Kızlar kaçıncı haftada bebişlerin kaç gramdı🌸🌸🌸

zeyyyy11

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2025
401
222
18
25
İlk gebeliğim ve herşeyiii çok takıyorum bebişleriniz kaç gramdı kaçıncı haftadaydınız. Çok çevrem olmadığı için sizlere soruyorum

Kaç haftalıksiniz. Aslinda kiloyu 28. Haftadan sonra takip etmek daha iyi.

Hey maşalllah 😍 benim en son gittiğimde 17 haftalıktı,210 gramdı
sağlıklı olsun da kilosu hiç önemli değil. benim bebeğim 32.haftadan sonra kilo alımı yavasladı cünkü kendini doğuma hazırlıyordu. doktorum da çok strese girmesini istemediği için 37+5e kadar bekledi sonra doğurttu bebeğimi.

ben doktoruma hep ne kadar kücük olursa o kadar kolay çıkartırım diyordum 😂😂

Normal doğum oldu değil mi? Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin minnoşun 😂 ilk gebeliğim olduğu için herşeyi kafayı takıyorum. Tabiki kilosu önemli değil sağlıklı olsun ama ele avuca gelsin bebişim korkarım çünkü 😂😂🙄🥹

evet vajinal doğum yaptım. ben de kücük bebek tutamam diyordum ama ilk banyosunu bile ben yaptırdım 😂 göbek bağına elleyemem diyordum, her gün ellerimle temizledim onu 😂 kendi bebeğiniz olunca korkmuyorsunuz yani 😂 sağlıklı olsun gerisi önemli değil.

hatta esim basından kıyafetini gecirmeye korkardı.. annem bile korkuyordu düsünün 😂😂 ama ben ilk seferinde bile korkmadan yaptım 😂😂 Allah galiba o bilgeliği veriyor anneye 😂😂

evet vajinal doğum yaptım. ben de kücük bebek tutamam diyordum ama ilk banyosunu bile ben yaptırdım 😂 göbek bağına elleyemem diyordum, her gün ellerimle temizledim onu 😂 kendi bebeğiniz olunca korkmuyorsunuz yani 😂 sağlıklı olsun gerisi önemli değil.

hatta esim basından kıyafetini gecirmeye korkardı.. annem bile korkuyordu düsünün 😂😂 ama ben ilk seferinde bile korkmadan yaptım 😂😂 Allah galiba o bilgeliği veriyor anneye 😂😂
Yaaaa bu ara zaten çok duygusallık yüklendi bana gözlerim doku dolu okudum bazen kendime çok gülüyorum 😂😂😂

Nasılsın nasıl gidiyor? Çok güzel bir anne olmuşsun işte maşallah 🧿

Back
X