Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 haftadayım şuanKaç haftalıksiniz. Aslinda kiloyu 28. Haftadan sonra takip etmek daha iyi.
Hey maşalllah16. hafta 186 gr
33. haftaa 2142 gr
37.haftada 3050 gr doğdu![]()
sağlıklı olsun da kilosu hiç önemli değil. benim bebeğim 32.haftadan sonra kilo alımı yavasladı cünkü kendini doğuma hazırlıyordu. doktorum da çok strese girmesini istemediği için 37+5e kadar bekledi sonra doğurttu bebeğimi.Hey maşalllahbenim en son gittiğimde 17 haftalıktı,210 gramdı
Normal doğum oldu değil mi? Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin minnoşunilk gebeliğim olduğu için herşeyi kafayı takıyorum. Tabiki kilosu önemli değil sağlıklı olsun ama ele avuca gelsin bebişim korkarım çünkü
![]()
evet vajinal doğum yaptım. ben de kücük bebek tutamam diyordum ama ilk banyosunu bile ben yaptırdım
Yaaaa bu ara zaten çok duygusallık yüklendi bana gözlerim doku dolu okudum bazen kendime çok gülüyorumevet vajinal doğum yaptım. ben de kücük bebek tutamam diyordum ama ilk banyosunu bile ben yaptırdımgöbek bağına elleyemem diyordum, her gün ellerimle temizledim onu
kendi bebeğiniz olunca korkmuyorsunuz yani
sağlıklı olsun gerisi önemli değil.
hatta esim basından kıyafetini gecirmeye korkardı.. annem bile korkuyordu düsününama ben ilk seferinde bile korkmadan yaptım
Allah galiba o bilgeliği veriyor anneye
![]()
Nasılsın nasıl gidiyor? Çok güzel bir anne olmuşsun işte maşallahevet vajinal doğum yaptım. ben de kücük bebek tutamam diyordum ama ilk banyosunu bile ben yaptırdımgöbek bağına elleyemem diyordum, her gün ellerimle temizledim onu
kendi bebeğiniz olunca korkmuyorsunuz yani
sağlıklı olsun gerisi önemli değil.
hatta esim basından kıyafetini gecirmeye korkardı.. annem bile korkuyordu düsününama ben ilk seferinde bile korkmadan yaptım
Allah galiba o bilgeliği veriyor anneye
![]()
çok güzel gidiyor şükürNasılsın nasıl gidiyor? Çok güzel bir anne olmuşsun işte maşallah![]()
Evham yapmaya yer aramışsınız18 haftadayım şuan
Bende 22 haftalik oldum. Ama hiç kilosunu sormadım18 haftadayım şuan