kizlar kacinci ayda toplam kac kilo aldiniz

ben de senin gibiyim canım ama benim doktor az demedi çok da demedi normal dedi ama bence fazla çünkü asıl kilo 7. aydan sonra alınıyormuş allah sonumuzu hayır etsin :KK49:

Bunu nasil basardin :KK57: bende cok yemiyorum ama 62yle basladim gebelige simdi 68 olmusum bu ay 2 kilo aldim :KK51:

canim biraz ben hareketliyim. sabah 7.30 da kalkarim gece 12 ye kadar hic uyumam :) ekmek ve tatli seyler nerdeyse hic yemem. gunluk yuruyusumu yaparim evde egzersizlerimi yaparim. porsiyonlarimi az tutarim :) boyle yani :)

15+6 dayım 4 kilo aldım bir haftadır resmen akşam yatarken midem kazınıyor yemeden yatıyorum yine de bir haftada 1 kilo aldım anlayamıyorum hiç. poğaça börek falan normalde de yemem,şeker de aynı şekilde tatlıyı çok kaçırmam ara sıra biraz çikolata falan ama almak istemediğimden midir nedir alıyorum. 57,50 ile hamile kaldım üç gün üst üste tartı sonucum 60.50 dün 61.1 bugün sabah ise 61.6 geldim hayret,sabah aç karnına lavaboya çıkmış halim bu bir kaç günde neden bu kadar farkediyor bilmiyorum :KK43: çok kilo alıp bir de onları vermekle uğraşmak istemiyorum...

X