Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bebeğimin gelişimi 1 hafta önde gidiyor acaba buna rağmen 40 i tamamlayabilir miyim tam zamanında dogurabilmek istiyorum insallah
benimki 2 hafta öndeydi üstelik 7. ayda doğum kanalına girmişti ama 41 de hala açılma yoktu, ne yalancı sancı ne bi kasılma hiç bişey hissetmedim o güne kadarda, doktor çok kolay bi doğumum olacağını duyum eşiğimin yüksek olduğunu falan söylüyodu, normal için çok uğraştı ama sonunda sezeryan oldum.
Cevabın için teşekkür ederim canım kaç kg doğdu minik
benimde 36 hafta bugün bitti,37 ye girdik.
normal doğum için bi engel yok görünüyor.
kızım olacak Allah nasip ederse...
gelişimi 10 gün önde.bakalım ne zaman gelecek bıcırığım
acaba bu haftalarda(37 38 suyu gelip doğum yapan oluyor mu :44: )
iş arkadaşımın 37. haftasında suyu geldi doğum yaptı çok yürüyodu ama o, fazla yürüyenlerin bebeklerinin 40. haftayı bulmama durumu var ama bir ihtimal işte
Ben ilk doğumumu 34 haftalıkken yaptım cadı kızım erkenden geldi :)
Şimdi 2. kızıma hamileyim doktorumuz ilk bebişimiz erken geldiği için buda erken gelebilir dedi. Artık 32. haftadayım ve bundan sonra kontrole her hafta çağırdı p.tesi yeniden gideceğim kontrole![]()