kızlar kaçıncı haftada doğum yaptınız 40ı bulan varmı

slm tecrübeli annelerimiz....benim sorum biz 38+2 yiz bugün ben 38 haftalıkta doğum normalse doğumu yapıyorlarmış..doğru mu ?bide akşamları artık uyamıyorum çok sancım baskı oluyor genelde çoğunluk sag tarafta kızım sürekli sağda dururyor bu neyin belirtisi olabilir acaba? doktorum kasım sonu doğum olacağını söyledi 8günümüz var ayın sonuna dr kontorole gidicem ve isteğe bağlı doktorunuza söylediğiniz taktirde doğumu başlatılabileceğini de duydum ..acaba söylesem mi ki ?son günler yıllar varmış gibi geliyor geçmiyor günler bir türlü :( rabbim yavrularımızı sağlıklı hayırlı bir şekilde kavuşmamızı nasip eder inş... şimdiden tşkler...

Erkek bebekler genelde zamanini doldurur
ben 40+5 de sezaryenle dogum yaptim ,
yoksa daha dogasi yoktu beyefendinin.
sizin gibi nefes alamiyor ve hareket etmekte zorlaniyordum artik :31:

40 hafta nasıl bekliyorsunuz yaww ben içimde bir şeyle 40 hafta nasıl yaşarım bilmiyorum, korkuyorum

Benim bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyor acaba buna rağmen 40 i tamamlayabilir miyim tam zamanında dogurabilmek istiyorum insallah

Ben 37. Haftamdayım bekliyorum. Haftaya doktor kontrolum var bakalım ne diyecek en son bebek aşağı inmişti ama herhangi bir belirti yok...

Benim bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyor acaba buna rağmen 40 i tamamlayabilir miyim tam zamanında dogurabilmek istiyorum insallah

benimki 2 hafta öndeydi üstelik 7. ayda doğum kanalına girmişti ama 41 de hala açılma yoktu, ne yalancı sancı ne bi kasılma hiç bişey hissetmedim o güne kadarda, doktor çok kolay bi doğumum olacağını duyum eşiğimin yüksek olduğunu falan söylüyodu, normal için çok uğraştı ama sonunda sezeryan oldum.

Son düzenleme:
benimki 2 hafta öndeydi üstelik 7. ayda doğum kanalına girmişti ama 41 de hala açılma yoktu, ne yalancı sancı ne bi kasılma hiç bişey hissetmedim o güne kadarda, doktor çok kolay bi doğumum olacağını duyum eşiğimin yüksek olduğunu falan söylüyodu, normal için çok uğraştı ama sonunda sezeryan oldum.

Cevabın için teşekkür ederim canım kaç kg doğdu minik

Ben ilk doğumumu 34 haftalıkken yaptım cadı kızım erkenden geldi :)

Şimdi 2. kızıma hamileyim doktorumuz ilk bebişimiz erken geldiği için buda erken gelebilir dedi. Artık 32. haftadayım ve bundan sonra kontrole her hafta çağırdı p.tesi yeniden gideceğim kontrole :49:

benimde 36 hafta bugün bitti,37 ye girdik.
normal doğum için bi engel yok görünüyor.
kızım olacak Allah nasip ederse...
gelişimi 10 gün önde.bakalım ne zaman gelecek bıcırığım :31:
acaba bu haftalarda(37 38 suyu gelip doğum yapan oluyor mu :44: )

benimde 36 hafta bugün bitti,37 ye girdik.
normal doğum için bi engel yok görünüyor.
kızım olacak Allah nasip ederse...
gelişimi 10 gün önde.bakalım ne zaman gelecek bıcırığım :31:
acaba bu haftalarda(37 38 suyu gelip doğum yapan oluyor mu :44: )

iş arkadaşımın 37. haftasında suyu geldi doğum yaptı çok yürüyodu ama o, fazla yürüyenlerin bebeklerinin 40. haftayı bulmama durumu var ama bir ihtimal işte

iş arkadaşımın 37. haftasında suyu geldi doğum yaptı çok yürüyodu ama o, fazla yürüyenlerin bebeklerinin 40. haftayı bulmama durumu var ama bir ihtimal işte

benim çok yürüdüğüm söylenemez :9:
hergün 1 saat kadar ortalama.
sadece haftasonu dersanem var,o zaman çok koşturuyorum.
hayırlısı bakalım ne zaman gelecek kızım :emir_bebek:

selamlarrr benim kizim 7 aylikkk ben 35 haftalikken dogum yapti normal dogumla dunyaya geldimelegim...icbir sancim yoktu sirt agrisi cektim sadeceee doktorum da soguk alginligi dedi ve yanlis cikti normal dogumlaaa dunyaya geldi melegimmm zaten doogumun belirtisi nisanin gelmesi llavabyo fgittim pecetede hafif pembemsi kan gordum nisanim gelmisti birden vde suyuma geldi...allah herkese guzel ve kolay dogumlar nasip etsinnnn:16::16::16::16::16::16:

Ben ilk doğumumu 34 haftalıkken yaptım cadı kızım erkenden geldi :)

Şimdi 2. kızıma hamileyim doktorumuz ilk bebişimiz erken geldiği için buda erken gelebilir dedi. Artık 32. haftadayım ve bundan sonra kontrole her hafta çağırdı p.tesi yeniden gideceğim kontrole :49:

canım bebekte bir sprun oldu mu peki?
bende korkuyorum çünkü çok yürüyorum, hareket ediyorum

Bende 36.haftanin icinde suyum geldigi için sezeryan oldum.5 gun sabah akşam ignedi vardı prensesimin enfeksiyon kapmıştı.simdi 9 yaşında

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X