızlanıyor bende kilo alımı ,tabi her bünye farklı,yinede biraz daha düşük kilo ile hamile kalmak avantaj bence

slm bayanlar bende ilkinde 62 kg la hamile kalıp 76 kg la doğuma girmiştim. ikincide 70 kg la hamile kaldım şuan 79 kg oldum :KK43: bakalım kaçla bitecek nasıl verilecek bu kilolar bilmiyorum

Amin saol canm sen elinden geleni yapta bebisin hayrlisysa o zmn gelir ins ilk bebeğine mi hazrlanysn bnm ilk olck ins
Kuzum ben neyaizkki degerlerimden dolayi igne vuruldum 2 ayda 14 kilo aldim sonrada veremedim 90la rejime basladim.simdi 88 kiloyum devam ediyorum en azindan 75 olsam diyorum :KK43: 13 kilo vermem sart:KK43: sanada hayirli uguku olsun canim kucagina almak nasip olsun INŞALLAH :KK200:

Amin saol canm sen elinden geleni yapta bebisin hayrlisysa o zmn gelir ins ilk bebeğine mi hazrlanysn bnm ilk olck ins
Ben neyazikki ilk gebeliğimde 3ayllikken bebegim düştü :KK43: 1 yıl oldu canım simdi dusunuyorum ama rejimimi yapayım 2 ay sonra 10 12 kilo giderse super olur benim için aralikta başlıcaz kuzum basladigimizdada cok dikatli beslencem sence sorun olur mu?

İlkinde 59 la hamile kalıp 80 küsürle doğurdum,ikinciye hırsla kilo verdim derken 53 ile hamile kaldım şimdi 59,5 tayıım son aylar hızlanıyor bende kilo alımı ,tabi her bünye farklı,yinede biraz daha düşük kilo ile hamile kalmak avantaj bence
Kesinlikle canim avantaj oluyor zayiflik buarada azminden dolayi kutlarim ;)

Son düzenleme:
Allah bidaha aynı acıyı yasatmasn cnm ama çok erteleme derim isteyince hemen olmuyor ben 5 6 ay falan uğraştım yine bnm az daha çok uzun zamn bekleyenlere var istoysan çok geç kalmadan başla ben geçen yıl haziranda evlendim 1 yıla yakn korundk ha deyince olcak sandk olmadı olmiyck diye korktum keşke korunmazdk dedim hep yinede hayrlisi olsn bizim bu aya nasipms sizinde istediğiniz zamn olur ins
Ben neyazikki ilk gebeliğimde 3ayllikken bebegim düştü :KK43: 1 yıl oldu canım simdi dusunuyorum ama rejimimi yapayım 2 ay sonra 10 12 kilo giderse super olur benim için aralikta başlıcaz kuzum basladigimizdada cok dikatli beslencem sence sorun olur mu?

ben 65 ile hamile kaldım şu an sekiz haftalığım 67.8 kilom hızla alıyprum valla Allah sonumu hayretsin :D

Allah bidaha aynı acıyı yasatmasn cnm ama çok erteleme derim isteyince hemen olmuyor ben 5 6 ay falan uğraştım yine bnm az daha çok uzun zamn bekleyenlere var istoysan çok geç kalmadan başla ben geçen yıl haziranda evlendim 1 yıla yakn korundk ha deyince olcak sandk olmadı olmiyck diye korktum keşke korunmazdk dedim hep yinede hayrlisi olsn bizim bu aya nasipms sizinde istediğiniz zamn olur ins
AMiN ALLAH razı olsunnn canım benim:KK200:

INŞALLAH canimmmm cok sukur seninki olmus darisi isteyenlere:KK200:

Canim soylemesi ayip nasi korunmustun haplami?

Back
X